reddragon001 je napisao/la:Šta ste vi to sioxi 20 vas nije bilo do jučer

reddragon001 je napisao/la:Šta ste vi to sioxi 20 vas nije bilo do jučer
Hvala na pozivu, naravno i vi ste pozvani u sto vecem brojuastra1922 je napisao/la:Indijanci nam navalili na temu I pametuju.halo bolan ako nemate sta pitat ili pametno napisati zaobidite temu.ovdje su svi dobrodosli ali normalni..zvijezda je trenutno po organizaciji infrastrukturi I svemu ostalom ispred svih klubova I nemate se sta buniti sto imamo tako misljenje I sto imamo jasan cilj.
Bujrum svi u gradacac a mi cemo ionako doci nepozvani.
ZVIJEZDA SAMPION
Izvini ali nadji jedan post gdje sam ikoga vrijedio i odmah me blokiraj , Najveca "uvreda" je sto sam napisao da ste nerealni i da su mnogi vasi forumasi prepotetni i to je to i dalje stojim iza ovih rijeci a kao klub ste svjetlosnu godinu ispred nas i nikad nisam nista suprotno napisao, a ako vas provociram to stvarno ne znam kako a ako se ko nasao uvrijedjen s necim evo javno se izvinjavam, ali duboko sam ubjedjen da nikog ne vrijedjam niti provociram samo sam realan.theboss_RD07 je napisao/la:Jel dosta sa trolanjem vise? Sta god kazemo, kazemo s pravom. Samo budale gledaju na neku "historiju" kao da ona ima neke veze. Ima i Brotnjo historiju pa gdje su sad? Mi smo zadnjih 10 godina daleko ispred vas, bas kao sto smo i dan danas.
Kad budete na pola puta do nas, javi se
Pocnite prijavljivat postove, pa mozda kameni spavaci, pardon, moderatori, pocnu konacno djelovati na ovoj temi.
I ti Piska nemoj se bezveze sramotit s tim ciframa, kakve 2000 hiljade bgt? Nema nas 1000 na domacim tekmama i najednom 2000 u Ugljeviku.
Treba bit realan..
Ostali su regularni ko prva liga TKfukaratz je napisao/la:evo poceli ko i namaod lukavcana ovaj Zoom vam je maksimalno regularan momak, a ovi ostali cobani na kvadrat
Bas suprotno od ovoga ste pisali, pregledaj postove,,, naravno da cete vidjeti da ne ide to tako lako kako bi ste vi zeljeli, a sto se tice fukareTZ , suvisno je bilo sta reci jer je sve manje vise receno i vidjeno do sada. Cijeli Balkan je vidio , tako da ne izmisljam toplu vodu ovde bezveze , BTW pozz za "carsiju"theboss_RD07 je napisao/la:@sodaacm Druze takvi smo kakvi smo. Mi smo uvjereni da imamo najbolji tim u ligi (to jos ne mozemo znati, ali vjerujemo), a da imamo najbolju infrastrukturu to je cinjenica. I vidjecemo jesmo li bili u pravu. Ako ne budemo, to je nasa sramota.
Dok tebe niko ne tjera da citas nase postove, jel tako? Ne kazemo da su drugi timovi "karine", vec samo kazemo da smo mi bolji
Carsijaneru prekucani ste u vise navrata, do sledeceg vidjenja samofukaratz je napisao/la:pa jadnik pricas ljudima u vezi njihovog zadnjeg gostovanja da ne bude 10% navijacapa koga ste vi nama dovodili
ljudi u klompama i cizmama na Tusanj dolazili, s nekih polja ih kupili
![]()
![]()
ima sve dokumentovano, slike se mogu naci
vi cete uskoro u drugu federalnu opet tamo vam je i mjesto
za vas smo New York u svakom slucajusodaacm je napisao/la:Carsijaneru prekucani ste u vise navrata, do sledeceg vidjenja samofukaratz je napisao/la:pa jadnik pricas ljudima u vezi njihovog zadnjeg gostovanja da ne bude 10% navijacapa koga ste vi nama dovodili
ljudi u klompama i cizmama na Tusanj dolazili, s nekih polja ih kupili
![]()
![]()
ima sve dokumentovano, slike se mogu naci
vi cete uskoro u drugu federalnu opet tamo vam je i mjesto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.