Hajduk Split

Moze li Hajduk da skine Dinamo sa trona ove sezone ?

Da
81
25%
Ne
238
75%

Ukupno glasova: 319

Android
Kontakt:

Re: Hajduk Split

Post Postao/la Android » 02 jul 2015, 21:52

Nije bilo bas dobro, valja malo smiriti euforiju, u uzvratu ce to Bili rijesiti
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 02 jul 2015, 23:55

Ma meni nije izgledalo lose. Prvo poluvrijeme je bio los pristup, nakon gola su valjda mislili da ce im ovi pustit da im zabiju deset komada. U drugom poluvremenu su se estonci pravo razigrali, ali je i Hajduk dobro odigrao. Obje momcadi su igrale nogomet i mogu reci da je to bilo zanimljivih 45 minuta.

Mene je Hajduk uvjerio da nece biti problema u uzvratu i da ce ovo vjerojatno s hendikepom rijesiti, ali svakako moraju igrati ozbiljnije od prve minute.

I onaj crnac u napadu? To je taj novi? Moglo bi od njega bit nesto, bez je i zeljan igre. Steta sto danas nije zabio, tj. sto nije zabio regularan gol :mrgreen:

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 03 jul 2015, 00:03

Jeste, Ohandza, ili Frane Zolja hah, pokazao je vise nego Maglica u citavoj prosloj sezoni...

Trener rece isto da nije zadovoljan, ali dobro, mlada i neiskusna ekipa, u uzvratu ce biti drugaciji pristup sigurno

...

Maloca u Gdansku, Jozinovic u Luganu, sretno im bilo
Zadnja izmjena: Android, dana/u 03 jul 2015, 00:09, ukupno mijenjano 2 puta.

HRHB

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 03 jul 2015, 00:05

Ma samo neka idu dalje, ako je moguce s pobjedom. Prolaz s 0-0 bi malo koga zadovoljio, tj. mogli bi bit zadovoljni samo tim prolazom, nicim vise. Da ne znam kako odigraju, a bude 0-0 sumnjam da bi im se pljeskalo. Ove amatere treba razvalit na terenu i poslat kuci s par komada u mrezi.

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 09 jul 2015, 13:10

slika

skandi56
Kontakt:

Post Postao/la skandi56 » 09 jul 2015, 13:13

Gledao sam prvu utakmicu i mislim da navijači Hajduka ne mogu biti niti malo zadovoljni. Ima tu potencijala, sve su to mahom veliki talenti, ali igraju na silu, individualni potez, bez ikakvog smisla u igri. Za to je, naravno, najveći krivac trener.
U sljedećem pretkolu će imati gadnih problema ako se ne poprave. Ne znam kakav je Koper, ali ako su iole ozbiljna momčad, Hajduk bi mogao lako letjeti iz Europe.

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 09 jul 2015, 20:29

Vrane Zolja x 2
Caktas
Balic
Vlasic

5:2

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 09 jul 2015, 22:19

Signore je napisao/la:Sad vec u prvom pretkolu navijati protiv West Hama, Sheriffa, Rosenborga i Elfsborga. Jednostavno navijas da poispadaju svi koji imaju veci koeficijent od Hajduka.
Sheriff je upucan. Idemo dalje. U drugom pretkolu navijaci protiv: Kopenhagen, PAOK, Trabzon, Legia, WHU, Rijeka, Rosenborg i Elfsborg.

Nemojte protiv Rijeke, al u svakom slucaju Hajduku odgovara ispadanje Rijeke :mrgreen:

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 10 jul 2015, 01:00

Vlasic i Balic... Po 17 godina, a kakva igra :tokralju:

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 10 jul 2015, 15:46

80 odlicnih minuta, 10 crnih minuta, neshvatljiv mi je onakav pad, Kalinicu podhitno treba novi trener golmana, a Pejic ne moze igrati u prvih 11

Na stadionu odlicna atmosfera, da je Bogda na Poljudu onako blizu travnjak :D

Dakle sljedeci na redu Janezi, gore se ne smije izgubiti, Koper ima finu ekipu, dobili su i Maribora nedavno, niposto se ne smiju podcijeniti

Frane Zolja = novi idol navijaca :D

HRHB

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 11 jul 2015, 11:58

Malo kasno, ali cestite za prolazak. Oyim 10tak minuta sve je bilo super. Sada otresti slovence, a onda sta Bog da...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 12 jul 2015, 12:25

Danas na jug pa što bude. Očekujem između 1500 i 2000 naših na jugu.

nadam se golovima, al za jedan manje u hajdukovoj mreži. malo je reć da je obrana ka-ta-stro-fa, al, valjda neće biti toliko propusna danas.

o sastavu stvarno ne znam tko bi mogao istrčati. siguran sam jedino da će na golu biti kalinić i jedini u napadu ovaj novi crni napadač, Kamerunac Franck Ohandza. novi trener (izabran prije mjesec dana) preferira igru sa jednim špicom i gustom sredinom. tako da vjerujem da će iza njega biti Roguljić, Vlašić, Caktaš i Balić kao što je bilo i u ove dvije europske utakmice i na pripremama... bekovi i stoperi su posebna priča i samo molim Boga da odigraju dobro :D u Dugopolju mi se svidio mali Pejić, ali nisam siguran hoće li on startati od prve... Nižić i Milović (ako se oporavio od udarca u glavu) su vrlo vjerojatno stoperi...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 12 jul 2015, 12:29

Citam jucer SN i gledam moguce sastave i Dinama i Hajduka. Hajduk prema naprijed ima stvarno dobru ekipu, ali je obrana ku*ac. Tek mali Tudor je dobar. Dinamo identican. Prema naprijed strah i trepet, a obrana ku*ac, tek Pinto dobar. Obe ekipe trebaju nove stopere i lijevog bocnog.

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 12 jul 2015, 17:03

Torca Vitez jutros otisla za zg..ajmo bijeli ale zgazite purgere!!!
Godine prolaze jubav ostaje...

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 13 jul 2015, 11:00

Kakva atmosfera na stadionu :tokralju:

Napokon pravi derbi, moram priznat da su mi falila navijacka dobacivanja, purgerske i tovarske pi.cke, samo steta sto Boysi nisu satrali one mamiceve na sjeveru

Cestitke Buricu i momcima, borba za sveti dres se itekako pokazala jucer, onaj novi crni strpao u dzep malog Corica i Roga, jos malo kad se uigra, bit ce veliko pojacanje, ovo nam je falilo

Crni strasan, isplatio se vec, napokon pravi napadac, drama jak, odlican u duelu, a i zabija, nije kao Maglica da mu treba 10 sansi za jedan gol

U cetvrtak vec novi ispit, Koper EL, bitno je samo izbjeci poraz

HRHB

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 13 jul 2015, 11:37

S ovakvom igrom Hajduka, Koper nema je*ene sanse. Mozda igra cak i nije nesto, netko bi rekao, al borbenost je za :tokralju:

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 13 jul 2015, 11:41

Dobra tekma, jos bolji rezultat. Srca ne fali, mozda jos malo to i uigrati i bice ok. Za slovence se vise ne brinem. Sretno!
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 15 jul 2015, 09:01

dobra igra zadnje 2 utakmice bit ce ovi crnci dobra pojacanja :thumbup: sutra ocekujem pobjedu ili bar remi s golovima
bar do PO da se dogura a u njemu sto Bog da

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 15 jul 2015, 09:54

Bilo bi lijepo da vas pomazi zdrijeb da se ugurate i u grupu. To bi bila ogromna stvar za hrvatski nogomet. Koper prolazite sutra, 100%.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 15 jul 2015, 10:09

Samo da odigraju agresivno kao protiv Dinama, sve u kost, ici na svaku loptu i Kopera ce proci. Nije to ekipa koja moze iskoristiti Hajdukove slabosti. Fino ih srediti sutra i pretkosutra zdrijeb. Jako malo je ekipa za koje bi mogli reci da bi ih razbili, sve su to ozbiljni protivnici, ali se treba nadati sto povoljnijem zdrijebu. Mozda ce najlakse biti sutra gledati tko je pozeljan, kada vidimo tko kako stoji i jel koji moguci protivnik izgubio pa da se dobije netko daleko losiji.

Ovako na prvi. Kukesi, Rabotnicki, Shamrock, Hafnarfjardar, Shakhtior Saligorsk, Dinamo Minsk i mozda jos 1-2 ako sam koga preskocio.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.