HŠK Zrinjski - Europa
Re: HŠK Zrinjski - Europa
Joj ovog Radeljica, kako ga lik hladno posla po cevape
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
- Kontakt:
heh.. dobar gol.. nisu ovi za zajebavat se
-
- Kontakt:
kladiona trlja ruke hehe
Ovaj njihov stadion bas podsjeca na Grbavicu, mada je haman katastrofa neka, izgleda da se samo po BIH UEFA ganja neke uslove
U pravu je bio Vinko dobar im je napad ali mozemo im zabit sigurno.Evo umalo smo zabili gol poslije kornera.Ajde igrajte bit ce dobro.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
od kud da je pero stojkic lijevi bek ? il nisam dobro upratio ? pozz
1919 <3
Ovo nije ni blizu grbavice ni pocemu ne lice stadioni. Mozda ima drugu tribinu odakle se snima koja ima sve potrebno za evropu.Sluzbenik je napisao/la:Ovaj njihov stadion bas podsjeca na Grbavicu, mada je haman katastrofa neka, izgleda da se samo po BIH UEFA ganja neke uslove
Radeljic ko sakat. Šta je ovo, nepokretan čovjek, totalna panika kada je lopta u njega.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
-
- Kontakt:
napisao sam tamo na temi ali evo i ovdje, todorovic, blaic i radeljic su fakat prelosi igraci, ne mozete sa njima nista ocekivati ozbiljno
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
neznam koji je gori bio Anto, Blaic ili Deni.. Deni jos nema nijedan uspjesan pas, a kamoli nesto više
.. katastrofa, mjenjat nesto treba vec na poluvremenu i idemo po preokret..

#SuningOUT
e jbg u sto ti gledas, pa ona suprotna od kamere tgribina niska ( koja haman samo sto se nije srusila ) identična istočnoj na Grbavici, prostor iz juznog gola do visoke tribine kao na Grbavici-meni liciterabajt je napisao/la:Ovo nije ni blizu grbavice ni pocemu ne lice stadioni. Mozda ima drugu tribinu odakle se snima koja ima sve potrebno za evropu.Sluzbenik je napisao/la:Ovaj njihov stadion bas podsjeca na Grbavicu, mada je haman katastrofa neka, izgleda da se samo po BIH UEFA ganja neke uslove
ako ovako nastavite bice i crveni
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski - Europa
Pero je uvijek bio lijevi bek nesto si pomjesao.Steta jos jedne propustenr sanse.Ja je vec vidio u golu.Mora se zabiti gol jer tesko cemo na kraj s njima ovdje ako ne zabijemo.A moze se sigurno samo imam osjecaj da smo tromi i kasnimo stalno za korak.panini je napisao/la:od kud da je pero stojkic lijevi bek ? il nisam dobro upratio ? pozz
Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski - Europa
Radeljic je previsok a samim tim i spor kad je na otvorenom prostoru 1 na 1 ali zna odigrati vrhunske partije.Todor uopce nije los igrac a Blaic hmmm.Usput ovaj gol je krivica i srednjeg reda kolko i obrane.Nije nista gotovo treba igrati i bit ce dobro.fedeltafrotta je napisao/la:napisao sam tamo na temi ali evo i ovdje, todorovic, blaic i radeljic su fakat prelosi igraci, ne mozete sa njima nista ocekivati ozbiljno
-
- Kontakt:
ovo je ruganje.. pa jel moguće da je zrinjski toliko loš??? bez ikakve ideje,il ičega. pa ne utječe nadmorska visina na razmišljanje!?
E Dujkovicu 

Steta stvarno, ovo je vec ozbiljna prednost. Zabijte bar jedan za ostanak u igri.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Najvise mi je zao onih 8 momaka sto su otisli 3000km da gledaju OVO
. Uzas. Respect veliki momcima i sretan im put nazad.

.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
Ne znam šta reći nakon ovoga.Ne bi mi bilo žao da smo izgubili od neke ekipe.Ja sam upozoravao da neće biti nimalo jednostavno i na žalost se obistinilo ali i pored svega bih bio zadovoljan samo da smo zabili bar jedan jer ovako će biti jako jako teško ali nije nemoguće.Ljudi su nam zabili prvi gol iz nekakve akcije , drugi zabio Dujković i još smo im poklonili dvije šanse.Mi smo navodno napravili 3-4 prilike ,pogodili prečku ali nismo zaslužili ništa osim poraza.Ja i dalje vjerujem da se može proći dalje ali nije mi jasno zašto je naprimjer Deni u prvih 11 ili zar nije vrijeme da se Zlatić vrati na desnog beka.Vinko će puno toga morati promjeniti za uzvrat ali daj Bože da nije kasno.I molim Vas ignorirajte ove velikane što ispadaju od moćnih albanskih i crnogorskih klubova.
I da , zaboravio sam.Kapa do poda ekipi ultrasa koja je otišla u Armeniju

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.