Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

BelminM23
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la BelminM23 » 03 jul 2015, 02:47

Otelo, pazi da ne puknes na tom faxu u sarajevu, da se kuci pjevajuci vratis. :mrgreen: puno ti nesto zamaras se oko toga. :mrgreen:
Jooj ode mi žena (buduca) isto gore na fax u sarajevo, et, a mogli smo zajedno u Doboj. Al ima haman para, pa moze gore, a ja sirotinja. :mrgreen:

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 03 jul 2015, 02:57

Bosniacum Lilium je napisao/la:Znam pola Stijene u Sarajevu, samo uspjesni ljudi :tokralju:

Casna, postena i uspjesna raja. Najcesce ih vidjam po dzamijama :kafa: :salut:
Otelo, istina. Imam rodbine da možemo napuniti pola države, hvala Bogu. :salut:
Ljiljane, i ovo je istina. Možda znaš nekog i od mojih. :salut:
rio_Ferdy88 je napisao/la: Selam i tebi @Bado, kako sa Ramazanom :)
Izvini, nisam ovo ranije vidjela. Dobro ide, još ovoliko, ako Bog da. :)

Laku noć, odmorite se, petak je... :)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

hodža
Kontakt:

Re: RE: Re: Chat

Post Postao/la hodža » 03 jul 2015, 10:33

BelminM23 je napisao/la:Otelo, pazi da ne puknes na tom faxu u sarajevu, da se kuci pjevajuci vratis. :mrgreen: puno ti nesto zamaras se oko toga. :mrgreen:
Jooj ode mi žena (buduca) isto gore na fax u sarajevo, et, a mogli smo zajedno u Doboj. Al ima haman para, pa moze gore, a ja sirotinja. :mrgreen:
Ne brini se, pripazit cemo mi na nju :mrgreen:
FORZA MARŠAL !!!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 03 jul 2015, 10:45

Cuj hodže wife-sittera
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 03 jul 2015, 11:38

Belmin6 je napisao/la:
miki_92 je napisao/la:Mimi Mercedez :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ko je to ?

Ja samo poznajem Mercedes Carreru. :kafa:
Pokusaj od "reperke" sa '****-stilom'.

[youtube][/youtube]

A @heller ce reci da je Rihanna bog kad vidi ovu :urnebes: :urnebes:

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 03 jul 2015, 11:40

Rihanna i jest boginja, Heller je obicni nemac pojma :kafa:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 03 jul 2015, 11:41

BelminM23 je napisao/la:Otelo, pazi da ne puknes na tom faxu u sarajevu, da se kuci pjevajuci vratis. :mrgreen: puno ti nesto zamaras se oko toga. :mrgreen:
Pazim se ja ali se ne brinem previse. Nadjem vremena za sve :thumbup:

Evo, mozemo skupa u stan, bit ce najsigurnija :mrgreen:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 03 jul 2015, 11:45

Mimi je muda od labuda, pravi gromobran, samo bi je grom opalio, a Rihanna je ružna.
Nullius in verba

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 03 jul 2015, 12:27

Vrijeme za naredne dane, čo'ek objasnio :D
OD NEDELJE U HLADU I DO +40, A NA SUNCU OKO +45 STEPENI CELZIJUSA, ZA TIM PO TRENUTNIM POSTAVKAMA MODELA JAČE ZAHLAĐENJE?

Jutrošnje izlazne vrednosti dva najpouzdanija prognostička modela su zaista ekstremne. Već juče je u oba svoja izlaza ECMWF (evropski model) oko 9.07. simulirao znatno jače zahlađenje, dok je GFS (globalni model) davao neuporedivo slabiju verziju osveženja. Jutrošnji ECMWF je ostao na jučerašnjem trendu, a GFS je svojim poslednjim izlazom napravio značajan zaokret i sada u potpunosti podržava rešenje koje od juče forsira ECMWF model.

No, pre tog, potencijalno, jačeg zahlađenja koje još nije sasvim sigurno, obzirom da je interval realizacije simulacije preko 7 dana, oba modela se "slažu" da nam posle još dva-tri dana umereno toplog vremena uz dnevne maksimume od +29 do +32 stepena Celzijusa sledi pravi toplotni udar.

Već u nedelju će dnevni maskimum po negde doseći +33 stepena Celzijusa, a u prva tri dana naredne nedelje bi trebao da se kreće u intervalu od +33 do +40 stepeni Celzijusa. Pri tom bi najtoplije trebalo biti u u utorak i sredu kada bi se dnevni maksimumi na 2m visine u hladovini po negde na istoku i severu Srbije te istoku Hrvatske približili vrednosti od +40 stepeni Celzijusa, a to znači da bi na suncu oni bili oko +45 stepeni Celzijusa! Ovo su zaista ekstremne vrednosti i upozorenje na njih će biti izdato za koji dan, ja pretpostavljam da će najteži dan za podnošenje biti sreda, jer bi posle tropski toplog utorka minimalna vrednost po negde (naročito u većim gradovima) mogla ostatii oko +30 stepeni Celzijusa!

Za tim oba modela, vide povlačenje jezgra anticiklona ka Velikoj Britaniji, i to u znatno zapadniji položaj nego pre nekoliko dana, a time bi se omogućilo da se preko Skandinavije i središnje Evrope spusti veća količina osetno hladnijeg vazduha. Tom prodoru bi doprineo i znatno bolje razvijen ciklon nad Finskom u odnosu na pretekle simulacije (naročito GFS modela).
Hladan prodor bi bio dovoljno jak da za sledeći vikend na zapadu i severozapadu regiona ostavi dnevne maksimume ispod +20 stepeni Celzijusa, a u noći ka nedelji minimalne vrednosti spusti do zaista neobično niskih vrednosti od +6 do +12 stepeni Celzijusa u nizijama i do zaista retko niskih (za ovo doba godine) +1 do +3 stepena Celzijusa iznad 1800mnv što je dovoljno nisko za prizeman mraz!

Da li će se ovako nešto osvariti?

Ja mislim da će se izlazi modela povodom snage hladnog prodora ipak znatno ubažiti u narednih nekoliko dana, ovo je ipak dalek interval i očekivati je da modeli još izmene svoje postavke, ali posle zaista izuzetno visoke temperature treba oko 9.07 očekivati osetnije osveženje...svakako se spremite na možda i najtoplije dane ovog leta..svako dobro...admin Marko.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 03 jul 2015, 12:55

Ono kad se Deen uhvati gangsta repa.

Ko posti nek ne gleda.

[youtube][/youtube]

:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Šuti bona majke ti, pjevaj kako si željna one stvari, to ti i onako najbolje pristaje. Kad neko u kome su boga ubijali ranije ovako promoviše nasilje :damn: Chris Brown :tokralju:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 03 jul 2015, 13:04

ghetto gurl. taman za ove vrucine, jezero, piva rostilj

http://www.klix.ba/vijesti/regija/oplja ... /150703047

Koji idioti :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: i kod nas su se ovakve stvari desavale, mehanizmi kontrole su jaci kod siptara u pekarama.

Nego sad ukljucio ves masinu i sjedim u sobi kad nesto poce brujat, kad se ne usra :mrgreen:
Nullius in verba

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 03 jul 2015, 13:38

Kako ide ljudine? :D Moze li postit?
Kod nas je prevruće, ali izdržati će se i danas aBd.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

JerryLouis
Kontakt:

Post Postao/la JerryLouis » 03 jul 2015, 13:43

Momci imam jedno pitanje za Sarajlije islamske vjeroispovijesti, sutra bih se mozda mogao zadesiti u Sarajevu a postit cu aBd, pa da pitam moze li se gdje iftariti bez rezervacije i sta odnoso gdje bi mi vi preporucili? I da li se Aksam-namaz klanja u GHB dzamiji odma sa zalaskom sunca ili ima odredjen termin kada je Aksam-namaz za vrijeme ramazana?

Hvala unaprijed na odgovoru/prijedlogu!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 jul 2015, 14:47

Probaj u Đulaginom dvoru, tu ti je u blizini Begove džamije, a dobra je hrana, imaju neku ponudu za iftarski meni od 15 marki, ako ti nije puno.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 03 jul 2015, 16:07

[youtube][/youtube]
Ebla vas Rihana. Najjebozovnija pjevačica trenutno. Pjesmu ne morate slušati ako niste fanovi ove muzike. :kafa:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 jul 2015, 16:45

selam brate Ademire kako si
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 03 jul 2015, 16:54

Igram BrainWars i zavrsim partiju sa 1600b i inace je to pobjeda ali qrac. Igrao protiv Kineza, lik zavrsio sa 2700 bodova :rol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 03 jul 2015, 17:16

Jel ko da napravimo agar sa domenom ba?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 03 jul 2015, 17:53

Oj vrucine. Od drvenije do otoke pjehoke. :smajlikojiugibaodzedji:
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 03 jul 2015, 18:56

Kawhi je napisao/la:
[youtube][/youtube]
slika
al' bolja je Mia Borisavljevic :kafa:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: StevieG8 i 61 gost.