Premijer liga BiH 2008/09
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NK Travnik istupa iz lige
Tresla se gora, rodio se miš
Predsjednik Travnika, Dževad Bečiragić, sekretar Smajo Hodžić i sportski direktor Midhat Sarajčić sastali su se u Sarajevu sa Ušanovićem i Prolićem vezano za dešavanja na utakmici 12.kola Velež - Travnik.
Nakon završetka meča u Mostaru s Pirote su zaprijetili istupanjem iz takmičenja. Nakon prospavane noći Predsjedništvo Travnika ipak je donijelo odluku da nastavi takmičenje u Premijer ligi.
Zaključak je to donesen nakon dogovora sa čelnicima saveza koji će odrediti supervizore za naredne tri utakmice NK Travnika, ističe Dževad Bečiragić, predsjednik kluba.
Ovom odlukom odgađa se sazivanje Skupštine kluba koja se trebala održati u petak.
Dakle, Travnik će u subotu ugostiti Modriču, a sve se završava sa onom narodnom: tresla se gora, rodio se miš.
Ma reko sam ja odmah nista od toga ba bezze samo seru ccc
Predsjednik Travnika, Dževad Bečiragić, sekretar Smajo Hodžić i sportski direktor Midhat Sarajčić sastali su se u Sarajevu sa Ušanovićem i Prolićem vezano za dešavanja na utakmici 12.kola Velež - Travnik.
Nakon završetka meča u Mostaru s Pirote su zaprijetili istupanjem iz takmičenja. Nakon prospavane noći Predsjedništvo Travnika ipak je donijelo odluku da nastavi takmičenje u Premijer ligi.
Zaključak je to donesen nakon dogovora sa čelnicima saveza koji će odrediti supervizore za naredne tri utakmice NK Travnika, ističe Dževad Bečiragić, predsjednik kluba.
Ovom odlukom odgađa se sazivanje Skupštine kluba koja se trebala održati u petak.
Dakle, Travnik će u subotu ugostiti Modriču, a sve se završava sa onom narodnom: tresla se gora, rodio se miš.
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
hahahahabistrikboy je napisao/la:simo jes to ti???19TM87 je napisao/la:100% nece istupit...mnogi su vec ovako "istupali"...a ja bi volio jer bi onda zeljo uzeo prvu gostujucu pobjedu i to onu sluzbenim rezultatom 0-3
svaka cast na ovoj
oplako sam

u svijetu postoji jedno carstvo u kojem caruje drugarstvo
Re: Premier liga BiH 2008/09
Zrinjski - Zvijezda 80' 2-3
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Lijepo je vidit da se ovakvi rezultati desavaju,zvijezda je dobra ekipa i ako je sudjenje ok,sto vjerujem da jeste u mostaru nece biti cudo ako dobije jer i jedni i drugi teze nadigravanju a tada se svasta moze desitiKevin je napisao/la:Zrinjski - Zvijezda 80' 2-3
AMAR OSIM!!!
preokret... Zrinjski - Zvijezda 4-3 u 89' i 90'
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Uuuuu nadam se da nece da grme na sudije sutra,89.,90,.....zaheban preokret.

AMAR OSIM!!!
postena liga nema stacsh je napisao/la:Uuuuu nadam se da nece da grme na sudije sutra,89.,90,.....zaheban preokret.![]()

u svijetu postoji jedno carstvo u kojem caruje drugarstvo
- RK Gradacac
- Kontakt:
Da je u Zvijezde branio Karic sumnjam da bi primili 4 gola
Inace, mislim da je Zrinjski najkvalitetnija ekipa u BiH trenutno.

Inace, mislim da je Zrinjski najkvalitetnija ekipa u BiH trenutno.
010 ISN'T JUST A CODE
Fabricio je napisao/la:postena liga nema stacsh je napisao/la:Uuuuu nadam se da nece da grme na sudije sutra,89.,90,.....zaheban preokret.![]()
![]()
Zrinjski je zasluzeno dobio.
mi odnjeli bod iz orasja pa dobili leotar, vracamo se malo po malo, sada idemo borcu nadam se da se onaj vranjes nece naigrati, uvijek smo gore dobro igrali, nadam se makar bodu, tako da mozemo u drugom dijelu sezone na 5 mjesto dosta nakon propale price o 1 i 2 mjestu 

E JA SAM I TRAVNIKA I NARAVNO NAVIJAM ZA NJEGA AL SU OVE SEZONE IGRALI KATASTROFALNO
F.C Chelsea champion pa vi pricajte sta hocete
I JEDVO CEKAM UTAKMICU TRAVNIK ZELJO I MISLIM DA MOZEMO DOBITI SARAJLIJE DA NE PISEM MANIJA..
Zadnja izmjena: Mr Plummer, dana/u 21 nov 2008, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: Ubuduce pisi malim slovima
Razlog: Ubuduce pisi malim slovima
F.C Chelsea champion pa vi pricajte sta hocete
- alan_kardec
- Kontakt:
obannon je napisao/la:Ja bi najvise voleo da se UEFA upetlja malo u ovu ligu, da proceslja sve sta se desava pa da udari sa kaznama, zabranama, suspenzijama, i zatvorom za mnoge celnike FSBIH.
Potpisujem

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
Da mi je samo znati šta im je Munib obećao.Možda to da će sudije sad natezati malo na stranu TravničanaLovac je napisao/la:Tresla se gora, rodio se miš

Već u subotu dva penala za Travnik `ladno!

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Istupiće iz naše lige neko, al u Qrcu mom, bilo bi lijepo da to neko uradi i pokrene lavinu, al sve su to PČKE, samo probaju na prepad, a ustvari oni dobro zgrću pare...
Ajmo malo prognoza za sljedece kolo (mogli bi sve keceve stavit kakva nam je liga
ali hajde)
16. kolo PL
derbi kola: Sarajevo-Celik : 1
Borac-Zrinjski : X2 (navijacki
)
Sloboda-Zeljo : 1
Siroki-Slavija : 1
Travnik-Posusje : 1
Leotar-Orasje : 1
Zvijezda-Modrica : 1
Velez-Laktasi : 1X

16. kolo PL
derbi kola: Sarajevo-Celik : 1
Borac-Zrinjski : X2 (navijacki

Sloboda-Zeljo : 1
Velez-Laktasi : 1X
Sarajevo-Celik : 1
Borac-Zrinjski : 1x
Velez-Laktasi : 1
sce domacini stela pocinje, pare cuda rade, nema tu sada igrw, nece biti toliko 2 samo ko je slab na tabeli xd
Borac-Zrinjski : 1x
Velez-Laktasi : 1
sce domacini stela pocinje, pare cuda rade, nema tu sada igrw, nece biti toliko 2 samo ko je slab na tabeli xd
Haha pa u tebe nidje dvice ni za lijeka mogo si bar na celika staviti dvicu onako "cisto nacijacki" da ne budu ama bas svi kecevi!
Hvala pa onom x!

Hvala pa onom x!

realno igram, nema navijacki kada znam da cu se smrznuti, da cu potrositi 100km na gostovanje dok odem u zenicu pa u sarajevo pa opet u zenicu pa onda vamo na fax...nema veze, valja se zezati, ali samo zrinjski moze odnjeti bod iako se borac pojacao dobro , ali vidjet cemo aBd sta ce da bude xd
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.