Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

uschtipak
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Chat

Post Postao/la uschtipak » 02 jul 2015, 23:07

hilmo je napisao/la:
uschtipak je napisao/la:Hvalospjevke. :rol:
Šta je smiješno, :) fulio čovjek jedno slovo ;)
Kakvu bradu ti voliš?
A fulio je? Nisam ni vidjela a ni zato napisala. :)

Ne volim ja bradu. :kafa:

Sto mi namigujes? :tralala:
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

VolimTz
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la VolimTz » 02 jul 2015, 23:15

Otelo je napisao/la: Sad zavisi koliku familiju imas, moja nije velika pa ne treba previse novca za nju :P

Nema perspektive od niceg ovdje. Razmisljas, svi upisivaju medicinu i za 5-6 godina ce biti hrpa tog kadra a nadam se da ce novinara nestati :P
Mene masinstvo ni ne privlaci nikako, ali divim se ljudima kojima to ide :salut:

Žurnalistiku sam odabrao pa sad cekam rezultata da vidim jesam li upal :opaopa:
Ne uzima familija, nego banka kamatu. :mrgreen:

Ti haman planiraš ostati, Bosna je država na ivici ekonomske propasti i reprize ratnih dešavanja, ne bi ja ovdje ostajao. Ni mene ne privlači, ali se sve može naučiti vjeruj mi. :)

Aha, aha, trebat će ti sreće što si tiče zaposlenja, ali ako budeš jak u tome uspjet ćeš. Treba biti fanatik u onome što radiš. Ja bi rado u Legiju, i planiram jednog dana ako Bog da. :)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 02 jul 2015, 23:17

uschtipak je napisao/la: A fulio je? Nisam ni vidjela a ni zato napisala. :)
Ma nešto me ovo oko boli, pa zato. :)
Nisi se valjda nešto ponadala. :tralala: :tralala:

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 02 jul 2015, 23:25

legenda reala je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la: Nikog ja nisam zaboravio, samo sto mi je mrsko ovdje pisati po forumu, vise citam, mrsko mi kucati ovdje kad vas sve imam na fb :mrgreen:
:
Ma jesi, ni na FB se ne javljaš :P

:

slabo nešto oglasa ima majku mu :D nikako da ga uvalimo nekoj :mrgreen: :urnebes:
FORZA MARŠAL !!!

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 02 jul 2015, 23:26

hilmo je napisao/la:
uschtipak je napisao/la: A fulio je? Nisam ni vidjela a ni zato napisala. :)
Ma nešto me ovo oko boli, pa zato. :)
Nisi se valjda nešto ponadala. :tralala: :tralala:
Sta je oku, ho's da puhnem da prodje? :tralala:

Jos pitas. kuknjava
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 02 jul 2015, 23:31

uschtipak je napisao/la: Sta je oku, ho's da puhnem da prodje? :tralala:

Jos pitas. kuknjava
Vala mogla si malo puhnuti :urnebes: :tralala:

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 02 jul 2015, 23:34

Puhnut si ti odavno. :tralala:
LANET OLSUN!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 02 jul 2015, 23:35

hodža je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la: Nikog ja nisam zaboravio, samo sto mi je mrsko ovdje pisati po forumu, vise citam, mrsko mi kucati ovdje kad vas sve imam na fb :mrgreen:
:
Ma jesi, ni na FB se ne javljaš :P

:

slabo nešto oglasa ima majku mu :D nikako da ga uvalimo nekoj :mrgreen: :urnebes:
I ja se cudim sto me ne traze vise :think:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 jul 2015, 23:37

označi hodža
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 02 jul 2015, 23:40

VolimTz je napisao/la:
Otelo je napisao/la: Sad zavisi koliku familiju imas, moja nije velika pa ne treba previse novca za nju :P

Nema perspektive od niceg ovdje. Razmisljas, svi upisivaju medicinu i za 5-6 godina ce biti hrpa tog kadra a nadam se da ce novinara nestati :P
Mene masinstvo ni ne privlaci nikako, ali divim se ljudima kojima to ide :salut:

Žurnalistiku sam odabrao pa sad cekam rezultata da vidim jesam li upal :opaopa:
Ne uzima familija, nego banka kamatu. :mrgreen:

Ti haman planiraš ostati, Bosna je država na ivici ekonomske propasti i reprize ratnih dešavanja, ne bi ja ovdje ostajao. Ni mene ne privlači, ali se sve može naučiti vjeruj mi. :)

Aha, aha, trebat će ti sreće što si tiče zaposlenja, ali ako budeš jak u tome uspjet ćeš. Treba biti fanatik u onome što radiš. Ja bi rado u Legiju, i planiram jednog dana ako Bog da. :)
Znam kako ti je, sreca moji se toga rijesili ima par mjeseci :P

Znam ja sta je sve Bosna a jedan dio mene hoce da ide a drugi hoce da ostane, gajim neku nadu za ovaj buckuris od "drzave".

Moze se nauciti ali nemam ja zivaca da ucim nesto to ne volim a u Legiji je dobro, i ja bih rado da nisam make love, no war tip osobe :rol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 02 jul 2015, 23:57

Otelo je napisao/la: Znam kako ti je, sreca moji se toga rijesili ima par mjeseci :P

Znam ja sta je sve Bosna a jedan dio mene hoce da ide a drugi hoce da ostane, gajim neku nadu za ovaj buckuris od "drzave".

Moze se nauciti ali nemam ja zivaca da ucim nesto to ne volim a u Legiji je dobro, i ja bih rado da nisam make love, no war tip osobe :rol:
Nije samo to, da mi je položit vozački ove godine. Bem ti park i klupice, svaki drugi put već se neko kara. :mrgreen:

Gadan je naš mentalitet da bi išli naprijed.

Eh buraz, dok su svi u obdaništu crtali auta i cvijeće ja sam crtao tenkove, poginule borce i kuće u plamenu. :mrgreen:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 02 jul 2015, 23:58

Bosniacum Lilium je napisao/la:Ali zato idem u dzamiju :kafa:
I tebi jedan aferim ljudino :salut:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 03 jul 2015, 00:03

VolimTz je napisao/la:
Otelo je napisao/la: Znam kako ti je, sreca moji se toga rijesili ima par mjeseci :P

Nije samo to, da mi je položit vozački ove godine. Bem ti park i klupice, svaki drugi put već se neko kara. :mrgreen:

Gadan je naš mentalitet da bi išli naprijed.

Eh buraz, dok su svi u obdaništu crtali auta i cvijeće ja sam crtao tenkove, poginule borce i kuće u plamenu. :mrgreen:
Svi karaju, samo ti suhog qrca, znam kako ti je :(
Mozda se nesto promijeni dok zavrsimo fakultet, vrijeme je da stara bagra umre :mrgreen:
Ti si onda za vrijeme igranja " amirele"(tako se kod mene kaze za igru rata) prvi isao u boj :rol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 03 jul 2015, 00:07

Kod mene je amareeeeeelaaaaaaa. :D
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 03 jul 2015, 00:10

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Ali zato idem u dzamiju :kafa:
I tebi jedan aferim ljudino :salut:
Kako je kod tebe momciluko, izgleda i ti hamališ ko legenda, nikad te nema :mrgreen:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 03 jul 2015, 00:12

BaDa12 je napisao/la:Kod mene je amareeeeeelaaaaaaa. :D
Kod vas je i mesaaaa :mrgreen:

[youtube][/youtube]

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 03 jul 2015, 00:13

Otelo je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la:Kod mene je amareeeeeelaaaaaaa. :D
Kod vas je i mesaaaa :mrgreen:

[youtube][/youtube]
E, to ne kontam šta veliš. :? :D

Selam za Ria i Ljiljana. I legendu ako navrati... :wave:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 jul 2015, 00:15

selam sestro krajiška, kako si
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 03 jul 2015, 00:15

Eh sad, znas da tvoje mjesto oteze vecinu rijeci pa nije: meso nego meeeso i sl. :kafa:

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 03 jul 2015, 00:18

Otelo je napisao/la: Svi karaju, samo ti suhog qrca, znam kako ti je :(
Mozda se nesto promijeni dok zavrsimo fakultet, vrijeme je da stara bagra umre :mrgreen:
Ti si onda za vrijeme igranja " amirele"(tako se kod mene kaze za igru rata) prvi isao u boj :rol:
:lol: Boga mi nije tako od skoro, drugarica imala period nejebice a ja uletio u pravi momenat, pa smo imali "prisnije" odnose zadnje dvije-tri sedmice.

Ima i Bakir djecu, doduše kćerku, ali helem je vrijeme za ženu predsjednika u BiH, mora neko ovaj prosperitet nastavit. Bem mu miša nije babo džaba iz temelja dizo ovu državu. :mrgreen:

Tačno, samo su me svaki put uspjeli ubjedit da su oni prvi zapucali.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: lol89 i 8 gostiju.