nemoj da zabranim tipovanje stranim državljanimaSiamoNoi je napisao/la:Vidi ovog Chinija sto diskriminira strance.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
nemoj da zabranim tipovanje stranim državljanimaSiamoNoi je napisao/la:Vidi ovog Chinija sto diskriminira strance.
SiamoNoi je napisao/la:I automatski izbacis dva-tri predstavnika Intera.Kontroverze odmah na početku,ali valjda tako mora sa Talijanima![]()
gdje si bio jucer da mi to kazes. Totalno sam redne brojeve smetnuo sa uma a da bih njih imao morao bih mjenjati haman pa kompletnu bazu jer samo ih totalno previdio. Ako se nakanim nekada dodat cemo i brojeve, ako ne ****, brojat cemoChinaglia je napisao/la:kad krene sezona, nemoj da nam krajnji rezultat za prognozu bude 3-3
je l' ovo ako pogodimo rezultat, pozeleni, ako pogodimo ishod, požuti? eh da, de neka u tabeli stoji 1, 2, 3, 4, 5, itd ..
do početka sezoneGefufna je napisao/la:Hoce li biti definisan krajnji rok dokad ce biti moguca registracija/prijava?
ronaldo99 je napisao/la:Sto se nmg reg?
1 error has occurred
ORA-01400: cannot insert NULL into ("SUPTILNIROCKER"."T_USERS"."ID_STATUSA")
To mi izbaci
Prosirio sam broj znakova sa 30 na 50, valjda sad mozesGefufna je napisao/la:Ne mogu da se prijavim na aplikaciju jer mi mail ima poprilicno puno znakova![]()
Ali napravit cu neki novi. Hoce li biti definisan krajnji rok dokad ce biti moguca registracija/prijava?
NIsta, sad se samo saltas na tab tipovi i tamo unosis svoju prognozu, aktivirao sam teronaldo99 je napisao/la:I kad se reg sad mi stoji samo neka administracijasta dalje