Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Vidjecemo ga vremenom. Maccabi je izuzetan tim kada se mjeri sa nama i timovima slicnim nama. I oni imaju te kapitalce, recimo njihov Nigerijac igra za reprezentaciju, zabio je i dva gola za nju, odigrao je i 20-ak utakmica u Primeri, u napadu imaju igraca koji je odigrao oko 70 utakmica u francuskoj ligi i zabio 20-ak golova. U odbrani Spanca koji je odigrao stotinjak utakmica u Primeri i nesto manje u Segundi te niz izraelskih reprezentativaca koji su nosioci- Zahavi, Harush, Ben Haim itd. da ne duljim.Pantelija je napisao/la:pa zato sam i napisao da e smijesno pisati o ikandeu kao "nekom igracu" a lik bio standardan u ekipi koja naseg "Prvaka" pojede za dorucakSabinho je napisao/la:Nema sanse, ne postoji segment u kojem smo mi preskocili level prvaka Izraela, oni su za nas jos uvijek dimenzija iznad.
Samo što će njihov broj predstavljati problemZip je napisao/la:Mislim da nije lose sto dovodimo strance, tj tamnopute igrace.
NJih ces dosta lakse prodati za veci iznos nego naseg domaceg igraca. Ako se pokaze kao kvalitet, onda ga gurati. Nikad se ne zna sta sve moze pokazati, mozda explodira kod nas i mi uzmemo kakv milion, a mozda bude corak
Zamisli da je uzeo 69 kakav bi tek tada smeker bio hahauNbx je napisao/la:Upravo, kad sam vidio onu sliku s ledja/profila HARMONY 70, odmah sam pomislio: ma ovaj je smeker i fakin pravi![]()
![]()
Jasno je to brate, ali i bez smanjenja trenutno je dozvoljeno 6 stranaca da imaš prijavljenih na utakmici, a mislim da bi ih kod nas moglo biti bar duplo višeZip je napisao/la:Samo budala moze smanjiti broj stranaca u Ligi.
I ovo malo lige sto je zanimljivo, oni bi da sjebu... Kad se naprave tereni, infrastruktura, nacin treniranja, nacin ponasanja, i jos 101 stvar, onda treba razmisljati o smanjnju broja stranaca, do tada ako zele nesto da naprave od klubskog fudbala, treba povecati broj stranaca.
Nikad s domacim igracima nebi prosli 2-3 pretkolo, a kamoli uci u grupe EL
Sta imas da znas,dosao na probu kao i Ikande i ofanzivan je igracsarajlija je napisao/la:Nigerijac Sani Emmanuel na kosevu znali neko vise sta o ovome?
Fkt sta je s Kosticem? Jel on uopste na pripremama s ekipom?bosnas_ je napisao/la:Mene samo cudi zasto se mi jos uvijek ne rjesavamo suvisnih igraca u ekipi,sta je sa Puricem,Proticem,Baricem,Kalasijem,Okicem,Kosticem ?
Kako bi bilo dobro da potpisu Ikande i ovaj Emmanuel,oni bi dali poseban smek ovoj ekipi,nekadasnji reprezentativci svoje zemlje,mladi,veliki potencijali,sigurno bi bili miljenici navijaca...imidz kluba nam rapidno raste,sto naravno raduje! Uz Stepanova,Barbarica i Hebibovica to bi bio odlicno odradjen prelazni rok. Uh jos ako bi Delac ostao,imali bi stvarno strasnu ekipu...
Raskinut je ugovor s njim i MitrevskimZip je napisao/la:Fkt sta je s Kosticem? Jel on uopste na pripremama s ekipom?bosnas_ je napisao/la:Mene samo cudi zasto se mi jos uvijek ne rjesavamo suvisnih igraca u ekipi,sta je sa Puricem,Proticem,Baricem,Kalasijem,Okicem,Kosticem ?
Kako bi bilo dobro da potpisu Ikande i ovaj Emmanuel,oni bi dali poseban smek ovoj ekipi,nekadasnji reprezentativci svoje zemlje,mladi,veliki potencijali,sigurno bi bili miljenici navijaca...imidz kluba nam rapidno raste,sto naravno raduje! Uz Stepanova,Barbarica i Hebibovica to bi bio odlicno odradjen prelazni rok. Uh jos ako bi Delac ostao,imali bi stvarno strasnu ekipu...
Mogao si to malo ljepse odgovoriti ali hvala na odgovoru pitao sam jer nisam u tokuMortemHz je napisao/la:Sta imas da znas,dosao na probu kao i Ikande i ofanzivan je igracsarajlija je napisao/la:Nigerijac Sani Emmanuel na kosevu znali neko vise sta o ovome?
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, benko21, feniksptica, gh0stHZ, Hajdeee, johntravolta123, Kyle88, mire971, nedimmmm1337, riki46, ronaldo99 i 65 gostiju.