FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

muhamedhulk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la muhamedhulk » 03 jul 2015, 03:17

Ovi garavi ocigledno imaju sindrom 'Balotelli' :D Ali ako se uspiju dovesti i staviti pod kontrolu, mogu aBda fino napredovati..jer se vidi za znaju igrati. Sad je do njih (prvo do nas da ih dovedemo :D )

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 jul 2015, 03:18

Pantelija je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Nema sanse, ne postoji segment u kojem smo mi preskocili level prvaka Izraela, oni su za nas jos uvijek dimenzija iznad.
pa zato sam i napisao da e smijesno pisati o ikandeu kao "nekom igracu" a lik bio standardan u ekipi koja naseg "Prvaka" pojede za dorucak
Vidjecemo ga vremenom. Maccabi je izuzetan tim kada se mjeri sa nama i timovima slicnim nama. I oni imaju te kapitalce, recimo njihov Nigerijac igra za reprezentaciju, zabio je i dva gola za nju, odigrao je i 20-ak utakmica u Primeri, u napadu imaju igraca koji je odigrao oko 70 utakmica u francuskoj ligi i zabio 20-ak golova. U odbrani Spanca koji je odigrao stotinjak utakmica u Primeri i nesto manje u Segundi te niz izraelskih reprezentativaca koji su nosioci- Zahavi, Harush, Ben Haim itd. da ne duljim. :D Oni su jos uvijek u stanju da dovedu bolje kapitalce sto ne znaci da mi to necemo bolje raditi za neko vrijeme.
Ja licno za Ikandea nikad nisam cuo prije dolaska u FKS ali vjerujem da ima ono nesto. :kafa: :kafa: :kafa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 03 jul 2015, 03:22

Upravo, kad sam vidio onu sliku s ledja/profila HARMONY 70, odmah sam pomislio: ma ovaj je smeker i fakin pravi :lol: :lol: :tokralju:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 03 jul 2015, 08:00

Neki se bas potrude da ismiju i omalovaze sve sto nirmalni ljudi pokusavaju uraditi za napredak naseg kluba. Ljudi dovode igrace na probu i ne zalijecu se sa pitpisivanjem ugovora nego prvo sve dobro izvagaju da se ne bi ponovile neke situacije od ranije, ali najbolje je to sve ismijavati... Koji ba Plakalo? Kad se pojavi igrac kvaliteta Radovca iz naseg pogona, siguran sam da ce vrlo brzo postati standardni u prvih 11. Ja ga jos ne vidim... Ima nekih talenata, ali jos nista spektakularno i sa njma se radi na nacin da klub ne ispasta na rezultatima zbog njihovog neiskustva, jer znamo da onda slijedi atmosfera linca od istih ovih sto se smiju Ikandeu isl. Mi moramo ici naprijed i to ubrzanim koracima i sasvim je normalno da igraci dolaze na probe tokom cijele godine i to je dobro! Pustite ba ljude neka rade za klub koji vole isto kao sto ga volite i vi... Da hoce doci i ovaj Emanuel i poslije njega jos 5 Emanuela pa da proberemo sta valja...

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 03 jul 2015, 08:31

Bgm stigo na probu :D
1946

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 03 jul 2015, 08:33

Ovaj Emanuel je veliki potencijal, prebrz igrac,koji realno treba svakoj ekipi,mi takvog trenutno nemamo. Emanuel i Benko u napadu bi bili strah i trepet za sve protivnicke odbrane. Ako on potpise,sto bi bilo extra,onda je moguce da nas Velkovski napusti,jer on igra tog lijevog krilnog napadaca . Ikande,Emanuel i Delac,to je to,nama nista vise ne treba izuzev nekog kapitalca :). Mada sam za to da se svaka dobra prilika koja se ukaze,iskoristi... sto uprava vjesto radi!Aferim..
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 03 jul 2015, 08:49, ukupno mijenjano 1 put.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 jul 2015, 08:45

Mislim da nije lose sto dovodimo strance, tj tamnopute igrace.
NJih ces dosta lakse prodati za veci iznos nego naseg domaceg igraca. Ako se pokaze kao kvalitet, onda ga gurati. Nikad se ne zna sta sve moze pokazati, mozda explodira kod nas i mi uzmemo kakv milion, a mozda bude corak :)

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 03 jul 2015, 08:47

Zip je napisao/la:Mislim da nije lose sto dovodimo strance, tj tamnopute igrace.
NJih ces dosta lakse prodati za veci iznos nego naseg domaceg igraca. Ako se pokaze kao kvalitet, onda ga gurati. Nikad se ne zna sta sve moze pokazati, mozda explodira kod nas i mi uzmemo kakv milion, a mozda bude corak :)
Samo što će njihov broj predstavljati problem
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 03 jul 2015, 08:56

uNbx je napisao/la:Upravo, kad sam vidio onu sliku s ledja/profila HARMONY 70, odmah sam pomislio: ma ovaj je smeker i fakin pravi :lol: :lol: :tokralju:
Zamisli da je uzeo 69 kakav bi tek tada smeker bio haha
Sabrine mi moje!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 jul 2015, 08:57

Samo budala moze smanjiti broj stranaca u Ligi.
I ovo malo lige sto je zanimljivo, oni bi da sjebu... Kad se naprave tereni, infrastruktura, nacin treniranja, nacin ponasanja, i jos 101 stvar, onda treba razmisljati o smanjnju broja stranaca, do tada ako zele nesto da naprave od klubskog fudbala, treba povecati broj stranaca.
Nikad s domacim igracima nebi prosli 2-3 pretkolo, a kamoli uci u grupe EL

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 03 jul 2015, 08:58

Pametno na probu vidjet situaciju i onda pricat , sto se Ikandea tice , svidja mi se njegov youtube highlist al dok ne vidis kakav je sad mozes samo lupat. Ko je bio u Jelahu ima neki barem osnov da prica.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 03 jul 2015, 09:03

Zip je napisao/la:Samo budala moze smanjiti broj stranaca u Ligi.
I ovo malo lige sto je zanimljivo, oni bi da sjebu... Kad se naprave tereni, infrastruktura, nacin treniranja, nacin ponasanja, i jos 101 stvar, onda treba razmisljati o smanjnju broja stranaca, do tada ako zele nesto da naprave od klubskog fudbala, treba povecati broj stranaca.
Nikad s domacim igracima nebi prosli 2-3 pretkolo, a kamoli uci u grupe EL
Jasno je to brate, ali i bez smanjenja trenutno je dozvoljeno 6 stranaca da imaš prijavljenih na utakmici, a mislim da bi ih kod nas moglo biti bar duplo više :D

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 03 jul 2015, 09:08

Ibanjez jos nije potpisao za Zvezdu a nakon sinocnje bruke mozda i nece . Dokle je ovaj Balkanski fudbal dosao , Kazastanci ,Armenci, Latvijci . deru klubove sa ovih prostora. Hajduk se pati sa Estoncima.Kad pogledas sve to Sarajevo sa je dosad radilo u Evropi i sa kakvim sredstvima je za pohvalu. Jedino sto smo uvjek imali problem kad smo mi favoriti.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 03 jul 2015, 09:25

Nigerijac Sani Emmanuel na kosevu znali neko vise sta o ovome?
04.10.2009 !!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 jul 2015, 09:27

sarajlija je napisao/la:Nigerijac Sani Emmanuel na kosevu znali neko vise sta o ovome?
Sta imas da znas,dosao na probu kao i Ikande i ofanzivan je igrac
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 03 jul 2015, 09:41

Mene samo cudi zasto se mi jos uvijek ne rjesavamo suvisnih igraca u ekipi,sta je sa Puricem,Proticem,Baricem,Kalasijem,Okicem,Kosticem ?
Kako bi bilo dobro da potpisu Ikande i ovaj Emmanuel,oni bi dali poseban smek ovoj ekipi,nekadasnji reprezentativci svoje zemlje,mladi,veliki potencijali,sigurno bi bili miljenici navijaca...imidz kluba nam rapidno raste,sto naravno raduje! Uz Stepanova,Barbarica i Hebibovica to bi bio odlicno odradjen prelazni rok. Uh jos ako bi Delac ostao,imali bi stvarno strasnu ekipu...

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 jul 2015, 09:43

bosnas_ je napisao/la:Mene samo cudi zasto se mi jos uvijek ne rjesavamo suvisnih igraca u ekipi,sta je sa Puricem,Proticem,Baricem,Kalasijem,Okicem,Kosticem ?
Kako bi bilo dobro da potpisu Ikande i ovaj Emmanuel,oni bi dali poseban smek ovoj ekipi,nekadasnji reprezentativci svoje zemlje,mladi,veliki potencijali,sigurno bi bili miljenici navijaca...imidz kluba nam rapidno raste,sto naravno raduje! Uz Stepanova,Barbarica i Hebibovica to bi bio odlicno odradjen prelazni rok. Uh jos ako bi Delac ostao,imali bi stvarno strasnu ekipu...
Fkt sta je s Kosticem? Jel on uopste na pripremama s ekipom?

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 03 jul 2015, 09:44

Zip je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Mene samo cudi zasto se mi jos uvijek ne rjesavamo suvisnih igraca u ekipi,sta je sa Puricem,Proticem,Baricem,Kalasijem,Okicem,Kosticem ?
Fkt sta je s Kosticem? Jel on uopste na pripremama s ekipom?
Raskinut je ugovor s njim i Mitrevskim

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 jul 2015, 09:46

Kostic je dobio raskid ugovora a ove ostale cekamo jos godinu pa da odu konacno jer ocito niko nece da ih kupi a i nemaju neki razlog realno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 03 jul 2015, 09:52

MortemHz je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:Nigerijac Sani Emmanuel na kosevu znali neko vise sta o ovome?
Sta imas da znas,dosao na probu kao i Ikande i ofanzivan je igrac
Mogao si to malo ljepse odgovoriti ali hvala na odgovoru pitao sam jer nisam u toku :)
04.10.2009 !!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, benko21, Evander, pierce, riki46 i 70 gostiju.