Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Husre..ovaj Hilmo, a ti? 

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Nisam zapalio dva dana opucala me depresija kao da se skidam sa igle. Ili je to samo zbog ovih silnih "parova" po facebooku, bi i ja al mi ova zadnja bivša nabila standard, a ne volim prelazit sa konja na magarca.
Nije baš povezano ni sa čim što pišete, ali mi dođe da ostavim ovdje nešto sa duše. Inače sa družim sa starijim ljudima, ali eto, otišli svi za Njemačku, ostao još samo jedan, i on bi trebao u avgustu da ide. Ako ne upišem faks neću imat s kim kafu popit **** te život.
Nije baš povezano ni sa čim što pišete, ali mi dođe da ostavim ovdje nešto sa duše. Inače sa družim sa starijim ljudima, ali eto, otišli svi za Njemačku, ostao još samo jedan, i on bi trebao u avgustu da ide. Ako ne upišem faks neću imat s kim kafu popit **** te život.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- legenda reala
- Kontakt:
uschtipak je napisao/la:Husre..ovaj Hilmo, a ti?
kad igra Sarajevo

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Re: Odg: RE: Re: Chat
Trči trči pa dlaka, nešto slično kao kod Mevlidauschtipak je napisao/la:Husre..ovaj Hilmo, a ti?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dođi u Sarajevo bit ce svegaVolimTz je napisao/la:Nisam zapalio dva dana opucala me depresija kao da se skidam sa igle. Ili je to samo zbog ovih silnih "parova" po facebooku, bi i ja al mi ova zadnja bivša nabila standard, a ne volim prelazit sa konja na magarca.

Cigara, kafa, alkohola

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
I trebaš bitiDex je napisao/la:
Zabrinut sam

Ma ja i bi, al' neće cura, koju nemamlegenda reala je napisao/la: i nemoj

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- legenda reala
- Kontakt:
pa idi u Albaniju, kupi mladu ako ti se toliko ženirio_Ferdy88 je napisao/la:Ma ja i bi, al' neće cura, koju nemamlegenda reala je napisao/la: i nemoj

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ehh, skupa investicija buraz. Da mi je prestat sa pušenjem, ali znam da ću pred prijemni slijedeće sedmice stuć bar 5 komada.Otelo je napisao/la: Dođi u Sarajevo bit ce svega![]()
Cigara, kafa, alkohola
Ti si ono '96 godište kao i ja ?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Hvala @Hilmo za hvalospjevke brate moj istocni 
I ovim putem upucujem iskrene selame i pozdrave dvojici dominatora, @Rio i @legenda

I ovim putem upucujem iskrene selame i pozdrave dvojici dominatora, @Rio i @legenda

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
@VolimTZ Upadnes u dom i izadje te jeftinije, makar znas da neces gladan biti
Sreca kod mene nema prijemnog inace bi mi stekla otisla
Jesam

Sreca kod mene nema prijemnog inace bi mi stekla otisla

Jesam

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Moram ja da urgiram, joj ,joojrio_Ferdy88 je napisao/la:I trebaš bitiDex je napisao/la:
Zabrinut sam
Ma ja i bi, al' neće cura, koju nemamlegenda reala je napisao/la: i nemoj

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- legenda reala
- Kontakt:
mislio sam da si i ti ko ona p.... Virtu da si zaboravio mene i brata Norveškog, al osto si nam vjeran i dalje aferim momčilukoBosniacum Lilium je napisao/la:

kako s ramazanom, morel se postiti
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Nikog ja nisam zaboravio, samo sto mi je mrsko ovdje pisati po forumu, vise citam, mrsko mi kucati ovdje kad vas sve imam na fblegenda reala je napisao/la:mislio sam da si i ti ko ona p.... Virtu da si zaboravio mene i brata Norveškog, al osto si nam vjeran i dalje aferim momčilukoBosniacum Lilium je napisao/la:
I ovim putem upucujem iskrene selame i pozdrave dvojici dominatora, @Rio i @legenda![]()
kako s ramazanom, morel se postiti

Ne postim ja

Kako je kod tebe, ima li umora, hoce li ta svadba do kraja ljeta ?

- legenda reala
- Kontakt:
Ma jesi, ni na FB se ne javljašBosniacum Lilium je napisao/la: Nikog ja nisam zaboravio, samo sto mi je mrsko ovdje pisati po forumu, vise citam, mrsko mi kucati ovdje kad vas sve imam na fb![]()
Ne postim jaAli zato idem u dzamiju
![]()
Kako je kod tebe, ima li umora, hoce li ta svadba do kraja ljeta ?

ćafire

ja svaki dan, nema, ne vjerujem, udala se mala

Ima prečih stvari za porodični budžet, a fin je tuzlanski univerzitet.Otelo je napisao/la:@VolimTZ Upadnes u dom i izadje te jeftinije, makar znas da neces gladan biti![]()
Sreca kod mene nema prijemnog inace bi mi stekla otisla![]()
Jesam
Da, da, sad se sjećam da sam pročitao, ti ono FPN upisao. I meni je to bila želja, to ili psihologija, al' nema perspektive, sa mašinstvom koliko toliko ima. Koji si smjer odabrao ?
Hvalospjevke. 

LANET OLSUN!
- legenda reala
- Kontakt:
đesi huštipče
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ma prebacilo me nesto zadnjih dana, mrzim tipkat preko neta. Naleti na kafu domacine...
Sad zavisi koliku familiju imas, moja nije velika pa ne treba previse novca za njuVolimTz je napisao/la:Ima prečih stvari za porodični budžet, a fin je tuzlanski univerzitet.Otelo je napisao/la:@VolimTZ Upadnes u dom i izadje te jeftinije, makar znas da neces gladan biti![]()
Sreca kod mene nema prijemnog inace bi mi stekla otisla![]()
Jesam
Da, da, sad se sjećam da sam pročitao, ti ono FPN upisao. I meni je to bila želja, to ili psihologija, al' nema perspektive, sa mašinstvom koliko toliko ima. Koji si smjer odabrao ?

Nema perspektive od niceg ovdje. Razmisljas, svi upisivaju medicinu i za 5-6 godina ce biti hrpa tog kadra a nadam se da ce novinara nestati

Mene masinstvo ni ne privlaci nikako, ali divim se ljudima kojima to ide

Žurnalistiku sam odabrao pa sad cekam rezultata da vidim jesam li upal

Re: Odg: RE: Re: Chat
Šta je smiješno,uschtipak je napisao/la:Hvalospjevke.

Kakvu bradu ti voliš?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.