Ma dobro je hvala Bogu, kod mene je budžet (a i komisije su tuBosniacum Lilium je napisao/la: Kako je kod tebe momciluko, izgleda i ti hamališ ko legenda, nikad te nema![]()

Selam i tebi @Bado, kako sa Ramazanom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma dobro je hvala Bogu, kod mene je budžet (a i komisije su tuBosniacum Lilium je napisao/la: Kako je kod tebe momciluko, izgleda i ti hamališ ko legenda, nikad te nema![]()
Dobro, hvala na pitanju. Kako si ti?legenda reala je napisao/la:selam sestro krajiška, kako si
Otelo je napisao/la:Eh sad, znas da tvoje mjesto oteze vecinu rijeci pa nije: meso nego meeeso i sl.
Nista ti je to, kod mene vikend svaki danrio_Ferdy88 je napisao/la:Ma dobro je hvala Bogu, kod mene je budžet (a i komisije su tuBosniacum Lilium je napisao/la: Kako je kod tebe momciluko, izgleda i ti hamališ ko legenda, nikad te nema![]()
) pa se ne žalim k'o legenda (
), Ramazansko raspoloženje (stvarno se čovjek osjeća posebno u ovom svetom mjesecu
), a još malo pa i godišnji akbgda
Ignorisi, kontam da si iz Stijene. Sve sam pobrkaoBaDa12 je napisao/la:Otelo je napisao/la:Eh sad, znas da tvoje mjesto oteze vecinu rijeci pa nije: meso nego meeeso i sl.Meso ne može biti nego meso, dobro ispečeno uz salatu...
Šta ti misliš odakle sam ja? Navrati kad u čaršiju da te čaršijski klošar nauči čemu prije odlaska u svijet.
Imao sam i ja prilika ali promasio sve kao LMA izbor novog klubaVolimTz je napisao/la:
Boga mi nije tako od skoro, drugarica imala period nejebice a ja uletio u pravi momenat, pa smo imali "prisnije" odnose zadnje dvije-tri sedmice.
Ima i Bakir djecu, doduše kćerku, ali helem je vrijeme za ženu predsjednika u BiH, mora neko ovaj prosperitet nastavit. Bem mu miša nije babo džaba iz temelja dizo ovu državu.![]()
Tačno, samo su me svaki put uspjeli ubjedit da su oni prvi zapucali.
Pa eto nije mi ko Ljiljanu, al šta ćeš ne more se nazor umrijetiBaDa12 je napisao/la:Dobro, hvala na pitanju. Kako si ti?legenda reala je napisao/la:selam sestro krajiška, kako si
Ko je to ?miki_92 je napisao/la:Mimi Mercedez![]()
![]()
ma nemam pojma, ugleda gore u ovom spotu sto je postavio Coelho to umjetnicko imeBelmin6 je napisao/la:Ko je to ?miki_92 je napisao/la:Mimi Mercedez![]()
![]()
Ja samo poznajem Mercedes Carreru.
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 15 gostiju.