FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ljudi ubacite sebi u glavu da cemo svaku tekmu izgubiti kad Mujkic ili Salihovic pocnu
nema za nijh mjesta u ozbiljnim ekipama pogotovo za malog Karlosa koji ne zna hodat kako treba

Sloboda Tuzla
Najbitnije da se niko nije povrijedio,dosta je novih igraca a i Radnik se odlicno pojacao tako da nisu oni bas naivna ekipa,top 8 sigurno.
borba za opstanak rođaci, sredina tabele i da se nogom u dupe udaramo
ma ovo je najbolje sto nam se moglo desiti da zijanimo danas
ja sam prizeljkivao da ne pobjedimo samo da ne dizemo jos vise euforiju, ionako pola ljudi misli da imamo svemirski brod, ovako laganini cekat pocetak prvenstva 

Sloboda Tuzla
nikada imena nisu sama igrala, nadam se da im Husić nije dao veće plate nego što zaslužuju
ljudi pa nije ovo prvenstvo....pripremna utakmica ba....igralo cirka 20 ljudi...sto kaze ultra koliko je karlos odigrao minuta u prvenstvu...nula...
danas on...sledeci put ce skahic na beka...pa mora se viditi gdje smo,sta smo...i ekipa se uigrava,hvata zalet...tek pocele pripreme halo ba,za sloveniju se nije ni otislo placete...svasta razumijem ja vas,nama daj sad svaku,i svakome derat guzove,zeljni smo uspjeha...ali de ba malo jbt..
furamo da bi opstanak biti medju 10,a u kupu se okusat,ako moze sta,a sad placemo NA PRVOJ PRIPREMNOJ::...
fakat smo cudni
danas on...sledeci put ce skahic na beka...pa mora se viditi gdje smo,sta smo...i ekipa se uigrava,hvata zalet...tek pocele pripreme halo ba,za sloveniju se nije ni otislo placete...svasta razumijem ja vas,nama daj sad svaku,i svakome derat guzove,zeljni smo uspjeha...ali de ba malo jbt..
furamo da bi opstanak biti medju 10,a u kupu se okusat,ako moze sta,a sad placemo NA PRVOJ PRIPREMNOJ::...
fakat smo cudni

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ovaj Mujkić jel to Sadketov mali?A ko je ovaj Stjepanović što je igrao prvi dio utakmice?
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Jao sad kad krene pisanje po Husicu,Slobodi,igracima,Musemicu i to zbog pripremne utakmice...jao,jao,jao....vidim da misteriozni MS jos nije stavio potpis..rovovska se borba vodi braco a najslabija karika ispada
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
solinas je napisao/la:ljudi pa nije ovo prvenstvo....pripremna utakmica ba....igralo cirka 20 ljudi...sto kaze ultra koliko je karlos odigrao minuta u prvenstvu...nula...
fakat smo cudni
Nismo postigli pogodak . Ne znam što se Mujkić proziva.
Ja volim FK Tuzla City
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pripremna ne znaci nista, sto se mene tice naka izgube svaku pripremnu ako ce im to biti lekcija za prvenstvo ..
staragarda je napisao/la:Jao sad kad krene pisanje po Husicu,Slobodi,igracima,Musemicu i to zbog pripremne utakmice...jao,jao,jao....vidim da misteriozni MS jos nije stavio potpis..rovovska se borba vodi braco a najslabija karika ispada

Stjepanović je došao ljetos iz Velenja.Igra defanzivnog veznog.Mujkić jeste "Sadketov".cokara je napisao/la:Ovaj Mujkić jel to Sadketov mali?A ko je ovaj Stjepanović što je igrao prvi dio utakmice?
Ja volim FK Tuzla City
-
- Kontakt:
ja prije dva dana napisa post da je nezvanicno dogovorio saradnju sa slobodom...oni se pocese sprdat samnom,postavljati one slike zajebancija..
ali hajde nebitno je,blize je nama nego inostranstvu,jer je iskreno u ocajnoj formi..znaci obistinilo se i za njega...koji sam ja insajder

ali hajde nebitno je,blize je nama nego inostranstvu,jer je iskreno u ocajnoj formi..znaci obistinilo se i za njega...koji sam ja insajder

Ima da vas Satke sve pohapsi 

- FranckRibery
- Kontakt:
fukaratz je napisao/la:ljudi ubacite sebi u glavu da cemo svaku tekmu izgubiti kad Mujkic ili Salihovic pocnunema za nijh mjesta u ozbiljnim ekipama pogotovo za malog Karlosa koji ne zna hodat kako treba

Miroslav Stevanović...

nesto bi vam rekao ali nesmijem...upravo sam se informisao...nisam dosad omanuo,ali opet
...

Ja se iskreno nadam da Stevanovic nece naci inostrani angazman.
Pravda za RamizaZodiac je napisao/la:staragarda je napisao/la:Jao sad kad krene pisanje po Husicu,Slobodi,igracima,Musemicu i to zbog pripremne utakmice...jao,jao,jao....vidim da misteriozni MS jos nije stavio potpis..rovovska se borba vodi braco a najslabija karika ispada

Zlatan Nalić sin tuzlanski
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.