Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Sve u svemu, neka ih, da ne upadnemo u monotoniju 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Monotonija je razbijena,gol razlika nabijena a ti zadovoljan.Virtu4l je napisao/la:Sve u svemu, neka ih, da ne upadnemo u monotoniju

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- NoName
- Kontakt:
Tek sinoć pogledah pregled utakmice. Asmir je samo kod jednog gola možda mogao nešto više da uradi, ostalo nije imao nikakve šanse, a imao je par dobrih intervencija. I pored 5 primljenih komada mislim da mu je debi bio dobar.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
evo primi ga sad.......pu **** ti srecu
UH bio je prekrsaj....
sreca...
UH bio je prekrsaj....
sreca...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
-
- Kontakt:
sta lupas bez veze,i dalje je bez golova. nemoj trzati, napisi cijelu poruku prije nego je posaljes.Za_raju je napisao/la:evo primi ga sad.......pu **** ti srecu
Nisam bas pratio drugo poluvrijeme, ali u prvom everton nije niti jedan udarac uputio na gol begovica, barem ja nisan vidio.
U drugom poluvremenu ,druga prica.Everton je imao vise suteva direktno na gol od Stokea.Tako da covjek ne ''lupa''.
Begovic skinuo jedan zicer,cak je i Everton dao gol.Ali ga sudija ponistio zbog faula prije gola.
Sasvim bolja predstava Stokea kao i samog Begovica nego od onog masakra prosle hefte.
Begovic skinuo jedan zicer,cak je i Everton dao gol.Ali ga sudija ponistio zbog faula prije gola.
Sasvim bolja predstava Stokea kao i samog Begovica nego od onog masakra prosle hefte.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
prvi start za stoke i odmah Beg sacuva mrezu, kazem vam iduce sezone Beg je no.1 u stokeu 

Po meni je bolji od Sorensena, ono sto je pokazo u dresu Pompeya u prvom djelu sezone je bilo sjajno. Ali svi znamo da nije lahko izborit mjesto za golmana, mora ovaj prvi golman ili pogrijesit ili povrijedit se. Mozda Sorensen i ode na ljeto, bilo je price o Bayernu i Arsenalu.steve-o je napisao/la:prvi start za stoke i odmah Beg sacuva mrezu, kazem vam iduce sezone Beg je no.1 u stokeu
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
to bi bilo najbolje za Bega, al' izjave pulisa daju nadu da ce on biti prvi golman stokea iduce sezone. izgleda pulis ga izuzetno cijeni.Cartman je napisao/la:Po meni je bolji od Sorensena, ono sto je pokazo u dresu Pompeya u prvom djelu sezone je bilo sjajno. Ali svi znamo da nije lahko izborit mjesto za golmana, mora ovaj prvi golman ili pogrijesit ili povrijedit se. Mozda Sorensen i ode na ljeto, bilo je price o Bayernu i Arsenalu.steve-o je napisao/la:prvi start za stoke i odmah Beg sacuva mrezu, kazem vam iduce sezone Beg je no.1 u stokeu
Bit ce prvi golman ako Hasagic opet zaglavi u ćuzi...mirzza je napisao/la:Bravo Bega lutko, prvi golman nase repke aBd

Rotor Volgograd...
Ako bude ovaj gledao na Hasagica da on opet zaglavi u corku.demir44 je napisao/la:Bit ce prvi golman ako Hasagic opet zaglavi u ćuzi...mirzza je napisao/la:Bravo Bega lutko, prvi golman nase repke aBd
Onda ce taman u 35 godini postati prvi golman.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nadam se da će izboriti prvu postavu. Sorensen je definitivno kvalitetan golman, ali i Asmir je. Ako ništa, da hoće Sorensen otići u Arsenal ili negdje drugdje te tako pomoći Asmiru da dođe do "jedinice".
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ovaj ako budi prvi golman u Stoku slijedece sezone bice i u nasoj repki sigurno.harishp je napisao/la:Ako bude ovaj gledao na Hasagica da on opet zaglavi u corku.demir44 je napisao/la:Bit ce prvi golman ako Hasagic opet zaglavi u ćuzi...mirzza je napisao/la:Bravo Bega lutko, prvi golman nase repke aBd
Onda ce taman u 35 godini postati prvi golman.
mozes ti stavljati ovih

AKO mi pobijedimo sve u kvalifikacijama i jos uz to AKO pobijedimo i na evropskom sve ekipe.Bit cemo prvaci.
AKO bog da.

P.S Sta mislis AKO Hasagic promjeni ekipu i ode u bolji klub ili ligu.
Ili AKO Pape i nakon svega ipak odluci da Hasagic bude prvi golman.
AKO bog da.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Ponos Torina
- Kontakt:
harishp je napisao/la:AKO mi pobijedimo sve u kvalifikacijama i jos uz to AKO pobijedimo i na evropskom sve ekipe.Bit cemo prvaci.
AKO bog da.![]()
![]()
Koliko si tastatura do sad pokvario kucajuci???
Begovic je nas prvi golman,nije Hasagic ono sto je bio....
Kako si ti lud harise ja te ozbiljno pitam?Nista licno

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 03 maj 2010, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ti si im haman vise dohakao lupajuci glavom.Prstici za to sluze i naravno tastatura ostaje citava.To vi u Semizovcu hrkljusa igrate sa tastaturom.Udri se Hamo udri,pa dura tastom od glavu.Modernizovali drevnu igru hrkljusPonos Torina je napisao/la:harishp je napisao/la:AKO mi pobijedimo sve u kvalifikacijama i jos uz to AKO pobijedimo i na evropskom sve ekipe.Bit cemo prvaci.
AKO bog da.![]()
![]()
Koliko si tastatura do sad pokvario kucajuci???
Begovic je nas prvi golman,nije Hasagic ono sto je bio....

Sad ce tekme pa bumo videl ko je prvi golman u repci.
Tako da od te ljubavi nema nista i dobro znas.
Cuj nije ono sto je bio.Tip konstantno brani za razliku od drugih.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- NoName
- Kontakt:
Sad imamo znači dva duela za mjesta u reprezentaciji, bolje rečeno tri:
1. Vedad vs. Zlatan
2. Asmir vs. Kenan
3. Miske vs. Pjana?
Sve u svemu, lijepo je da imamo i alternativnih rješenja a ne da strahujemo kad nam se jedan igrač povrijedi i da zavisimo od toga da li je on u pravoj formi. Odlika svake dobre reprezentacije je da na svakom mjestu ima kvalitetne zamjene, stoga nas ovo treba veseliti. Kamo sreće da smo ovako suficitarni i na bekovskim pozicijama, gdje bi nam bio kraj.
1. Vedad vs. Zlatan
2. Asmir vs. Kenan
3. Miske vs. Pjana?
Sve u svemu, lijepo je da imamo i alternativnih rješenja a ne da strahujemo kad nam se jedan igrač povrijedi i da zavisimo od toga da li je on u pravoj formi. Odlika svake dobre reprezentacije je da na svakom mjestu ima kvalitetne zamjene, stoga nas ovo treba veseliti. Kamo sreće da smo ovako suficitarni i na bekovskim pozicijama, gdje bi nam bio kraj.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Kod broja tri,problem rijesen.Pape nije tarabic poput Cirokija.Oba imaju mjesta u repci.NoName je napisao/la:Sad imamo znači dva duela za mjesta u reprezentaciji, bolje rečeno tri:
1. Vedad vs. Zlatan
2. Asmir vs. Kenan
3. Miske vs. Pjana?
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Micron, nebeskasila i 37 gostiju.