FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Schlager
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Schlager » 26 apr 2010, 14:29

Pa bolji je klub Borac nego Vojvodina....em ćemo igrati Evropu a Voša možda i neće,em imamo više publike,em zanimljivija liga,ne znam stvarno šta će tamo,ako hoće da rješava egzistenciju neka ide vani...doduše,možda konta da će se lakše prodati otuda...

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 26 apr 2010, 14:32

Schlager je napisao/la:Pa bolji je klub Borac nego Vojvodina....em ćemo igrati Evropu a Voša možda i neće,em imamo više publike,em zanimljivija liga,ne znam stvarno šta će tamo,ako hoće da rješava egzistenciju neka ide vani...doduše,možda konta da će se lakše prodati otuda...
ma nista od toga najvjerovatnije, pa nije lud.

A voša će kao finalist kupa skoro pa sigurno u evropu :) medjutim to je manje bitno, ja bi ga i dao za stevanovica ako je to dil, podrzavam !
TREĆI PUT ČASTIMO !

amEl_rooB
Kontakt:

Post Postao/la amEl_rooB » 26 apr 2010, 14:39

borcev_navijac je napisao/la:Čuj ovo

PUZIGAĆA OD NAREDNE SEZONE U
VOJVODINI?

Fudbaler banjalučkog Borca Bojan Puzigaća od naredne sezone mogao bi nositi dres novosadske Vojvodine.

Nakon što je u zimskom prelaznom roku iz redova Borca u Vojvodinu otišao mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Nemanja Bilbija, kako sada stvari stoje isto će u ljetnom prelaznom roku uraditi i nekadašnji kapiten Banjalučana Bojan Puzigaća.

Naime, SportSport.ba saznaje da skauti Vojvodine već duže vrijeme prate Puzigaću, te da su zadovoljni sa onim što su vidjeli u nekoliko utakmica koje su posmatrali.

sad baš ne znam čim su mogli biti tako zadovoljni, al eto :)

to malo govori i o vjerodostojnosti informacije, a i cisto sumnjam da bi puzigaca htio da ode iz EVROPSKOG BORCA pred evropske utakmice
pa u cemuu oni mogu biti zadovoljni s Puzigacom :D kod nas u Celiku samo sto je znao baciti dobro loptu iz auta 8-)
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45

Chelsea FC

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 26 apr 2010, 14:45

borcev_navijac je napisao/la:
Schlager je napisao/la:Pa bolji je klub Borac nego Vojvodina....em ćemo igrati Evropu a Voša možda i neće,em imamo više publike,em zanimljivija liga,ne znam stvarno šta će tamo,ako hoće da rješava egzistenciju neka ide vani...doduše,možda konta da će se lakše prodati otuda...
ma nista od toga najvjerovatnije, pa nije lud.

A voša će kao finalist kupa skoro pa sigurno u evropu :) medjutim to je manje bitno, ja bi ga i dao za stevanovica ako je to dil, podrzavam !
hoće ako zvezda bude prvak,ali nije prilika da će biti...moraće voša ili pobjediti zvezdu u finalu ili kroz ligu probati...

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 26 apr 2010, 15:10

kako bi se ovo jos moglo zakomplikovati :)
zamislite dobije zeljo veleza u mostaru al i borac slobodu u tuzli, ma hiljadu scenarija sve vise mislim ne tako nevjerovatnih je moguce :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 26 apr 2010, 15:14

borcev_navijac je napisao/la:kako bi se ovo jos moglo zakomplikovati :)
zamislite dobije zeljo veleza u mostaru al i borac slobodu u tuzli, ma hiljadu scenarija sve vise mislim ne tako nevjerovatnih je moguce :)
evo zamisljam 8-)
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 26 apr 2010, 15:16

ovdje će biti do kraja ko će koga zayebati :D :D

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 26 apr 2010, 15:17

Objektivno to da Borac dobije Slobodu na Tusnju e to mogu samo zamisliti a to nije nikako realno a to drugo da Zeljo dobije Veleza to nemoram ni zamisljati to ce se akobogda i desiti jer na 1 bod domnosi titulu...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 26 apr 2010, 15:19

Schlager je napisao/la:ovdje će biti do kraja ko će koga zayebati :D :D
i ja mislim, ovdje se ocito vodi prava bitka kako na terenu tako i van terena svim mogucim sredstvima :)

kako rekoh udario tuk na luk :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

realan
Kontakt:

Post Postao/la realan » 26 apr 2010, 15:23

svaka cast Borcu na jesenjoj sezoni al sad,ja ne znam,da ovako Zeljo dobija utakmice ja bi se zapitao cemu ovo,...utakmica produzena cetiri minute sudijske nadoknade...a VI date gol u 96.min...pardon penal..sramota...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 26 apr 2010, 15:24

Schlager je napisao/la:Momak je perspektiva i biće tu i grešaka,mlad je i ne treba ga pokopavati i ako bude imao kikseva,sve i jedan golman na svijetu mora proći taj period sazrijevanja,zato moja puna podrška Mariću za hrabar potez.
svi grijese, s tim da su golmanove greske najgore jer to znaci go.

medjutim, juce ona intervencija, jes da je bila jedna samo, pokazuje da mali ima herca i samopouzdanja, i sto je jnajvaznije mirnocu stalozenost i dfobru procjenu, jer tesko bi koji golman izuzev bas iskusnih istrcao na onu loptu, Milinovic sigurno n e bi, i to bi bilo opasno.

Sasvim sam siguran da ce mali kupiti visoke lopte u petercu iz kornera i skracenih kornera pogotovo.

On je dobio priliku i mislim da je dovoljno kurcevit i kurazan da je iskoristi
Ti si dosta "kurcevit i kurazan" s tim izjavama. :mrgreen: Koliko sam shvatio, očekujete od nekog novog mladog golmana, gurnutog u najveću moguću vatru, da hladno kupi sve centaršuteve oko peterca, uključujući i kornere. Trenutno nema golmana u našoj ligi koji to može, ali možda je baš vaš taj :mrgreen: Ostaje da se vidi.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 26 apr 2010, 15:25

realan je napisao/la:svaka cast Borcu na jesenjoj sezoni al sad,ja ne znam,da ovako Zeljo dobija utakmice ja bi se zapitao cemu ovo,...utakmica produzena cetiri minute sudijske nadoknade...a VI date gol u 96.min...pardon penal..sramota...
ne lupaj realni, utakmica je produzena 6 minuta potpuno opravdano, penal cist ko suza u 94 znaci sve regulare ( uz to borac odigrao predobro uz sijaset sasni) znaci poptuno zasluzeno
TREĆI PUT ČASTIMO !

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 26 apr 2010, 15:27

Željovac je napisao/la:
Schlager je napisao/la:Momak je perspektiva i biće tu i grešaka,mlad je i ne treba ga pokopavati i ako bude imao kikseva,sve i jedan golman na svijetu mora proći taj period sazrijevanja,zato moja puna podrška Mariću za hrabar potez.
svi grijese, s tim da su golmanove greske najgore jer to znaci go.

medjutim, juce ona intervencija, jes da je bila jedna samo, pokazuje da mali ima herca i samopouzdanja, i sto je jnajvaznije mirnocu stalozenost i dfobru procjenu, jer tesko bi koji golman izuzev bas iskusnih istrcao na onu loptu, Milinovic sigurno n e bi, i to bi bilo opasno.

Sasvim sam siguran da ce mali kupiti visoke lopte u petercu iz kornera i skracenih kornera pogotovo.

On je dobio priliku i mislim da je dovoljno kurcevit i kurazan da je iskoristi
Ti si dosta "kurcevit i kurazan" s tim izjavama. :mrgreen: Koliko sam shvatio, očekujete od nekog novog mladog golmana, gurnutog u najveću moguću vatru, da hladno kupi sve centaršuteve oko peterca, uključujući i kornere. Trenutno nema golmana u našoj ligi koji to može, ali možda je baš vaš taj :mrgreen: Ostaje da se vidi.
Ima golman, onaj golman travnika je odlican golman zaista, i prerastao je tu ekipu travnika znacajno, mjesto mu je u nekoj puno jacoj ekipi, da se men pita doveo bi ga u borac.

a za ovog malog, vidi ja nisam vidovit ne znam, al procjenjujem na osnovu onoga sto vidim, a na kraju krajeva , kao navijac imam pravo da se malo i nadam i budem makar malo subjektivan, zar ne :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 26 apr 2010, 15:29

borcev_navijac je napisao/la: Ima golman, onaj golman travnika je odlican golman zaista, i prerastao je tu ekipu travnika znacajno, mjesto mu je u nekoj puno jacoj ekipi, da se men pita doveo bi ga u borac.

a za ovog malog, vidi ja nisam vidovit ne znam, al procjenjujem na osnovu onoga sto vidim, a na kraju krajeva , kao navijac imam pravo da se malo i nadam i budem makar malo subjektivan, zar ne :)
Jeste, i onda fasuje 3 gola za 15 min protiv Irana, ako mislis na Nurkovica :lol: al' zato zna baciti rukom loptu do suprotnog gola :mrgreen:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 26 apr 2010, 15:37

ala ljudi vi kao da prvi put cujete za Nurkovica iz Travnika...golman toliko sezona brani za njih i uvijek je bio dobar i sad se ljudi cude nesto za njega... :? ove sezone je trebao potpisati za Wislu...
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 26 apr 2010, 15:49

Prednosti Željezničara
-uigranija i kompaktnija ekipa
-duža klupa
-veća euforija u gradu i među navijačima (mada poslije ovoga sinoć više nisam siguran)
-bolji trener
- osjetno jača logistika u Savezu oličena u liku i djelu Nijaza Brkovića

Prednosti Borca
-dosta bolji raspored,konkretno lakša domaćinstva i činjenica da protivnicima gostujemo nakon Željezničara,kad bi naši domaćini trebali imati rješeniji status
-bod prednosti (bolji međusobni odnos)
-manji pritisak javnosti i činjenica da malo ko vjeruje u titulu
-zakon velikih brojeva,tj činjenica je teško stalno držati visok nivo forme,tj da bi Željo trebao pasti u igri a mi proigrati

To je to,vidjećemo ko će bolje sakriti svoje mane a iskoristiti svoje prednosti.

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 26 apr 2010, 16:47

Schlager je napisao/la:Prednosti Željezničara
-uigranija i kompaktnija ekipa
-duža klupa
-veća euforija u gradu i među navijačima (mada poslije ovoga sinoć više nisam siguran)
-bolji trener
- osjetno jača logistika u Savezu oličena u liku i djelu Nijaza Brkovića

Prednosti Borca
-dosta bolji raspored,konkretno lakša domaćinstva i činjenica da protivnicima gostujemo nakon Željezničara,kad bi naši domaćini trebali imati rješeniji status
-bod prednosti (bolji međusobni odnos)
-manji pritisak javnosti i činjenica da malo ko vjeruje u titulu
-zakon velikih brojeva,tj činjenica je teško stalno držati visok nivo forme,tj da bi Željo trebao pasti u igri a mi proigrati

To je to,vidjećemo kmo će bolje sakriti svoje mane a iskoristiti svoje prednosti.

Odlicna analiza drug, ali ono u plavom ti je ko 5 bodova prednosti u startu.
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 26 apr 2010, 17:02

Ma ne igra trener. Znam koliko je to vazno, ali na ovim nasim livadama cesto zna i sreca da posluzi :)

Ne znam zasto ali Maric je sve smjeliji u izjavama, sad da li ima nesto skriveno u tome ne znam

Naime do prije 10 dana nije nikad govorio o osvajanju ni titule ni kup, uvijek politicke izjave nije nam to cilj. Mi smo svoje ostvarili i slicno ..
Sad Odjednom idemo ne samo na titulu vec i na Kup....Meni to cudno iskreno
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 26 apr 2010, 17:09

BrigateBL je napisao/la:Ma ne igra trener. Znam koliko je to vazno, ali na ovim nasim livadama cesto zna i sreca da posluzi :)

Ne znam zasto ali Maric je sve smjeliji u izjavama, sad da li ima nesto skriveno u tome ne znam

Naime do prije 10 dana nije nikad govorio o osvajanju ni titule ni kup, uvijek politicke izjave nije nam to cilj. Mi smo svoje ostvarili i slicno ..
Sad Odjednom idemo ne samo na titulu vec i na Kup....Meni to cudno iskreno
Vidi da ga je sreca posluzila, vidio je i da Zeljo moze da izgubi u gostima, neke su se stvari poklopile, navijaci uvijek traze vise, sezona se blizi kraju, tako da i jedan i drugi trener vec pocinju pricati o titulama... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 26 apr 2010, 17:11

He he da si samo upoznao Marica znao bi da on nikad ne prica o titulama :twisted:
Za to mi je sve cudno ali vidjecemo
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.