Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Pandža 1:0 

Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: gorazdak, dana/u 02 jul 2015, 18:15, ukupno mijenjano 2 puta.

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Pocelo je, sad kontru forsirat do kraja i punit
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
-
- Moderator
- Kontakt:
Kakav ba ti vidis ovdje prijenos bgt ?? Ako BHT uzme neku utakmicu da isprate bit ce super...Eh di mi dajemo pare guzovima tamo da gledamo neku j*ebenu seriju pu **** ti i srp i cekic i ko nam dade ove Federalce i BHT-ovce mars g/vna ba. kuknjava kuknjavaisx je napisao/la:Ima li prijenosa?
Kaze komentator 2000 gledalaca pa nije lose
Peenaaaaaaal sudijaaaaaa
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Koji komentator? 

Navijac sam zelje ali nije fer sto nema prenosa ipak je ovo legendarna utakmica i Olimpik bi trebo imat status kao sto ga ima Zeljo i Sarajevo i jos par drugih klubova.... Sretno momci svaka cast na vodvstvu
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
-
- Kontakt:
Svaki kanal ebena serija....
Edin
Edin
Gdje ti gledasAjzea je napisao/la:Peenaaaaaaal sudijaaaaaa
Ma nigdje prijatelju, pratim tekstualni prenos na sportsportu i vidim diskutabilna situacija u kojoj su vukovi tražili penal pa i ja baš onako "objektivno" zaključio da je bioronaldo99 je napisao/la:Gdje ti gledasAjzea je napisao/la:Peenaaaaaaal sudijaaaaaa

Ajzea je napisao/la:Ma nigdje prijatelju, pratim tekstualni prenos na sportsportu i vidim diskutabilna situacija u kojoj su vukovi tražili penal pa i ja baš onako "objektivno" zaključio da je bioronaldo99 je napisao/la:Gdje ti gledasAjzea je napisao/la:Peenaaaaaaal sudijaaaaaa

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Nijaz da je dozvolio bio bi i prijenos siguran sam! Izgleda ponadao se da će posjeta biti veća bez prijenosa?!adal je napisao/la:Navijac sam zelje ali nije fer sto nema prenosa ipak je ovo legendarna utakmica i Olimpik bi trebo imat status kao sto ga ima Zeljo i Sarajevo i jos par drugih klubova.... Sretno momci svaka cast na vodvstvu

Nema sanse da bi bio prenos. Zar da prekidaju "Odbacenu" radi neke utakmice? Pih.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.