FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ZELJOx4xlife
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZELJOx4xlife » 03 jul 2015, 09:43

FKZ1921 je napisao/la:Ne mislim ni da je ovaj Ferencvaros puno slabiji od onog Plzena.
Po meni ih je smijesno uopste porediti. Plzen je bar 2x kvalitetniji od ovih. Pa ljudi su igrali grupne faze LP i EL, a i kolko se ja sjecam da su i prošli grupu EL i igrali jos 1 ili 2 kola. Derali Napoli, CSK, BATE..... :) Ni blizu oni nisu druže :D
SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 03 jul 2015, 09:54

ZELJOx4xlife je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Ne mislim ni da je ovaj Ferencvaros puno slabiji od onog Plzena.
Po meni ih je smijesno uopste porediti. Plzen je bar 2x kvalitetniji od ovih. Pa ljudi su igrali grupne faze LP i EL, a i kolko se ja sjecam da su i prošli grupu EL i igrali jos 1 ili 2 kola. Derali Napoli, CSK, BATE..... :) Ni blizu oni nisu druže :D
i Šahatar,sjecam se tad sam pao na kladionici samo na Šahataru kad ih je Plzen dobio.. :roll:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 03 jul 2015, 10:00

bila je pretprošle sezone prejaka tekma sa lyonom u 1/16 ili 1/8 LE. izgubili tamo 4-1, u češkoj lyon povede 0-1 i ostane tako do poluvremena. kad su u drugom izašli i navalili, lyon je izgledao jednako nemoćno kao i mi u prvom tamo. zabiju dva i fule penal za 3-1, i tu malo ispušu i ostane 2-1. ali kunem vam se da je lyon u tim trenucima djelovao kao i mi :mrgreen: onaj nivo uigranosti nemaju ni mnogo jače ekipe i stoga oni mogu stati na crtu i individualno mnogo jačim ekipama. nešto slično pokušava oda uraditi kod nas na 2943959 nižem nivou :mrgreen:

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 03 jul 2015, 10:04

U koliko je trening veceras?

PS. Juce na Koševu sjedi Stanić sa Brkom
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 03 jul 2015, 10:40

ko hoce da pomogne za nove cijene od zelje nek se meni javi na pp.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 03 jul 2015, 10:53

mak_033 je napisao/la:U koliko je trening veceras?

Sta ima da sjedi sa njim, sto ne sjedi sa gracicem
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 03 jul 2015, 10:58

Ja mislim da mi igramo dosta brže i pokretljivije nego prošle godine u ovo doba. Dosa više trčimo i dosta smo spremniji, a i psihički stabilniji. NE bih da mjerim uz pomoć Sarajeva, ali moram. Mislim da je derbi pokazao sve ove stvari. Nisu oni bili na nivou krzo sezonu ali su u derbiju dali sve od sebe isto kao i mi. Bili smo u egalu cijeli tok susreta. Moram reći da je njihov pristup prošle godine u Evropi sa čak i lošijom ekipom za nijansu od ove koja je igrala derbi pokazao da se može sa ekipama tog nivoa. Ferenc je malo jači po meni od Grka koje su oni prošli, ali pristup je bitan. Snažno, jako čitavu tekmu i uz to biti skoncentrisan cijeli tok meča i mi imamo fine šanse. Još na derbiju nosu igrali Memija i Beganović dva igrača sa najvećim propelerom u guzici. PRema tome nemojte mi crnjaka. Šanse imamo i ja ih procjenjujem na nekih 30%-35%.
Moram još i reći da svi trebaju dobro pogledati rezultate tekmi koje su odigrane sinoć i dobro se zamisliti o tome šta bi tražili od naših momaka da smo izvukli neku od tih ekipa koje su iznenadile. Mislim da bi bili razočarani da smo igrali nerješeno kao Hajduk ili da smo izgubili kao Budućnost ili kao Zvezda, a ima ih još da ne nabrajam. Sve Estonske ekipe su ostvarile dobre rezultate, a mi bi išli gore kao izraziti favoriti po većini vas. Isto tako skinuli bi i gaće nekima koji su loše odigrali. FUdbal ljudi fudbal je to. Tek nakon prve tekme sa Mađarima možemo pričati preciznije. Nkeima je i Balzan izgledao dobro na snimcima, a nisu nam opucali na gol.
nego hajmo mi na Koševo da damo podršku a ovi momci će sigurno izginuti. Hoće li imati i pameti, vidjet ćemo, ali ne treba sad skidati u startu gaće. Očwkujem bar jedno dobro krilo do Mađara :) NIsam insajder ali očekujem, tj nadam se da i naši tako razmišljaju.
POzdrav

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 03 jul 2015, 11:08

moja stara je govorila motor u guzici kad smo bili mali pa nešto njemtali, nemam motor u guzici... :mrgreen:

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 03 jul 2015, 11:23

bhsport je napisao/la:

Nemoj biti Aldin.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 03 jul 2015, 11:29

zaboljisportuBiH je napisao/la:Ja mislim da mi igramo dosta brže i pokretljivije nego prošle godine u ovo doba. Dosa više trčimo i dosta smo spremniji, a i psihički stabilniji. NE bih da mjerim uz pomoć Sarajeva, ali moram. Mislim da je derbi pokazao sve ove stvari. Nisu oni bili na nivou krzo sezonu ali su u derbiju dali sve od sebe isto kao i mi. Bili smo u egalu cijeli tok susreta. Moram reći da je njihov pristup prošle godine u Evropi sa čak i lošijom ekipom za nijansu od ove koja je igrala derbi pokazao da se može sa ekipama tog nivoa. Ferenc je malo jači po meni od Grka koje su oni prošli, ali pristup je bitan. Snažno, jako čitavu tekmu i uz to biti skoncentrisan cijeli tok meča i mi imamo fine šanse. Još na derbiju nosu igrali Memija i Beganović dva igrača sa najvećim propelerom u guzici. PRema tome nemojte mi crnjaka. Šanse imamo i ja ih procjenjujem na nekih 30%-35%.
Moram još i reći da svi trebaju dobro pogledati rezultate tekmi koje su odigrane sinoć i dobro se zamisliti o tome šta bi tražili od naših momaka da smo izvukli neku od tih ekipa koje su iznenadile. Mislim da bi bili razočarani da smo igrali nerješeno kao Hajduk ili da smo izgubili kao Budućnost ili kao Zvezda, a ima ih još da ne nabrajam. Sve Estonske ekipe su ostvarile dobre rezultate, a mi bi išli gore kao izraziti favoriti po većini vas. Isto tako skinuli bi i gaće nekima koji su loše odigrali. FUdbal ljudi fudbal je to. Tek nakon prve tekme sa Mađarima možemo pričati preciznije. Nkeima je i Balzan izgledao dobro na snimcima, a nisu nam opucali na gol.
nego hajmo mi na Koševo da damo podršku a ovi momci će sigurno izginuti. Hoće li imati i pameti, vidjet ćemo, ali ne treba sad skidati u startu gaće. Očwkujem bar jedno dobro krilo do Mađara :) NIsam insajder ali očekujem, tj nadam se da i naši tako razmišljaju.
POzdrav
Prvi ja sam pogledao balzan na snimcima iz njihovog prvenstva,pa kontao da nisu tolike krampe koliko se prica,to i napisah sinoc.
A sto neko rece ranije:"Da oni pogledaju nasu tekmu sa viktorijom sasrali bi se"

U pravu si jarane 100%,upravo tako i ja razmisljam,i oko derbija i ostalog.

Sretno nam ;)

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 03 jul 2015, 11:41

Minjore je napisao/la:
bhsport je napisao/la:

Nemoj biti Aldin.
Ne fakat ne vidim razlog sto sjede zajedno, ima sada svoj novi klub i neka ga tamo sa njima.

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 03 jul 2015, 11:42

Da pogledaju nasu tekmu s Plzenom mogli su vidjeti da su nas ljudi razbili. Trebali u prvih 20 min voditi tri razlike. Imali smo srece i dobrog golmana. Mi sto smo osutali po golu to smo dali i to je jedino pozitivno bilo. Na Kosevu smo malo mi krivi, malo sudija. Opet ta ekipa nema veze s ovom. Puno smo jaci bili tad nego sad. Ako nista imali smo koga ubaciti a sad nemamo i to je cinjenica. Samo bunkerom mozemo nesto uraditi, pa na Kosevu malo otovorenije odigrsti pa sta Bog da.
KHAJ PRICE

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 03 jul 2015, 11:46

bhsport je napisao/la:Ne fakat ne vidim razlog sto sjede zajedno, ima sada svoj novi klub i neka ga tamo sa njima.
Pa smiju valjda kafu popiti :lol:
BUDI ŽELJO !!!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 03 jul 2015, 11:47

champions1921 je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Ne fakat ne vidim razlog sto sjede zajedno, ima sada svoj novi klub i neka ga tamo sa njima.
Koliko sam shvatio zajedno su gledali tekmu...

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 03 jul 2015, 11:51

bhsport je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:
Koliko sam shvatio zajedno su gledali tekmu...
Poenta je da nisu dusmani jedan drugom pa da se ne smiju druziti.. I Tomic je bio sa nasima u Mostaru kada smo igrali sa Zrinjskim..
BUDI ŽELJO !!!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 03 jul 2015, 11:55

:evil: Dobro, ja sam malo radikalan po tom pitanju

logme
Kontakt:

Post Postao/la logme » 03 jul 2015, 11:55

Mi još uvijek ne znamo koliko smo jaki u ovoj sezoni. Mladi igrači su stariji za godinu, iskusniji za jednu sezonu. Imamo par novih igrača, imamo npr. Kokota koji bi u ovu sezonu trebao ući fizički spremniji, dolaskom Blagojevića naš način igre se mijenja. Dakle, trebali bi biti jači i vjerujem da jesmo.
Lagana pobjeda na Malti je dobra iz više razloga. Nema strepnje, nervoze, trzavica pred revanš, ekipa ima još vremena da se na miru uigra, Memiji se može dati dodatno vrijeme da se oporavi. Ali, ono što je također jako bitno, mi u revanšu ne moramo otkriti karte.
Dakle, vraćam se na početak posta. Ni sljedeći protivnik neće imati kompletnu sliku o našoj snazi, o taktičkim varijantama, o mogućnostima pojedinih igrača. Definitivno mi ćemo njih poznavati bolje nego oni nas.

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 03 jul 2015, 11:56

:urnebes:
samogrbavica je napisao/la:Da pogledaju nasu tekmu s Plzenom mogli su vidjeti da su nas ljudi razbili. Trebali u prvih 20 min voditi tri razlike. Imali smo srece i dobrog golmana. Mi sto smo osutali po golu to smo dali i to je jedino pozitivno bilo. Na Kosevu smo malo mi krivi, malo sudija. Opet ta ekipa nema veze s ovom. Puno smo jaci bili tad nego sad. Ako nista imali smo koga ubaciti a sad nemamo i to je cinjenica. Samo bunkerom mozemo nesto uraditi, pa na Kosevu malo otovorenije odigrsti pa sta Bog da.
Nećemo se braniti, i puno više možemo napraviti sa ovom ekipom što se tiče napada, imamo potencijala, previše respektujemo i ferenc i holanđane, mi to možemo proći... :kafa:

arena
Kontakt:

Post Postao/la arena » 03 jul 2015, 12:22

Čitam i ne vjerujem,greda je lud ako pusti memiju ispod milion eura,ne treba baju dati ispod 700 000eura,amir je najveći talenat poslije rata itd i onda isti ti navijači pišu da nemamo nikakve šanse protiv ekipe čija tri igrača imaju 110 godina.Po komentarima ispade da bi mađari bajern natrčali,ako ne možeš sa 20 godina trčati sa igračima koji imaju preko 30 i kusur godina zapitaj se trebaš li se baviti sportom.Treba odigrati bez pardona pa šta Bogda ispadneš nije kraj svijeta prođeš na konju si.

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 03 jul 2015, 12:26

Čitam i ne vjerujem,greda je lud ako pusti memiju ispod milion eura,ne treba baju dati ispod 700 000eura,amir je najveći talenat poslije rata itd i onda isti ti navijači pišu da nemamo nikakve šanse protiv ekipe čija tri igrača imaju 110 godina.Po komentarima ispade da bi mađari bajern natrčali,ako ne možeš sa 20 godina trčati sa igračima koji imaju preko 30 i kusur godina zapitaj se trebaš li se baviti sportom.Treba odigrati bez pardona pa šta Bogda ispadneš nije kraj svijeta prođeš na konju si.

:thumbup: :thumbup:
Brkica

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Orvel, seha77 i 46 gostiju.