FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Pa bolji je klub Borac nego Vojvodina....em ćemo igrati Evropu a Voša možda i neće,em imamo više publike,em zanimljivija liga,ne znam stvarno šta će tamo,ako hoće da rješava egzistenciju neka ide vani...doduše,možda konta da će se lakše prodati otuda...
-
- Kontakt:
ma nista od toga najvjerovatnije, pa nije lud.Schlager je napisao/la:Pa bolji je klub Borac nego Vojvodina....em ćemo igrati Evropu a Voša možda i neće,em imamo više publike,em zanimljivija liga,ne znam stvarno šta će tamo,ako hoće da rješava egzistenciju neka ide vani...doduše,možda konta da će se lakše prodati otuda...
A voša će kao finalist kupa skoro pa sigurno u evropu

TREĆI PUT ČASTIMO !
pa u cemuu oni mogu biti zadovoljni s Puzigacomborcev_navijac je napisao/la:Čuj ovo
PUZIGAĆA OD NAREDNE SEZONE U
VOJVODINI?
Fudbaler banjalučkog Borca Bojan Puzigaća od naredne sezone mogao bi nositi dres novosadske Vojvodine.
Nakon što je u zimskom prelaznom roku iz redova Borca u Vojvodinu otišao mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Nemanja Bilbija, kako sada stvari stoje isto će u ljetnom prelaznom roku uraditi i nekadašnji kapiten Banjalučana Bojan Puzigaća.
Naime, SportSport.ba saznaje da skauti Vojvodine već duže vrijeme prate Puzigaću, te da su zadovoljni sa onim što su vidjeli u nekoliko utakmica koje su posmatrali.
sad baš ne znam čim su mogli biti tako zadovoljni, al eto
to malo govori i o vjerodostojnosti informacije, a i cisto sumnjam da bi puzigaca htio da ode iz EVROPSKOG BORCA pred evropske utakmice

Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
hoće ako zvezda bude prvak,ali nije prilika da će biti...moraće voša ili pobjediti zvezdu u finalu ili kroz ligu probati...borcev_navijac je napisao/la:ma nista od toga najvjerovatnije, pa nije lud.Schlager je napisao/la:Pa bolji je klub Borac nego Vojvodina....em ćemo igrati Evropu a Voša možda i neće,em imamo više publike,em zanimljivija liga,ne znam stvarno šta će tamo,ako hoće da rješava egzistenciju neka ide vani...doduše,možda konta da će se lakše prodati otuda...
A voša će kao finalist kupa skoro pa sigurno u evropumedjutim to je manje bitno, ja bi ga i dao za stevanovica ako je to dil, podrzavam !
-
- Kontakt:
kako bi se ovo jos moglo zakomplikovati 
zamislite dobije zeljo veleza u mostaru al i borac slobodu u tuzli, ma hiljadu scenarija sve vise mislim ne tako nevjerovatnih je moguce

zamislite dobije zeljo veleza u mostaru al i borac slobodu u tuzli, ma hiljadu scenarija sve vise mislim ne tako nevjerovatnih je moguce

TREĆI PUT ČASTIMO !
- zlaya_tm87
- Kontakt:
evo zamisljamborcev_navijac je napisao/la:kako bi se ovo jos moglo zakomplikovati

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
ovdje će biti do kraja ko će koga zayebati

Objektivno to da Borac dobije Slobodu na Tusnju e to mogu samo zamisliti a to nije nikako realno a to drugo da Zeljo dobije Veleza to nemoram ni zamisljati to ce se akobogda i desiti jer na 1 bod domnosi titulu...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
i ja mislim, ovdje se ocito vodi prava bitka kako na terenu tako i van terena svim mogucim sredstvimaSchlager je napisao/la:ovdje će biti do kraja ko će koga zayebati![]()

kako rekoh udario tuk na luk

TREĆI PUT ČASTIMO !
svaka cast Borcu na jesenjoj sezoni al sad,ja ne znam,da ovako Zeljo dobija utakmice ja bi se zapitao cemu ovo,...utakmica produzena cetiri minute sudijske nadoknade...a VI date gol u 96.min...pardon penal..sramota...
Ti si dosta "kurcevit i kurazan" s tim izjavama.borcev_navijac je napisao/la:svi grijese, s tim da su golmanove greske najgore jer to znaci go.Schlager je napisao/la:Momak je perspektiva i biće tu i grešaka,mlad je i ne treba ga pokopavati i ako bude imao kikseva,sve i jedan golman na svijetu mora proći taj period sazrijevanja,zato moja puna podrška Mariću za hrabar potez.
medjutim, juce ona intervencija, jes da je bila jedna samo, pokazuje da mali ima herca i samopouzdanja, i sto je jnajvaznije mirnocu stalozenost i dfobru procjenu, jer tesko bi koji golman izuzev bas iskusnih istrcao na onu loptu, Milinovic sigurno n e bi, i to bi bilo opasno.
Sasvim sam siguran da ce mali kupiti visoke lopte u petercu iz kornera i skracenih kornera pogotovo.
On je dobio priliku i mislim da je dovoljno kurcevit i kurazan da je iskoristi

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
- Kontakt:
ne lupaj realni, utakmica je produzena 6 minuta potpuno opravdano, penal cist ko suza u 94 znaci sve regulare ( uz to borac odigrao predobro uz sijaset sasni) znaci poptuno zasluzenorealan je napisao/la:svaka cast Borcu na jesenjoj sezoni al sad,ja ne znam,da ovako Zeljo dobija utakmice ja bi se zapitao cemu ovo,...utakmica produzena cetiri minute sudijske nadoknade...a VI date gol u 96.min...pardon penal..sramota...
TREĆI PUT ČASTIMO !
-
- Kontakt:
Ima golman, onaj golman travnika je odlican golman zaista, i prerastao je tu ekipu travnika znacajno, mjesto mu je u nekoj puno jacoj ekipi, da se men pita doveo bi ga u borac.Željovac je napisao/la:Ti si dosta "kurcevit i kurazan" s tim izjavama.borcev_navijac je napisao/la:svi grijese, s tim da su golmanove greske najgore jer to znaci go.Schlager je napisao/la:Momak je perspektiva i biće tu i grešaka,mlad je i ne treba ga pokopavati i ako bude imao kikseva,sve i jedan golman na svijetu mora proći taj period sazrijevanja,zato moja puna podrška Mariću za hrabar potez.
medjutim, juce ona intervencija, jes da je bila jedna samo, pokazuje da mali ima herca i samopouzdanja, i sto je jnajvaznije mirnocu stalozenost i dfobru procjenu, jer tesko bi koji golman izuzev bas iskusnih istrcao na onu loptu, Milinovic sigurno n e bi, i to bi bilo opasno.
Sasvim sam siguran da ce mali kupiti visoke lopte u petercu iz kornera i skracenih kornera pogotovo.
On je dobio priliku i mislim da je dovoljno kurcevit i kurazan da je iskoristiKoliko sam shvatio, očekujete od nekog novog mladog golmana, gurnutog u najveću moguću vatru, da hladno kupi sve centaršuteve oko peterca, uključujući i kornere. Trenutno nema golmana u našoj ligi koji to može, ali možda je baš vaš taj
Ostaje da se vidi.
a za ovog malog, vidi ja nisam vidovit ne znam, al procjenjujem na osnovu onoga sto vidim, a na kraju krajeva , kao navijac imam pravo da se malo i nadam i budem makar malo subjektivan, zar ne

TREĆI PUT ČASTIMO !
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Jeste, i onda fasuje 3 gola za 15 min protiv Irana, ako mislis na Nurkovicaborcev_navijac je napisao/la: Ima golman, onaj golman travnika je odlican golman zaista, i prerastao je tu ekipu travnika znacajno, mjesto mu je u nekoj puno jacoj ekipi, da se men pita doveo bi ga u borac.
a za ovog malog, vidi ja nisam vidovit ne znam, al procjenjujem na osnovu onoga sto vidim, a na kraju krajeva , kao navijac imam pravo da se malo i nadam i budem makar malo subjektivan, zar ne

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
-
- Kontakt:
ala ljudi vi kao da prvi put cujete za Nurkovica iz Travnika...golman toliko sezona brani za njih i uvijek je bio dobar i sad se ljudi cude nesto za njega...
ove sezone je trebao potpisati za Wislu...

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
Prednosti Željezničara
-uigranija i kompaktnija ekipa
-duža klupa
-veća euforija u gradu i među navijačima (mada poslije ovoga sinoć više nisam siguran)
-bolji trener
- osjetno jača logistika u Savezu oličena u liku i djelu Nijaza Brkovića
Prednosti Borca
-dosta bolji raspored,konkretno lakša domaćinstva i činjenica da protivnicima gostujemo nakon Željezničara,kad bi naši domaćini trebali imati rješeniji status
-bod prednosti (bolji međusobni odnos)
-manji pritisak javnosti i činjenica da malo ko vjeruje u titulu
-zakon velikih brojeva,tj činjenica je teško stalno držati visok nivo forme,tj da bi Željo trebao pasti u igri a mi proigrati
To je to,vidjećemo ko će bolje sakriti svoje mane a iskoristiti svoje prednosti.
-duža klupa
-veća euforija u gradu i među navijačima (mada poslije ovoga sinoć više nisam siguran)
-bolji trener
Prednosti Borca
-dosta bolji raspored,konkretno lakša domaćinstva i činjenica da protivnicima gostujemo nakon Željezničara,kad bi naši domaćini trebali imati rješeniji status
-zakon velikih brojeva,tj činjenica je teško stalno držati visok nivo forme,tj da bi Željo trebao pasti u igri a mi proigrati
To je to,vidjećemo ko će bolje sakriti svoje mane a iskoristiti svoje prednosti.
-
Schlager je napisao/la:Prednosti Željezničara
-duža klupa
-bolji trener
Prednosti Borca
To je to,vidjećemo kmo će bolje sakriti svoje mane a iskoristiti svoje prednosti.
Odlicna analiza drug, ali ono u plavom ti je ko 5 bodova prednosti u startu.
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI
Ma ne igra trener. Znam koliko je to vazno, ali na ovim nasim livadama cesto zna i sreca da posluzi 
Ne znam zasto ali Maric je sve smjeliji u izjavama, sad da li ima nesto skriveno u tome ne znam
Naime do prije 10 dana nije nikad govorio o osvajanju ni titule ni kup, uvijek politicke izjave nije nam to cilj. Mi smo svoje ostvarili i slicno ..
Sad Odjednom idemo ne samo na titulu vec i na Kup....Meni to cudno iskreno

Ne znam zasto ali Maric je sve smjeliji u izjavama, sad da li ima nesto skriveno u tome ne znam
Naime do prije 10 dana nije nikad govorio o osvajanju ni titule ni kup, uvijek politicke izjave nije nam to cilj. Mi smo svoje ostvarili i slicno ..
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
Vidi da ga je sreca posluzila, vidio je i da Zeljo moze da izgubi u gostima, neke su se stvari poklopile, navijaci uvijek traze vise, sezona se blizi kraju, tako da i jedan i drugi trener vec pocinju pricati o titulama...BrigateBL je napisao/la:Ma ne igra trener. Znam koliko je to vazno, ali na ovim nasim livadama cesto zna i sreca da posluzi

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
He he da si samo upoznao Marica znao bi da on nikad ne prica o titulama
Za to mi je sve cudno ali vidjecemo

Za to mi je sve cudno ali vidjecemo
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.