Prosle godine se o jesnom nigerijcu pisalo da je lazirao godine a bio je iz Lacija
Hm, da nije Ibrak poceo dovoditi svoje vrsnjake

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
http://doznajemo.com/2013/04/02/taribo- ... -partizan/ade43 je napisao/la:hahaha , treba mu koštanu srž vaditi ..Pa ako pristane dobro i jestSabinho je napisao/la:Prvo treba utvrditi stvarnu starosnu dob tog Nigerijca.![]()
Ma nije to je ovajShofaII je napisao/la:Fakat ba, da to nije onaj sto ima 42. Godine.
Prosle godine se o jesnom nigerijcu pisalo da je lazirao godine a bio je iz Lacija
Hm, da nije Ibrak poceo dovoditi svoje vrsnjake
Pade mi kamen sa srca kontam uvalise nam gaMCMXLVI je napisao/la:
Ma nije to je ovaj![]()
17 godina ocam
Ja mislim da mu dijete ima vise od 17..MCMXLVI je napisao/la:Ma nije to je ovajShofaII je napisao/la:Fakat ba, da to nije onaj sto ima 42. Godine.
Hm, da nije Ibrak poceo dovoditi svoje vrsnjake![]()
17 godina ocam
Al' necu nikad zaboraviti kad je onaj komentator s naseg cuvenog javnog emitera rekao : " I sada ulazi Taribo West ,reprezentativac JAPANA " hahahahahahhaSabinho je napisao/la:http://doznajemo.com/2013/04/02/taribo- ... -partizan/ade43 je napisao/la:hahaha , treba mu koštanu srž vaditi ..Pa ako pristane dobro i jestSabinho je napisao/la:Prvo treba utvrditi stvarnu starosnu dob tog Nigerijca.![]()
Ono kontas da imas kapitalca u ekipi kojeg ces utopiti za milku a on ima unucad u Nigeriji
lijepMCMXLVI je napisao/la:Ma nije to je ovajShofaII je napisao/la:Fakat ba, da to nije onaj sto ima 42. Godine.
17 godina ocam
svježe djelujeBosniacum Lilium je napisao/la:lijepMCMXLVI je napisao/la:Ma nije to je ovajShofaII je napisao/la:Fakat ba, da to nije onaj sto ima 42. Godine.
17 godina ocam
Mama ga umivala đulbe šećerompitarlOOk je napisao/la:svježe djelujeBosniacum Lilium je napisao/la:lijepMCMXLVI je napisao/la: Ma nije to je ovaj![]()
[img]http://i58.tinypic.com/6jldns.jpg[/img]
17 godina ocam![]()
Vidis nismo razmisljali o ovome..FrancescoTotti je napisao/la:Opusteno raja, imam insajdersku, rek'o mi Ibra veličanstveni da je ovaj novi uglješa doveden jer je to uslov potpisivanja ugovora sa Ikandeom![]()
Kaže Ikande se osjećao usamljenim, previše bijelih ljudi mu u Sarajevu.. pa mu brat Ibrak doveo sunarodnjaka da mu pravi društvo![]()
![]()
Kolonija Nigerijaca u FKS
Ne kontamm cemu ismijavanje harmonija, covjek je igrac koji bi prekucao nas komplet vezni red.... igrao u milanu koji je u to vrijeme imao u veznom redu jednog ronaldinja... kod nas sve stratezi i menadzer svi znaju sve, majke mi nsita mi mrze nema nego kada neko pocne pricati o igracu kojeg nikad i nigdje nije gledao... je li znate odakle je dosao momak s kojim je mamic potpisao ugovor jucer?Derdiyok je napisao/la:Vratite nam Noukena a evo vam Harmonija
pa zato sam i napisao da e smijesno pisati o ikandeu kao "nekom igracu" a lik bio standardan u ekipi koja naseg "Prvaka" pojede za dorucakSabinho je napisao/la:Nema sanse, ne postoji segment u kojem smo mi preskocili level prvaka Izraela, oni su za nas jos uvijek dimenzija iznad.
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Napaceni87 i 17 gostiju.