FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Tema!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Pa brate dragi fakat vise sa Borcem i Travnikom vise na vrh glave.
Kao da nemamo nista pisati o NASEM KLUBU, pa se prihvatili jos na njihove provokacije.
Kao da nemamo nista pisati o NASEM KLUBU, pa se prihvatili jos na njihove provokacije.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Hocemo duplu krunu

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Realno je ocekivati da bude svakom po jedna i svi sretni, a onda 7 godina dominacije (pitari slomili ogledalo na Koševu hehehe)
- bistrikboy
- Kontakt:
Sto se mene tice ne moraju nista osvojiti,meni je bitno da su vratili ponos i ugled klubu,sada kad krenem na utakmicu sto kuci sto vani znam da ce igraci znojem natpiti sveti dres i da se nece povlaciti po terenu ko zadnje pycke,realno nije ovo neka super ekipa ali igraju srcem i imaju odgovarajucu podrsku sto od uprave sto od navijaca,a na vrhu svega su svakako Amar,Dino i Memic koji su ih maksimalno uigrali,Europa je tu nakon 4 godine prosjeka (sedmo,sesto,peto i deveto mjesto) i ja sam zadovoljan i nemam obraza zahtjevati odmah neke titule ali bih svakako volio da ih osvojimo!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- TheManiacs
- Kontakt:
bistrikboy je napisao/la:Sto se mene tice ne moraju nista osvojiti,meni je bitno da su vratili ponos i ugled klubu,sada kad krenem na utakmicu sto kuci sto vani znam da ce igraci znojem natpiti sveti dres i da se nece povlaciti po tereni ko zadnje pycke,realno nije ovo neka super ekipa ali igraju srcem i imaju odgovarajucu podrsku sto od uprave sto od navijaca,a na vrhu svega su svakako Amar,Dino i Memic koji su ih maksimalno uigrali,Europa je tu nakon 4 godine prosjeka (sedmo,sesto,peto i deveto mjesto) i ja sam zadovoljan i nemam obraza zahtjevati odmah neke titule ali bih svakako volio da ih osvojimo!
Upravo tako !

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
U subotu pred Modricu sam to rekao i to stoji da nam najmanje briga ove sezone treba biti titula. Normalno je da je zelim svim srcem, ali ove sezone je naveci dobitak ŽELJO sam po sebi da ne nabrajam sve sto vec znaju i pitari na grani 

Sve to stoji i tacno je, ali sad kad smo prvi u prvenstvu i u finalu kupa onda nema smisla da sve to predamo Borcu bez borbe.bistrikboy je napisao/la:Sto se mene tice ne moraju nista osvojiti,meni je bitno da su vratili ponos i ugled klubu,sada kad krenem na utakmicu sto kuci sto vani znam da ce igraci znojem natpiti sveti dres i da se nece povlaciti po terenu ko zadnje pycke,realno nije ovo neka super ekipa ali igraju srcem i imaju odgovarajucu podrsku sto od uprave sto od navijaca,a na vrhu svega su svakako Amar,Dino i Memic koji su ih maksimalno uigrali,Europa je tu nakon 4 godine prosjeka (sedmo,sesto,peto i deveto mjesto) i ja sam zadovoljan i nemam obraza zahtjevati odmah neke titule ali bih svakako volio da ih osvojimo!
Obecanje jeste ispunjeno, ali možemo do duple krune...imamo pravo da se borimo za trofeje i uzecemo ih ako Bog da.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
mogli smo i mi pjevati... TITULA NAM NE TREBA...
citava liga pjeva, neka nova furka...
i ono kad je ne osvojis izvlacis se na to...
odavno nisam bio na forumu, pa da kazem i za modricu, odavno nije bila bolja i opustenija atmosfera na jugu, a i lijepa utakmica za gledati, otvorena, bar meni...
i samo da vam javim da se ponasate kao pitari, optereceni ste Borcem, svaka im cast, ali sve dok mi igramo kako igramo, titula je nasa... 

BRAVE HEART 1979-2005
- kosewsko hill
- Kontakt:
Vjeruj mi druže da smo mi i došli do ovako dobre pozicije tj. finalista kupa i lider tabele zbog pametnog psihološkog vođenja igrača.Sjećaš se da je cilj pred početak sezone bio izlazak u evropu i uprava i Amar su to stalno ponavljali upravo zbog psihološkog rasterećenja i igrača i NAVIJAČA.Niko nije ni spominjao titulu ni osvajanje kupa.Vjeruj da je igračima Amar teret i pritisak skinuo sa takvim ciljem i igrali su siguran sam mnogo lakše i sa manje grča.Sada kada imamo realne šanse za osvajanje obje titule, trebamo biti ponosni i sretni da nakon par godina u tami imamo igrače , trenera,posjećenost i ono najvažnije - ime ŽELJEZNIČAR je opet veliko i važno.Što se mene tiče iskreno - već su moja očekivanja ispunili i premašili kako god završila ova sezona.drop je napisao/la:Sve to stoji i tacno je, ali sad kad smo prvi u prvenstvu i u finalu kupa onda nema smisla da sve to predamo Borcu bez borbe.bistrikboy je napisao/la:Sto se mene tice ne moraju nista osvojiti,meni je bitno da su vratili ponos i ugled klubu,sada kad krenem na utakmicu sto kuci sto vani znam da ce igraci znojem natpiti sveti dres i da se nece povlaciti po terenu ko zadnje pycke,realno nije ovo neka super ekipa ali igraju srcem i imaju odgovarajucu podrsku sto od uprave sto od navijaca,a na vrhu svega su svakako Amar,Dino i Memic koji su ih maksimalno uigrali,Europa je tu nakon 4 godine prosjeka (sedmo,sesto,peto i deveto mjesto) i ja sam zadovoljan i nemam obraza zahtjevati odmah neke titule ali bih svakako volio da ih osvojimo!
Obecanje jeste ispunjeno, ali možemo do duple krune...imamo pravo da se borimo za trofeje i uzecemo ih ako Bog da.
Željo - My first love!!!
OK, ali ne smijemo se zadovoljavati sa cinjenicom što smo u igri za oba trofeja.
Dužnost je igracima da pokušaju sve da dođu do trofeja...to je dužnost i obligacija prema dresu koje nose.
Željo se nebi trebao zadovoljavati cinjenicom da je trenutno prvi i da je finalista kupa...mora se napraviti dodatni iskorak i to uzeti , na to nas tjera reputacija i tradicija kluba.
Opet kažem, obecali Evropu i ispunili obecanje - svaka cast
...ali to ne znaci da treba sad stati i predati trofeje Borcu bez borbe i zadovoljavati se cinjenicom da je odlicno što smo ikako bilu u utrci za titulu...to je defetizam,odlika malih klubova koji se zadovoljavaju mrvicama.
Hocemo titule
jasno i glasno kažemo hocemo Duplu krunu....na koncu, i Amar Osim je izjavio da se nema više šta kriti i pricati neke price vec sam izjavio da idemo na duplu krunu...i igraci su to potvrdili.
Dužnost je igracima da pokušaju sve da dođu do trofeja...to je dužnost i obligacija prema dresu koje nose.
Željo se nebi trebao zadovoljavati cinjenicom da je trenutno prvi i da je finalista kupa...mora se napraviti dodatni iskorak i to uzeti , na to nas tjera reputacija i tradicija kluba.
Opet kažem, obecali Evropu i ispunili obecanje - svaka cast

Hocemo titule

- plavimomak
- Kontakt:
Najveci dobitak Zelje je sto je dosao Amar Osim i njegovi saradnici nek smo mi u vrhu i nek ostanu u Zelji narednih 100godina sto se mene tice
Za Zelju se ne navija Zeljo se voli
STRETFORD END...LIvada je napisao/la:Mjesto: Mostar, stadion Vrapčići
![]()

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
LIvada je napisao/la:Mjesto: Mostar, stadion Vrapčići
![]()

Old Traford bi pozavidio na ovakoj tribini

made of lamperija.drop je napisao/la:LIvada je napisao/la:Mjesto: Mostar, stadion Vrapčići
![]()
![]()
![]()
oplakah ****
![]()
gdje izvuce ovu sliku
![]()
![]()
Old Traford bi pozavidio na ovakoj tribini![]()

trebali su staviti znak "UPOZORENJE: OPASNO PO ŽIVOT" i u kakvo je ovo grmlje smjestena ...

Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 26 apr 2010, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
zakoni brojeva su opet na nasoj strani, pobjedili smo velez u prvoj poslijeratnoj sezoni 1995/1996 a onda drugi put 7 godina poslije. sada je 2010. znaci opet je red da pobjedimo tamo... ne sumnjam u to... 

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
-
- Kontakt:
Joj tribine sminke
Ja mislio nas zapad najgori na svijetu al ima gorih
Pazite se zmija u ovoj travi 

Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
-
- Kontakt:
I jos se popnes na ovo pomocu ove dvije fosne i stane 12 i po navijaca, samo treba moliti boga da kisa nepada bilo bi klizavo pravo po ovim fosnama
Velez Mostar, Vrapcici prva mec lopta 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Cwirek, MrkiMedo, voltron30 i 39 gostiju.