FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Prvo za mene je Tatomirovic bolji stoper od Barbarica. Barbarica niko ovdje od nas nije gledao a dozivljavaju ga kao Nestu iz najboljih dana. Drugo, potpuno nova odbrana, niko je nije gledao a tvrdite da je najaca. Na osnovu cega?
Uostalom vidjecemo kako ce to izgledati protiv Rijeke.
1946
Pa Ivan svakako ne igra prvu tekmu. Barić, Kovačević, Protić bolji od Hebibovića, Puzija, Stepanova ?
FORZA MARŠAL !!!
pa raja predpostavlja da se zato zovu pojacanjaHead je napisao/la:Prvo za mene je Tatomirovic bolji stoper od Barbarica. Barbarica niko ovdje od nas nije gledao a dozivljavaju ga kao Nestu iz najboljih dana. Drugo, potpuno nova odbrana, niko je nije gledao a tvrdite da je najaca. Na osnovu cega?
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
I Kovacevic i Mihojevic bi meni bili opcija prije Barbarica. Nadam se da grijesim sa procjenom Barbarica.hodža je napisao/la:Pa Ivan svakako ne igra prvu tekmu. Barić, Kovačević, Protić bolji od Hebibovića, Puzija, Stepanova ?
1946
Ja bih prije Stepanova izbacio nego Barbarica u ovom trenutku..covjek je igrao citavo vrijeme..Head je napisao/la:I Kovacevic i Mihojevic bi meni bili opcija prije Barbarica. Nadam se da grijesim sa procjenom Barbarica.hodža je napisao/la:Pa Ivan svakako ne igra prvu tekmu. Barić, Kovačević, Protić bolji od Hebibovića, Puzija, Stepanova ?
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ne znam sto toliko podcjenjujes covjeka koji je igrao u HNL u cjelu sezonu , nekad nada Hrvatske repke .Nismo ga gledali mi al nisi ni ti tako da nista se ne moze nagadjat. Protiv Splita eto po izvjesaju je imao i neke dobre intervencije.Head je napisao/la:I Kovacevic i Mihojevic bi meni bili opcija prije Barbarica. Nadam se da grijesim sa procjenom Barbarica.hodža je napisao/la:Pa Ivan svakako ne igra prvu tekmu. Barić, Kovačević, Protić bolji od Hebibovića, Puzija, Stepanova ?
Kako bih sad volio da vidim tu desnu stranu sa Duljom i Hebibom... 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Udaraju nam Benku idioti , ako ga povrjede arghhhhhh
Žuti karton za Leona Benku zbog verbalne rasprave sa Leškovićem.
Poceo je da rusi

Poceo je da rusi
1946
A vidis da je stoka navalila na njega..je bi im mamu Leone--
FK SARAJEVO.
Ajmo Leone rješavaj tog levata, prijateljska je ne pišu se kartoni.

Izgleda da ova Rijeka ne zna sta znaci prijateljska .Head je napisao/la:Žuti karton za Leona Benku zbog verbalne rasprave sa Leškovićem.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Poceo je da rusi
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Najjaci gifhifans je napisao/la:Ajmo Leone rješavaj tog levata, prijateljska je ne pišu se kartoni.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Imali neko link za stream?
Steta sto nema stream...nekako je napeto
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Tekma je zatvorena za javnost...Volvic je napisao/la:Imali neko link za stream?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, atomskaNavika, Bing [Bot], MSOZ101, supervizor i 64 gosta.