Nije on bio danas sa mnomTHEC je napisao/la:Harmoni je danas sa Dinom gledao Olimpic

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nije on bio danas sa mnomTHEC je napisao/la:Harmoni je danas sa Dinom gledao Olimpic
ma 'vamo jedan Dino, nebitan lik totalno, al eto rekoh da spomenemMortemHz je napisao/la:Nije on bio danas sa mnomTHEC je napisao/la:Harmoni je danas sa Dinom gledao Olimpic
Aaa taj Dino, ona svjetska vucibatina. E jes našao s kim će se družitiTHEC je napisao/la:ma 'vamo jedan Dino, nebitan lik totalno, al eto rekoh da spomenemMortemHz je napisao/la:Nije on bio danas sa mnomTHEC je napisao/la:Harmoni je danas sa Dinom gledao Olimpic
DO 10. se mogu prijaviti igrači za utakmice sa Lechom. Dakle ako dođe do tad igrat će, ako ne dođe neče.ajdohordas je napisao/la:Jel moze neko da mi objasni sad fino, ako se Delač vrati (aBda nadamo se svi da hoce) da li će imati pravo nastupa protiv Lecha, al' da mi kaže neko ko zna 100% a ne da pocnete petljat, bio bih veoma zahvalan
Uglavnom trebao bi bilo kad da dodje prije utakmice sa Lechom moci nastupiti jer dan prije utakmice imamo pravo napraviti jednu izmjednu, znaci recimo staviti njega umjesto Plakala na prijavu.ajdohordas je napisao/la:Jel moze neko da mi objasni sad fino, ako se Delač vrati (aBda nadamo se svi da hoce) da li će imati pravo nastupa protiv Lecha, al' da mi kaže neko ko zna 100% a ne da pocnete petljat, bio bih veoma zahvalan
Sve OK, slažem se da se netreba nikom ulizivati, pogotovo ne onom koji te ne voli. Ali smatram da ne treba ni širiti neku mržnju, jer kako neko napisa u gornjem postu, oni su večeras igrali pod zastavom BiH a svaki njihov rezultat je rezultat ove zemlje, zato, haldno samo. Ko hoće da komentariše njihove utakmice nek komentariše, njegova stvar.Alpasinac je napisao/la:Vjerovatno je aludirao na Zrinjski. Razumijem ga i dijelimo isto misljenje.Oploditelj je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Da pozdravim sve koji se lizu sa najvecim neprijateljima,negativno ste me iznenadili i nisam znao da bi ovo uradili iako vjerovatno znate koliko vas mrze i sta bi sve uradili da vam naskode..a vi se samo lizite
Samo SARAJEVO!
Potpis ne na ovo...nego na svaki zarez , tacku ....smile itd
welcome back tebra
E hajde pojasnite majketi, o kakvim neprijateljima pričate???
Ljudi koji zive u zemlji koju ne vole i koju ne gledaju kao svoju ne zasluzuju nasu podrsku.
Ljudi koji su koristili svaki nas pogresan korak ne bi li nam naskodili ( jednom su uspjeli, vise ne) takodzer ne zasluzuju nasu podrsku.
Oploditelj je napisao/la:Mrcho je napisao/la:Harmony Ikande smjesten u hotelu Hollywood na Ilidzi!!!!! Pobjeci ce nam majke mi, covjek nekada igrao sa Ronaldinhom i Silvom u Milanu, a sada spava u istrosenom Hollyeood-u sa 500 arkadasa![]()
![]()
![]()
![]()
Cirkus......
Grijesis i to puno , taj hotel ima dobro i lijepo namjestene sobe...bio sam 4-5 puta tamo...takav mi poso
Shofa brate jel i ti to lozis raju?ShofaII je napisao/la:Fudo drug kojem jos nisu odobrili pristup forumu mi rece pa ja pogledah Sarajevo Split drugo poluvrijeme 1:20
Delac stigaoznaci da je sa ekipom
hvala brateFrancescoTotti je napisao/la:DO 10. se mogu prijaviti igrači za utakmice sa Lechom. Dakle ako dođe do tad igrat će, ako ne dođe neče.ajdohordas je napisao/la:Jel moze neko da mi objasni sad fino, ako se Delač vrati (aBda nadamo se svi da hoce) da li će imati pravo nastupa protiv Lecha, al' da mi kaže neko ko zna 100% a ne da pocnete petljat, bio bih veoma zahvalan
nadam se da sam pomogao
Ma jok ba drug pogledaj, nasmija se Delac u kameru.FrancescoTotti je napisao/la:Shofa brate jel i ti to lozis raju?ShofaII je napisao/la:Fudo drug kojem jos nisu odobrili pristup forumu mi rece pa ja pogledah Sarajevo Split drugo poluvrijeme 1:20
Delac stigaoznaci da je sa ekipom
popravi mi raspolozenjeSabinho je napisao/la:Uglavnom trebao bi bilo kad da dodje prije utakmice sa Lechom moci nastupiti jer dan prije utakmice imamo pravo napraviti jednu izmjednu, znaci recimo staviti njega umjesto Plakala na prijavu.ajdohordas je napisao/la:Jel moze neko da mi objasni sad fino, ako se Delač vrati (aBda nadamo se svi da hoce) da li će imati pravo nastupa protiv Lecha, al' da mi kaže neko ko zna 100% a ne da pocnete petljat, bio bih veoma zahvalan
MortemHz je napisao/la:Mrcho jel' ti to zena zaspala pa mozes pricati ovako![]()
Mrcho je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Mrcho jel' ti to zena zaspala pa mozes pricati ovako![]()
Spava zena, a i ne provjerava mi toliko detaljno da bi me ovdje nafatala![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoj galamiti, probudis li je zamjerit cu ti![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, ErosViverosViv, sassari, SHZ82 i 41 gost.