GNK Dinamo Zagreb
Re: GNK Dinamo Zagreb

Afera Godot
Trenutno štetu koju su počinili odgovorne osobe GNK Dinama i službena osoba Porezne uprave procjenjuju na više od 10 milijuna eura.
Nema nikih problema nojevi

Izbori

Nego šta ono reče...Čop PRODAN Cagliariju?! 
http://sportske.jutarnji.hr/modri-sprem ... a/1375124/
Izbori

http://sportske.jutarnji.hr/modri-sprem ... a/1375124/
Izbori

O prodaji se pisalo par dana, a onda je Dinamo objavio da je posudjen s mogucnoscu otkupa ugovora. Kako je Cagliari ispao u drugu ligu vjerujem da ni sam Cop nije htio ostati.
Ne mogu naći nigdje da su to objavili.Ali svakako se sjećam koliko se pričalo o prodaju i nekom uvaljivanju igrača,a na kraju ispalo onako kako su pojedini od početka pisali.
Zdravko Huligan U Odijelu Mamić:
Izbori
Zdravko Huligan U Odijelu Mamić:
Odvjetnica na pitanje hoće li se Zdravko Huligan u Odijelu Mamić iz Slovenije vratiti u Zagreb:Čuo sam se s odvjetnicom, ponudio sam se vratiti u Zagreb, ali rekla mi je da to nije potrebno.
Mogli su bar uskladit izjave,mozda bi ih jos koja budala mogla shvatit ozbiljnoNaravno, on ne bježi ni od čega

Izbori

3 osobe iz kluba pod optužbom da su davale i primale mito i utajivale porez,a vrli dugogodišnji predsjednik kluba kao i svih ovih godina šuti ko mali miš i nema komentara na najnovija zbivanja."On ništa ne odgovara" bio je odgovor supruge kada je zazvonio telefon Barišićevih u nadi da će Mumija Mirko komentirati mafiju koja se nakotila oko kluba 

Izbori

Nije da to godinama mi pojedini ne govorimo.Nema nikih problemaPrema saznanjima istražitelja na račun GNK Dinama je od transfera Luke Modrića, koji je 2008. godine za ukupno 21 milijun eura prešao u Tottenham, sjelo samo 70 milijuna kuna (manje od 10 milijuna eura). Ostalo je, prema neslužbenim informacijama, otišlo u druge smjerove. Doznajemo da će istražitelji ispitati i samog Modrića.Sumnjaju i da se sličan scenarij odvio se prilikom još nekih transfera iz Dinama

Izbori

Mrsko mi je ista traziti, al znam da su par dana pisali kako je Cop prodan, a onda je od nekud dosla sluzbena informacija da je Cop posudjen za neke sitne pare uz mogucnost otkupa ugovora. Uopce me ne cudi sto ga nisu otkupili. S obzirom da su se borili za opstanak nisam ni ocekivao da ce zabiti veci broj golova, a kako su ispali logicno da nije htio ostati. Smijesno mi sto si ga uopce spomenuo, nisam mislio da itko misli da je prodan
To sto novinari pisu svasta je druga stvar, kod njih uvijek nagadjanja, a i sto mamicevci svrsavaju po svemu sto zvuci lijepo ne mozes zamjerit.
Sto se tice ovog oko Mamica. Bio bi sretan da doticni zavrsi iza resetaka, ali me nebi obradovale nikakve sankcije po Dinamo. OK, prihvatio bi i njih, ali... On je ostetio i sam Dinamo, eto dovoljno je vidjeti to oko transfera Modrica. Koristio je Dinamo kao poligon za svoje igrace, a tko zna koliko je omladinska skola jos talenata iznjedrila, a isti su bili primorani napustiti klub ili su zavrsili 'na cesti' jer nisu imali ugovor s Mamicem. Samim tim je ispastao Dinamo, kako financijski tako i rezultatski. Nebi Dinamo nikome trebao odgovarati nego bi Mamic trebao odgovarati Dinamu. Kada se sve rijesi nadam se da ce ta agencija dobiti kaznu i da ce oni Dinamu morati vratiti sve pare koje je Mamic nezakonito prebacio iz Dinama. Poslije svega, Mamic bi trebao odgovarati i sto je okaljao ugled kluba.
To sta je on radio privatno i nevezeno za Dinamo me apsolutno boli k*. Nek je prodavao drogu po Kolumbiji, imao javnu kucu u Amsterdamu, ako nije povezano s Dinamom uopce me ne zanima. Za te stvari nek se zanimaju drugi. Neka cim prije rijese to sve vezano za Dinamo, a buduci su krenuli upadat u prostorije i privatne kuce sve mi se cini da je kraj sve blize i blize
S obzirom koliko je Dinamo mocan i koliko jaku omladinsku skolu ima, uopce ne sumnjam u rezultate nakon Mamica. Dinamo ce i dalje biti jaki, ako to ikoga brine. Mamic mozda jest postavio neke ljude kao trenere u omladinskim selekcijama, ali vidimo da ti ljudi rade dobar posao, a s obzirom da trener juniora ili kadeta ne moze utjecati na stanje u klubu, tj. ne donosi nikakve odluke osim sto trenira jednu selekciju, te ljude bi valjalo i zadrzati. Naravno, ima i tu sigurno onih koji i nisu bas kvalitetni, ali ih Mamic trpi zbog nekih odnosa, takve rijesiti. Mislim uglavnom na sportsku struku, trenere, fizioterapeute i to, ove iz uprave treba sve nasutat. Tu mozda da imaju tri normalna covjeka, mada i to sumnjam, al eto, ostavljam sam sebi prostor da nebi bilo da lupam ko zatucana budala. Ove iz marketinga sutnut prije samog Mamica

Sto se tice ovog oko Mamica. Bio bi sretan da doticni zavrsi iza resetaka, ali me nebi obradovale nikakve sankcije po Dinamo. OK, prihvatio bi i njih, ali... On je ostetio i sam Dinamo, eto dovoljno je vidjeti to oko transfera Modrica. Koristio je Dinamo kao poligon za svoje igrace, a tko zna koliko je omladinska skola jos talenata iznjedrila, a isti su bili primorani napustiti klub ili su zavrsili 'na cesti' jer nisu imali ugovor s Mamicem. Samim tim je ispastao Dinamo, kako financijski tako i rezultatski. Nebi Dinamo nikome trebao odgovarati nego bi Mamic trebao odgovarati Dinamu. Kada se sve rijesi nadam se da ce ta agencija dobiti kaznu i da ce oni Dinamu morati vratiti sve pare koje je Mamic nezakonito prebacio iz Dinama. Poslije svega, Mamic bi trebao odgovarati i sto je okaljao ugled kluba.
To sta je on radio privatno i nevezeno za Dinamo me apsolutno boli k*. Nek je prodavao drogu po Kolumbiji, imao javnu kucu u Amsterdamu, ako nije povezano s Dinamom uopce me ne zanima. Za te stvari nek se zanimaju drugi. Neka cim prije rijese to sve vezano za Dinamo, a buduci su krenuli upadat u prostorije i privatne kuce sve mi se cini da je kraj sve blize i blize

S obzirom koliko je Dinamo mocan i koliko jaku omladinsku skolu ima, uopce ne sumnjam u rezultate nakon Mamica. Dinamo ce i dalje biti jaki, ako to ikoga brine. Mamic mozda jest postavio neke ljude kao trenere u omladinskim selekcijama, ali vidimo da ti ljudi rade dobar posao, a s obzirom da trener juniora ili kadeta ne moze utjecati na stanje u klubu, tj. ne donosi nikakve odluke osim sto trenira jednu selekciju, te ljude bi valjalo i zadrzati. Naravno, ima i tu sigurno onih koji i nisu bas kvalitetni, ali ih Mamic trpi zbog nekih odnosa, takve rijesiti. Mislim uglavnom na sportsku struku, trenere, fizioterapeute i to, ove iz uprave treba sve nasutat. Tu mozda da imaju tri normalna covjeka, mada i to sumnjam, al eto, ostavljam sam sebi prostor da nebi bilo da lupam ko zatucana budala. Ove iz marketinga sutnut prije samog Mamica

Ma i nebitno sada to za Čopa,ali naletio bas kako ga ponovno pokusavaju negdje uvalit iako je prema nekim bio prodan pa da podijelim
Evo još malo:
Izbori

Evo još malo:
Plus pročešljane su i prostorije HNSa jučer.Nema nikih problemaIstražitelji sumnjaju da je Zoran Mamić još 2006. od Dinama dobio pozajmicu od 24 milijuna kuna, koju je kasnije i vratio, ali ne vlastitim novcem, već sredstvima samog kluba, koji se za to još morao i zadužiti u jednoj banci. Navodno je Dinamo isplaćivao sredstva igračima koji bi to kasnije davali Zoranu Mamiću za vraćanje pozajmice.

Druga strofa ubilaNajkatoličkiji klub upućuje poziv Franji,našemu papi
da pozira s kondomom i u PAOKica kapi
a djelatnice marketinga ushićeno cikću:
AY PAPI!
Bezbožnici crveni,pa vi ste za bolnicu
zar ne znate da je Duo Gastronomija dobavljač
za Svetu stolicu?
Dajte Hrvatini bar još 20 godina da stadion ulicka
ma evo, samo što nije
Javila mi iz Međugorja Vidjelica Vicka!

Izbori

A Modrić je samo jedan od njih hrpe preko kojih je oštetio klub i stavljao sebi u dzep:Signore je napisao/la:On je ostetio i sam Dinamo, eto dovoljno je vidjeti to oko transfera Modrica.
Luka Modrić (23) Tottenham, 2008. 21
Eduardo da Silva (24) Arsenal, 2007. 13
Vedran Ćorluka (21) Manchester City, 2007. 13
Mateo Kovačić (18) Inter, 2013. 11
Dejan Lovren (20) Lyon, 2010. 9,5
Mario Mandžukić (24) Wolfsburg, 2010. 9
Boško Balaban (22) Aston Villa, 2001. 6,8
Ognjen Vukojević (24) Dinamo Kijev, 2008. 6
Jerko Leko (23) Dinamo Kijev, 2003. 5,5
Tin Jedvaj (17) Roma, 2013. 5
Domagoj Vida (23) Dinamo Kijev, 2013. 5
Ivica Olić (23) CSKA Moskva, 2003. 5
Milan Badelj (23) Hamburg, 2012. 4,5
Šime Vrsaljko (21) Genoa, 4,5
Nikola Pokrivač (22) Monaco, 2008. 3,5
Marcelo Brozović (22) Inter, 2015, 3
Boštjan Cesar (23) Marseille, 2005. 2,5
Sammir (27) Getafe, 2014, 2,5
Alen Halilović (17) Barcelona, 2013. 2,2
Hrvoje Čale (23) Trabzonspor, 2008. 2,2
Gordon Schildenfeld (22) Bešiktaš, 2008. 1,7
Ivan Bošnjak (27) Genk, 2006. 1,7
Niko Kranjčar (20) Hajduk, 2005. 1,5
Andrej Kramarić (22), Rijeka, 2013. 1,2
Duje Čop (24), Cagliari, 1,5
Tomislav Šokota (24) Benfica, 2001. 1,5
Ivica Vrdoljak (26) Legia Varšava, 2010. 1
Goce Sedloski (30) Vegalta Sendai, 2004. 1
Edi Bosnar (21) Sturm, 2001. 0.95
Dino Drpić (28) Karlsrue, 2009. 0,9
Mihael Mikić (29) Hiroshima, 2009. 0,8
Jasmin Agić (31) Incheon, 2005. 0,8
Josip Tadić (22) Grenoble, 2009. 0,6
Mario Jurić (28) Shinjik, 2003. 0,6
Tomislav Mikulić (26) Standard Liege, 2008. 0,5
Dario Jertec (23) Hajduk, 2008. 0,5
Marijan Buljat (26) Hajduk, 2008. 0,5
Goran Ljubojević (23) Genk, 2006. 0,5
Danijel Pranjić (24) Hereenveen, 2005. 0,5
Dodo (23) Gabala, 2011. 0,3
Darijo Zahora (27) Rosenborg, 2009. 0,28
Edi Bosnar (26) Rijeka, 2006. 0,2
Vedran Ješe (25) Thun, 2006. 0,2
Stipe Lapić (21) Kuban, 2004. 0,2
Etto (30) PAOK, 2011. 0,16
Emiljano Vila (23) Janjina, 2011. 0,12
Dumitru Mitu (29) Panathinaikos, 2004. 0,1
Mamić je tako bio u prilici krojiti ugovore igračima koje je zastupao on, njegov sin ili njihova agencija, a igrači s ugovorima poput onog na kojeg se požalio Eduardo, da bi mu oni vraćali postotak od svoje zarade. Mamić je više puta javno govorio da je agenciju ugasio prije dolaska u Dinamo te kako nije zastupao Dinamove igrače, ali njegov sin je nastavio obiteljski biznis i posljednjih deset godina sudjelovao kod sklapanja niza transfera Dinamovih nogometaša.

Toliko u ugašenoj agenciji i ne postojanju sukoba interesa

Još malo:
Sumnja se da je Zdravko Mamić davao mito porezniku Milanu Pernaru kako bi mu pogodovao prilikom poreznih nadzora i drugih radnji koje je poduzimao u njegovu slučaju.

Nešto si mi sijed.Nema nikih problema

Izbori

I kakva je sansa da Zdravkec pjeva Zenicki Blues?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
To koliko su igraci davali Mamicu mi je manje vise. Sami su stavili potpis na ugovor, dali zbog nuzde i potrebe za novcanim sredstvima kao Eduardo recimo, dali zbog bahatosti i zelje za velikim iznosima ili zbog toga sto im njihov iznos bio OK, kao i dio Mamicu. Vjerujem da je vecina ovih zadnjih, ali...
Po zakonu menadzer nebi smio uzimati toliki iznos, mislim da je 6% ogranicenje. O tome se netko drugi treba brinuti, ali mi na pamet pada druga stvar. Ako je igrac imao platu od 100.000 eura i od toga Mamicu davao 30.000, on je samim tim pristao na platu od 70.000. Menadzeru od tih 100.000 pripada 6.000 i tu se javlja 24.000 eura za koje je Dinamo ostecen.
Vjerujem da je Mamic ugovarao platu i onda na nju dodavao plus koliko ce njemu ici. Nije odbijao od dogovorenog nego dodavao koliko ce sebi preko igraca izvuc iz kluba. Na taj nacin je stetio klubu, a ne igracima, igraci su dobili ugovoreno, a i Mamic preko njih.
Po zakonu menadzer nebi smio uzimati toliki iznos, mislim da je 6% ogranicenje. O tome se netko drugi treba brinuti, ali mi na pamet pada druga stvar. Ako je igrac imao platu od 100.000 eura i od toga Mamicu davao 30.000, on je samim tim pristao na platu od 70.000. Menadzeru od tih 100.000 pripada 6.000 i tu se javlja 24.000 eura za koje je Dinamo ostecen.
Vjerujem da je Mamic ugovarao platu i onda na nju dodavao plus koliko ce njemu ici. Nije odbijao od dogovorenog nego dodavao koliko ce sebi preko igraca izvuc iz kluba. Na taj nacin je stetio klubu, a ne igracima, igraci su dobili ugovoreno, a i Mamic preko njih.
Tako nekako
Ono gore su samo igrači što su nekakav transfer odradili (i gdje sav iznos koji je trebao nije išao klubu nego u razne dzepove sa strane) i gdje su se zamracili novci,a gdje su još svi oni Suarezi,Carasko,Dabo i slični...
Za ove što laprdaju o "političkom progonu" također je netko pametno zaključio:
[youtube][/youtube]
Spuki i ekipa bi uskoro mogli krenuti sa snimanjem hita sličnog ovome
Izbori

Ono gore su samo igrači što su nekakav transfer odradili (i gdje sav iznos koji je trebao nije išao klubu nego u razne dzepove sa strane) i gdje su se zamracili novci,a gdje su još svi oni Suarezi,Carasko,Dabo i slični...
Vidjet ćemo kako će nadležni odradit ovu akciju.S obzirom na sve do sada puše se i na hladno,ali i ova sama istraga je ogroman pomak kao što je netko već ranije zaključio:Heller je napisao/la:I kakva je sansa da Zdravkec pjeva Zenicki Blues?
Dolijat će on kad tad.Da mi je neko prije 2-3 godine reko da ce se istrazivati Bandica,Mamica i Vrbanovica,a da ce Suker bit u ovakim **** kakvim jest, reko bi mu da je lud....
Za ove što laprdaju o "političkom progonu" također je netko pametno zaključio:
Ovo nije politički progon.Ovo je prije progon koji je politika štopala, Mamić ni u jednoj uređenoj državi zapada ne bi mogao izvoditi ovo što izvodi ovdje

[youtube][/youtube]
Spuki i ekipa bi uskoro mogli krenuti sa snimanjem hita sličnog ovome

Izbori

Uf, ma kako sam samo išamaran na ovom forumu ovdje, to nema nigdje. Stvarno bih i ja trebao početi kupiti prnje, da me ne bi zadesila slična sudba kao i Zdravkeca. 

Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!
U Remetinec kada podjem jaHeller je napisao/la:I kakva je sansa da Zdravkec pjeva Zenicki Blues?
prati me 5-6 bivsih frendova
okruzni sudija nije rek'o 12 godina
sta 12 godina, dozivotna robija
Tuzna je moja sudbina
jahtu mi uzela porezna
uzela porezna i vilu sa Tuskanca
a oderali i brata Zorana
Ne raduje me ni jedna istina
Iz Remetinca mozda i vratit cu se ja
ali porezna jahtu nece nikada
porezna mi nista ne vraca
Nema Hajduk renome, oni imaju. Da imaju obraza ovako nesto nikad ne bi napisali simpatizeri kluba koji ima par stotina posjetilaca sa besplatnim kartama. Namjerno pisem simpatizera jer istinski navijaci pravi BBB dodju samo kada treba popljuvati "izvrsnog podpredsjednika" neprofitne udruge koja se odaziva na ime HNK Dinamo. I ovako los Hajduk ima armiju navijaca iza sebe. Ni Tito ga nije mogao kupiti a vas kupi Mamic za kasun stiropora. A cuj mu funkcije ko da je pokojni Gadafi "vodja revolucije". A ovi pisu o renomeu Hajduka za kojega je u svakom momentu spremno 100 000 ljudi doci pred Banovinu, a tek da mu se u ime dirnu. Gorio bi Balkan. Nema renome!!!Denno je napisao/la:Hajduk je možda najvoljeniji klub na Balkanu, sa armijom navijača, cijela Dalmacija + ostali.UltrasNotRed je napisao/la:Hajduk nema renome, ne renome Dinama, njih je jos Hajduk Sirio pokrao, zapravo oni su jos uvijek u 90 tim, protiv svih. Mamic je cigan, al'jednu stvar vrlo lijepo kaze, dok je Brbic u Hajduku oni su mali klub, prije njega su imali onog Malesa, prokazivaca. Kad jednom nekog drukas, cinkas ili kako Sarajlije kazu smekas, tesko da mozes za istim stolom piti. Volio bi da se ugase, supacki klub. Da oni nisu stelili dok su imali moc ajde. Sjecam se da je bilo perioda kada su proljev u Splitu dobijali kad je Hajduk isao uzivo na TV, ljudi se zalili zasto idu uzivo da se vide kradje u korist njih i onda dodje mali Males kao puta o postenju.

Ne postoji klub u Evropi kojega je De Gaul postavio na mjesto koje samo velicanstvenim pripada osim Hjaduka. Njima pripada PNUSKOK i to im niko ukrasti nece.Ko nema tradiciju pise o renomeu. Bilima to ne treba.
Pozz
Signore je napisao/la:U Remetinec kada podjem jaHeller je napisao/la:I kakva je sansa da Zdravkec pjeva Zenicki Blues?
Tuzna je moja sudbina
jahtu mi uzela porezna
a oderali i brata Zorana
porezna mi nista ne vraca

Nullius in verba
Ja sam prvi rekao da Hajduk nema renome Dinama. Nije bilo price o snazi kluba niti bilo cemu. Procitaj cijelu raspravu. Prica je da Hajduk ne moze prodati igraca po istoj cijeni kao i Dinamo. To je realnost. Hajduk daje najbolje igrace za kikiriki dok Dinamo ubire ozbiljne svote. Zasto? Zato sto je u Dinamu nekad prelomilo, desio se Modric, igraci iz Dinama uspijevaju u Europi, a svi znaju za koje su cifre otisli i nitko ne nudi kikiriki. Hajduk najbolje igrace daje za 2-3 milijuna eura, npr. Vukusic je skroz propao i to onda rusi renome kad je u pitanju prodaja i zarada od igraca. U tome je bit, a ne u nekakvim navijacima, simpatizerima i slicnom.dubrovnik je napisao/la:Nema Hajduk renome, oni imaju. Da imaju obraza ovako nesto nikad ne bi napisali simpatizeri kluba koji ima par stotina posjetilaca sa besplatnim kartama. Namjerno pisem simpatizera jer istinski navijaci pravi BBB dodju samo kada treba popljuvati "izvrsnog podpredsjednika" neprofitne udruge koja se odaziva na ime HNK Dinamo. I ovako los Hajduk ima armiju navijaca iza sebe. Ni Tito ga nije mogao kupiti a vas kupi Mamic za kasun stiropora. A cuj mu funkcije ko da je pokojni Gadafi "vodja revolucije". A ovi pisu o renomeu Hajduka za kojega je u svakom momentu spremno 100 000 ljudi doci pred Banovinu, a tek da mu se u ime dirnu. Gorio bi Balkan. Nema renome!!!Denno je napisao/la:Hajduk je možda najvoljeniji klub na Balkanu, sa armijom navijača, cijela Dalmacija + ostali.UltrasNotRed je napisao/la:Hajduk nema renome, ne renome Dinama, njih je jos Hajduk Sirio pokrao, zapravo oni su jos uvijek u 90 tim, protiv svih. Mamic je cigan, al'jednu stvar vrlo lijepo kaze, dok je Brbic u Hajduku oni su mali klub, prije njega su imali onog Malesa, prokazivaca. Kad jednom nekog drukas, cinkas ili kako Sarajlije kazu smekas, tesko da mozes za istim stolom piti. Volio bi da se ugase, supacki klub. Da oni nisu stelili dok su imali moc ajde. Sjecam se da je bilo perioda kada su proljev u Splitu dobijali kad je Hajduk isao uzivo na TV, ljudi se zalili zasto idu uzivo da se vide kradje u korist njih i onda dodje mali Males kao puta o postenju.![]()
![]()
![]()
Ne postoji klub u Evropi kojega je De Gaul postavio na mjesto koje samo velicanstvenim pripada osim Hjaduka. Njima pripada PNUSKOK i to im niko ukrasti nece.Ko nema tradiciju pise o renomeu. Bilima to ne treba.
Pozz
Samo mi zao sto mi nije palo nista napamet za onu jednu strofu, al sam ju izostavio, dobro i ovakoHeller je napisao/la:Signore je napisao/la:U Remetinec kada podjem jaHeller je napisao/la:I kakva je sansa da Zdravkec pjeva Zenicki Blues?
Tuzna je moja sudbina
jahtu mi uzela porezna
a oderali i brata Zorana
porezna mi nista ne vraca![]()
![]()
![]()

spajk je napisao/la:Uf, ma kako sam samo išamaran na ovom forumu ovdje, to nema nigdje. Stvarno bih i ja trebao početi kupiti prnje, da me ne bi zadesila slična sudba kao i Zdravkeca.

Izbori

@Signore
Istina je malo drugacija i dva su glavna razloga Mamiceve uspjesnosti u prodajama. Prvi i osnovni su sto je on kao predstavnik mafijaskog miljea okupirao NS i repka radi za njega. Nikad manju podrsku repka nije imala u Dalmaciji i masa je gleda kao jos jednu od ekspozituru klana Mamic.Ako je to ono sto treba repezentaciji sve 5. Ne pitajte se onda zasto svastike. Mamic mora uspjeti u prodaji jer nema izbora mafija mu drzi pistolj na celu.
Druga stvar je takodjer bitna. Dinamo ne proizvodi igrace vec kupuje najbolje juniore u Hrvatskoj a sada se poceo siriti i na regiju. Razlog? Vrlo jednostavan. Roditelji te djece znaju da ih glavonja moze dijete ubaciti u reprezentaciju i da im je uspjeh ako se na to gleda kroz prodaju zagarantiran.
E sada je li ovo u korist Hrvatskog nogometa je jako upitno. Sjetite se svastike jos jednom. Reprezentacija se na kraju biti unistena radi ovoga. Svastika je pocetak.A pjesme ti meni se cini idu od ruke.

Istina je malo drugacija i dva su glavna razloga Mamiceve uspjesnosti u prodajama. Prvi i osnovni su sto je on kao predstavnik mafijaskog miljea okupirao NS i repka radi za njega. Nikad manju podrsku repka nije imala u Dalmaciji i masa je gleda kao jos jednu od ekspozituru klana Mamic.Ako je to ono sto treba repezentaciji sve 5. Ne pitajte se onda zasto svastike. Mamic mora uspjeti u prodaji jer nema izbora mafija mu drzi pistolj na celu.
Druga stvar je takodjer bitna. Dinamo ne proizvodi igrace vec kupuje najbolje juniore u Hrvatskoj a sada se poceo siriti i na regiju. Razlog? Vrlo jednostavan. Roditelji te djece znaju da ih glavonja moze dijete ubaciti u reprezentaciju i da im je uspjeh ako se na to gleda kroz prodaju zagarantiran.
E sada je li ovo u korist Hrvatskog nogometa je jako upitno. Sjetite se svastike jos jednom. Reprezentacija se na kraju biti unistena radi ovoga. Svastika je pocetak.A pjesme ti meni se cini idu od ruke.

Mafija mu drzi pistolj na celu pa mora prodat igraca za deset milijuna? Zasto Brbic ne zamisli pistolj na celu i proda igraca za pet milijuna? Ta prica bas i ne drzi vodu, a oko ostalog se nebi puno mijesao, opcenito ne volim raspravljat o Mamicu, zivot mi je ljepsi kad ne mislim na njega. I ovo danas sto sam se upleo je previse 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.