A fulio je? Nisam ni vidjela a ni zato napisala.hilmo je napisao/la:Šta je smiješno,uschtipak je napisao/la:Hvalospjevke.fulio čovjek jedno slovo
![]()
Kakvu bradu ti voliš?

Ne volim ja bradu.

Sto mi namigujes?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
A fulio je? Nisam ni vidjela a ni zato napisala.hilmo je napisao/la:Šta je smiješno,uschtipak je napisao/la:Hvalospjevke.fulio čovjek jedno slovo
![]()
Kakvu bradu ti voliš?
Ne uzima familija, nego banka kamatu.Otelo je napisao/la: Sad zavisi koliku familiju imas, moja nije velika pa ne treba previse novca za nju![]()
Nema perspektive od niceg ovdje. Razmisljas, svi upisivaju medicinu i za 5-6 godina ce biti hrpa tog kadra a nadam se da ce novinara nestati![]()
Mene masinstvo ni ne privlaci nikako, ali divim se ljudima kojima to ide![]()
Žurnalistiku sam odabrao pa sad cekam rezultata da vidim jesam li upal
Ma nešto me ovo oko boli, pa zato.uschtipak je napisao/la: A fulio je? Nisam ni vidjela a ni zato napisala.![]()
Ne volim ja bradu.
Sto mi namigujes?
legenda reala je napisao/la:Ma jesi, ni na FB se ne javljašBosniacum Lilium je napisao/la: Nikog ja nisam zaboravio, samo sto mi je mrsko ovdje pisati po forumu, vise citam, mrsko mi kucati ovdje kad vas sve imam na fb![]()
:![]()
:
Sta je oku, ho's da puhnem da prodje?hilmo je napisao/la:Ma nešto me ovo oko boli, pa zato.uschtipak je napisao/la: A fulio je? Nisam ni vidjela a ni zato napisala.![]()
Ne volim ja bradu.
Sto mi namigujes?![]()
Nisi se valjda nešto ponadala.![]()
Vala mogla si malo puhnutiuschtipak je napisao/la: Sta je oku, ho's da puhnem da prodje?
Jos pitas. kuknjava
I ja se cudim sto me ne traze visehodža je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Ma jesi, ni na FB se ne javljašBosniacum Lilium je napisao/la: Nikog ja nisam zaboravio, samo sto mi je mrsko ovdje pisati po forumu, vise citam, mrsko mi kucati ovdje kad vas sve imam na fb![]()
:![]()
:
slabo nešto oglasa ima majku munikako da ga uvalimo nekoj
![]()
Znam kako ti je, sreca moji se toga rijesili ima par mjeseciVolimTz je napisao/la:Ne uzima familija, nego banka kamatu.Otelo je napisao/la: Sad zavisi koliku familiju imas, moja nije velika pa ne treba previse novca za nju![]()
Nema perspektive od niceg ovdje. Razmisljas, svi upisivaju medicinu i za 5-6 godina ce biti hrpa tog kadra a nadam se da ce novinara nestati![]()
Mene masinstvo ni ne privlaci nikako, ali divim se ljudima kojima to ide![]()
Žurnalistiku sam odabrao pa sad cekam rezultata da vidim jesam li upal![]()
Ti haman planiraš ostati, Bosna je država na ivici ekonomske propasti i reprize ratnih dešavanja, ne bi ja ovdje ostajao. Ni mene ne privlači, ali se sve može naučiti vjeruj mi.![]()
Aha, aha, trebat će ti sreće što si tiče zaposlenja, ali ako budeš jak u tome uspjet ćeš. Treba biti fanatik u onome što radiš. Ja bi rado u Legiju, i planiram jednog dana ako Bog da.
Nije samo to, da mi je položit vozački ove godine. Bem ti park i klupice, svaki drugi put već se neko kara.Otelo je napisao/la: Znam kako ti je, sreca moji se toga rijesili ima par mjeseci![]()
Znam ja sta je sve Bosna a jedan dio mene hoce da ide a drugi hoce da ostane, gajim neku nadu za ovaj buckuris od "drzave".
Moze se nauciti ali nemam ja zivaca da ucim nesto to ne volim a u Legiji je dobro, i ja bih rado da nisam make love, no war tip osobe
I tebi jedan aferim ljudinoBosniacum Lilium je napisao/la:Ali zato idem u dzamiju![]()
Svi karaju, samo ti suhog qrca, znam kako ti jeVolimTz je napisao/la:Nije samo to, da mi je položit vozački ove godine. Bem ti park i klupice, svaki drugi put već se neko kara.Otelo je napisao/la: Znam kako ti je, sreca moji se toga rijesili ima par mjeseci![]()
Znam ja sta je sve Bosna a jedan dio mene hoce da ide a drugi hoce da ostane, gajim neku nadu za ovaj buckuris od "drzave".
Moze se nauciti ali nemam ja zivaca da ucim nesto to ne volim a u Legiji je dobro, i ja bih rado da nisam make love, no war tip osobe![]()
Gadan je naš mentalitet da bi išli naprijed.
Eh buraz, dok su svi u obdaništu crtali auta i cvijeće ja sam crtao tenkove, poginule borce i kuće u plamenu.
Kako je kod tebe momciluko, izgleda i ti hamališ ko legenda, nikad te nemario_Ferdy88 je napisao/la:I tebi jedan aferim ljudinoBosniacum Lilium je napisao/la:Ali zato idem u dzamiju![]()
Kod vas je i mesaaaaBaDa12 je napisao/la:Kod mene je amareeeeeelaaaaaaa.
E, to ne kontam šta veliš.Otelo je napisao/la:Kod vas je i mesaaaaBaDa12 je napisao/la:Kod mene je amareeeeeelaaaaaaa.![]()
[youtube][/youtube]
Otelo je napisao/la: Svi karaju, samo ti suhog qrca, znam kako ti je![]()
Mozda se nesto promijeni dok zavrsimo fakultet, vrijeme je da stara bagra umre![]()
Ti si onda za vrijeme igranja " amirele"(tako se kod mene kaze za igru rata) prvi isao u boj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.