NK Zvijezda Gradačac

sodaacm
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la sodaacm » 03 jul 2015, 12:30

reddragon001 je napisao/la:Šta ste vi to sioxi 20 vas nije bilo do jučer
:lol: :lol: :lol: :lol: Nevjerovatan si , ti nemas pojma o Sioux-ima. Siouxi su bili na navijackoj karti BH prije nego sto se rodilo pola od vas ovde na forumu, niti jedna navijacka skupina nije mogla doci u Lukavac i kurcit se po gradu k'o sto vama rade svaka druga skupina, jer jednostavno ne smije ili pak imaju postovanja prema nama a mnoge su bile mnogo jace i od samih Siouxa, Proguglaj malo druze

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 03 jul 2015, 12:34

Nije to poštovanje to je seljačka carsija vas 10 napadne 3 čovjeka eh jeste mangupi nema govora.... najjači ste.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 jul 2015, 12:41

Indijanci nam navalili na temu I pametuju.halo bolan ako nemate sta pitat ili pametno napisati zaobidite temu.ovdje su svi dobrodosli ali normalni..zvijezda je trenutno po organizaciji infrastrukturi I svemu ostalom ispred svih klubova I nemate se sta buniti sto imamo tako misljenje I sto imamo jasan cilj.

Bujrum svi u gradacac a mi cemo ionako doci nepozvani.
ZVIJEZDA SAMPION
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 03 jul 2015, 12:43

astra1922 je napisao/la:Indijanci nam navalili na temu I pametuju.halo bolan ako nemate sta pitat ili pametno napisati zaobidite temu.ovdje su svi dobrodosli ali normalni..zvijezda je trenutno po organizaciji infrastrukturi I svemu ostalom ispred svih klubova I nemate se sta buniti sto imamo tako misljenje I sto imamo jasan cilj.

Bujrum svi u gradacac a mi cemo ionako doci nepozvani.
ZVIJEZDA SAMPION
Hvala na pozivu, naravno i vi ste pozvani u sto vecem broju :D

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 03 jul 2015, 13:04

Oces da ti pošaljem klip zadnje gostovanje naše u obarskok 2000 ljudi to vi ne možete sa brat nikad

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 03 jul 2015, 14:20

Gori ste vi što pristajete na njihove provokacije, puste Lukavčane, zavist je čudna stvar. Na kraju sezone će se vidjeti ko je bolji u organizacionom, rezultatskom i svakom drugom smislu. Rezultati su najbolje mjerilo svega, a oni su što se tiče nas i Radničkog smješni za poredit zadnjih 10-15 godina .
Nego da se mi vratimo našoj temi, imali još kakvog habera što se tiče pojačanja, šuškal se šta???

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 03 jul 2015, 14:54

Jel dosta sa trolanjem vise? Sta god kazemo, kazemo s pravom. Samo budale gledaju na neku "historiju" kao da ona ima neke veze. Ima i Brotnjo historiju pa gdje su sad? Mi smo zadnjih 10 godina daleko ispred vas, bas kao sto smo i dan danas.
Kad budete na pola puta do nas, javi se ;)

Pocnite prijavljivat postove, pa mozda kameni spavaci, pardon, moderatori, pocnu konacno djelovati na ovoj temi.

I ti Piska nemoj se bezveze sramotit s tim ciframa, kakve 2000 hiljade bgt? Nema nas 1000 na domacim tekmama i najednom 2000 u Ugljeviku.
Treba bit realan..

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 03 jul 2015, 15:02

theboss_RD07 je napisao/la:Jel dosta sa trolanjem vise? Sta god kazemo, kazemo s pravom. Samo budale gledaju na neku "historiju" kao da ona ima neke veze. Ima i Brotnjo historiju pa gdje su sad? Mi smo zadnjih 10 godina daleko ispred vas, bas kao sto smo i dan danas.
Kad budete na pola puta do nas, javi se ;)

Pocnite prijavljivat postove, pa mozda kameni spavaci, pardon, moderatori, pocnu konacno djelovati na ovoj temi.

I ti Piska nemoj se bezveze sramotit s tim ciframa, kakve 2000 hiljade bgt? Nema nas 1000 na domacim tekmama i najednom 2000 u Ugljeviku.
Treba bit realan..
Izvini ali nadji jedan post gdje sam ikoga vrijedio i odmah me blokiraj , Najveca "uvreda" je sto sam napisao da ste nerealni i da su mnogi vasi forumasi prepotetni i to je to i dalje stojim iza ovih rijeci a kao klub ste svjetlosnu godinu ispred nas i nikad nisam nista suprotno napisao, a ako vas provociram to stvarno ne znam kako a ako se ko nasao uvrijedjen s necim evo javno se izvinjavam, ali duboko sam ubjedjen da nikog ne vrijedjam niti provociram samo sam realan.
Pozz

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 03 jul 2015, 15:07

daleko ste vi od radnickog sa svim sportskim sto donosi.99 posto cete ligu prekucati.sretno vam bilo

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 03 jul 2015, 15:24

@sodaacm Druze takvi smo kakvi smo. Mi smo uvjereni da imamo najbolji tim u ligi (to jos ne mozemo znati, ali vjerujemo), a da imamo najbolju infrastrukturu to je cinjenica. I vidjecemo jesmo li bili u pravu. Ako ne budemo, to je nasa sramota.

Dok tebe niko ne tjera da citas nase postove, jel tako? Ne kazemo da su drugi timovi "karine", vec samo kazemo da smo mi bolji :mrgreen:

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 03 jul 2015, 15:26

fukaratz je napisao/la:evo poceli ko i nama :lol: od lukavcana ovaj Zoom vam je maksimalno regularan momak, a ovi ostali cobani na kvadrat ;)
Ostali su regularni ko prva liga TK :mrgreen:

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 03 jul 2015, 15:36

theboss_RD07 je napisao/la:@sodaacm Druze takvi smo kakvi smo. Mi smo uvjereni da imamo najbolji tim u ligi (to jos ne mozemo znati, ali vjerujemo), a da imamo najbolju infrastrukturu to je cinjenica. I vidjecemo jesmo li bili u pravu. Ako ne budemo, to je nasa sramota.

Dok tebe niko ne tjera da citas nase postove, jel tako? Ne kazemo da su drugi timovi "karine", vec samo kazemo da smo mi bolji :mrgreen:
Bas suprotno od ovoga ste pisali, pregledaj postove,,, naravno da cete vidjeti da ne ide to tako lako kako bi ste vi zeljeli, a sto se tice fukareTZ , suvisno je bilo sta reci jer je sve manje vise receno i vidjeno do sada. Cijeli Balkan je vidio , tako da ne izmisljam toplu vodu ovde bezveze , BTW pozz za "carsiju"

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 03 jul 2015, 15:42

Modetatoruuuuuuu moderatoruuuuu sve ih blokiraj i nase i njihove ukini temu samo nek prestanu ko je bolji a svi u 5 deka i nessto se nafuravaju a zao dat 5 KM za ulaz.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 03 jul 2015, 15:44

pa jadnik pricas ljudima u vezi njihovog zadnjeg gostovanja da ne bude 10% navijaca :lol: pa koga ste vi nama dovodili :?: ljudi u klompama i cizmama na Tusanj dolazili, s nekih polja ih kupili :urnebes: :urnebes: :urnebes: ima sve dokumentovano, slike se mogu naci :salut: vi cete uskoro u drugu federalnu opet tamo vam je i mjesto :bow:
Sloboda Tuzla

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 03 jul 2015, 15:46

fukaratz je napisao/la:pa jadnik pricas ljudima u vezi njihovog zadnjeg gostovanja da ne bude 10% navijaca :lol: pa koga ste vi nama dovodili :?: ljudi u klompama i cizmama na Tusanj dolazili, s nekih polja ih kupili :urnebes: :urnebes: :urnebes: ima sve dokumentovano, slike se mogu naci :salut: vi cete uskoro u drugu federalnu opet tamo vam je i mjesto :bow:
Carsijaneru prekucani ste u vise navrata, do sledeceg vidjenja samo :silent:

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 03 jul 2015, 16:08

Gdje je danas trening
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 03 jul 2015, 16:25

Piska imas pp
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 jul 2015, 16:45

trening bi trebao biti na stadionu,neka piska napise ako zna
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 03 jul 2015, 17:00

Samo vi iz lukavca pricajte , isto tako su pricali oni iz srebrenika pa smo im u srebreniku pokazali silu , kasnije klub pise saopstenja i zahvaljuje se zvijezdi i rd-u. U gradu su se ljudi zasitili PL , jer uvjek se prioritet stavljao na infrastrukturu , a u ligi je bilo bitno ostat dok je sad druga prica sad se cilj postavio , bliza gostovanja ja mislim da ce ove sezone da bude lijepa posjeta i jaka gostovanja , jos ako budemo imali ciljanje rezultate , gdje ce nam kraj bit :p
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 03 jul 2015, 17:38

sodaacm je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:pa jadnik pricas ljudima u vezi njihovog zadnjeg gostovanja da ne bude 10% navijaca :lol: pa koga ste vi nama dovodili :?: ljudi u klompama i cizmama na Tusanj dolazili, s nekih polja ih kupili :urnebes: :urnebes: :urnebes: ima sve dokumentovano, slike se mogu naci :salut: vi cete uskoro u drugu federalnu opet tamo vam je i mjesto :bow:
Carsijaneru prekucani ste u vise navrata, do sledeceg vidjenja samo :silent:
za vas smo New York u svakom slucaju ;) tolika ste sila od navijaca da niste postojali godinama dok su npr: zmajevi obilazili gostovanja sa svojom Zvijezdom :silent:
Sloboda Tuzla

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.