FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

vrbanjusa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la vrbanjusa » 02 jul 2015, 14:58

Velahalve je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Sve kontam da su se zato sinoć okupili
info iz prve ruke Lutvo nije dobio boravišnu dozvolu za Katar, pa Amar razmišlja o otkazu i da se vrati u naš klub :urnebes:
Lutvo ima zabranu ulaska u Katar, ima prijavu za namještanje utakmica pa mu zabranili ulazak :D
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 02 jul 2015, 14:58

kinosvra je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Sretno Zera. I tako nakon svih mogucih mucki od strane jednog kluba i nastojanja da nesto urade po ko zna koji put tj pokusa dovesti igraca iz naseg tima nije uspjelo. Nije vam ljudi ovo 1946. godina kada se otimalo, ne, ne... Ne moze to vise tako. Iako vlast i dalje gleda kroz prste i jos svasta nesta, opet ne mozete ono sto hocete.
Nemoj da plasiras raji ovdje lazi i izmisljotine.
Pricao sam sa Fadilom kad je bio ovaj turnir na Otoci i pitao ga za Sarajevo, i nije ga niko zvao.
Tad je mali sve bio dogovorio, samo ostala jos da se postavi cifra ostetne klauzule.

Mali je veliki potencijal i zelim mu srecu da postane i veliki igrac, i nema potrebe da mu se lazima dize cijena.
Ko god ga je bar jednom gledao i ko ga bude gledao odmah ce vidjeti da je mali zvijer, voli Zeljo kao babo mu i amidza i mislim da je to i vise nego dovoljno.

Ali jok, daj onu seljacku, popljuj drugog da bi sebe uzdigao.
Kao prvo na pogrešnoj si teme. Kao drugo povezivanjem sa jednim klubom ne moze podici cijenu tom momku nikako, jer taj isti klub u svojoj historiji nije prodao igraca za neku cifru pa da mu se podize cijena. Momak vec vrijedi puno. Druga stvar momka su zvali vise puta tj. njegovog oca. Kao sto su zvali Kvesica, Tomica, Hadziahmetovica, Memiju, Mujagica (sto ja znam) tako su i njega zvali. Ne bi da iznosim cifre koju su nudili i na koji nacin. Pitaj svog sd sta je rekao poslije odbijanja: "Kad uspijem dovesti njihovog igraca onda mogu reci da smo klub ispred svih". Znam puno toga i sta se radi i kako se radi. Prema tome sve sto sam napisao je istina i stojim iza svake svoje rijeci.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

onako
Kontakt:

Post Postao/la onako » 02 jul 2015, 14:59

samogrbavica je napisao/la:Ovi "provjereni" znaju :urnebes: NIsu pogodili nista ima stoljece :lol:
Ma znam brate, zato sam i napisao,:kao sve znaju, ali tisu nemojte pricat da se ne izjalovi, i to tako prodje. A kad se nesto desi onda se jave, e to je to, npr super najavio sponzora ima pola godine, sad ce sad ce... Vrbanjusa nesto kao i pogodi ali vise mi se cini da to uradi nekom svojom pretpostavkom nego sto uistinu ima informacije, jer se fakat vidi da covjek prati desavanja, ali daleko je to od nekih ozbiljnih informacija.
Vise volim procitat jedan post od boccacia ili dimitrijevica nego 20 ovih njihovih satro pouzdanih informacija.
since 1973

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 02 jul 2015, 15:02

onako je napisao/la:
samogrbavica je napisao/la:Ovi "provjereni" znaju :urnebes: NIsu pogodili nista ima stoljece :lol:
Ma znam brate, zato sam i napisao,:kao sve znaju, ali tisu nemojte pricat da se ne izjalovi, i to tako prodje. A kad se nesto desi onda se jave, e to je to, npr super najavio sponzora ima pola godine, sad ce sad ce... Vrbanjusa nesto kao i pogodi ali vise mi se cini da to uradi nekom svojom pretpostavkom nego sto uistinu ima informacije, jer se fakat vidi da covjek prati desavanja, ali daleko je to od nekih ozbiljnih informacija.
Vise volim procitat jedan post od boccacia ili dimitrijevica nego 20 ovih njihovih satro pouzdanih informacija.
Ma pogodit ce polako. Prije pola godina banana je bio sponzor samo se cekao finis. Pare od Sehica legle jedno 25 puta do sad. Sad se nesto mora ubosti, vrijeme je. Ako sad sje.bu bice vise pinokia :pinokio:
KHAJ PRICE

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 02 jul 2015, 15:03

vrbanjusa je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Sve kontam da su se zato sinoć okupili
info iz prve ruke Lutvo nije dobio boravišnu dozvolu za Katar, pa Amar razmišlja o otkazu i da se vrati u naš klub :urnebes:
Lutvo ima zabranu ulaska u Katar, ima prijavu za namještanje utakmica pa mu zabranili ulazak :D
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
prijete mu hapšenjem i doživotnom robijom
:urnebes:

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 02 jul 2015, 15:07

Ne smije "maket" iz Tuborga :-)
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 jul 2015, 15:11

vrbanjusa je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:info iz prve ruke Lutvo nije dobio boravišnu dozvolu za Katar, pa Amar razmišlja o otkazu i da se vrati u naš klub :urnebes:
Bio je sad Lutvo na Malti, sredio onaj penal pa se vratio u Sarajevo imao zakazano kod veterinara nesto ga zadnja desna šapa boli.

Inace PETA je strani Lutve, dobice on tu dozvolu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Diavolo
Kontakt:

Post Postao/la Diavolo » 02 jul 2015, 15:25

Auto Izeta Rastodera ispred hotela Evropa
Il regno del Diavolo!

Velahalve
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Velahalve » 02 jul 2015, 15:26

Elegant je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:info iz prve ruke Lutvo nije dobio boravišnu dozvolu za Katar, pa Amar razmišlja o otkazu i da se vrati u naš klub :urnebes:
Bio je sad Lutvo na Malti, sredio onaj penal pa se vratio u Sarajevo imao zakazano kod veterinara nesto ga zadnja desna šapa boli.

Inace PETA je strani Lutve, dobice on tu dozvolu.
Volio bih da hoce, kaze sikira se pravo

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

IvicaOsim
Kontakt:

Post Postao/la IvicaOsim » 02 jul 2015, 15:29

Neandertalac je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Sto nas ovaj povalja sa janjetinom ... :mrgreen:
Znas da ja ne pisam uz vjetar. Opusteno, sabura, dogovor je pao, ne moze propasti ;)
Kad bi moglo bit da ne ulazim na forum sto puta brate.... otprilike....

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 02 jul 2015, 15:36

Diavolo je napisao/la:Auto Izeta Rastodera ispred hotela Evropa
Ambasador Republike Slovenije u BiH Iztok Grmek i ekonomski savjetnik pri Ministarstvu vanjskih poslova Slovenije Gregor Presker, boravili su u radnoj posjeti općini Visoko.
:D :D eto cije je auto :o
Željeznicar za život cijeli !

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 02 jul 2015, 15:39

Ne znam koja je svha ovog spamanja i pisanje gluposti na ovoj temi :roll:
Ako vam je do nabijanja broja postova imaju i za to predvidjene teme. Bolje nista ne pisati nego ovako od zadnjih 50 postova nema ni 2 konkretna i vezana za temu.
Dodje lik baci udicu i svi se nafatate na nju, da zna bilo sta napisao bi korektno i onda se tu hvalio narednu godinu kako ima insajdere u klubu i tacne info iz kluba.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

DANDY
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la DANDY » 02 jul 2015, 15:59

propuh je napisao/la:Ne znam koja je svha ovog spamanja i pisanje gluposti na ovoj temi :roll:
Ako vam je do nabijanja broja postova imaju i za to predvidjene teme. Bolje nista ne pisati nego ovako od zadnjih 50 postova nema ni 2 konkretna i vezana za temu.
Dodje lik baci udicu i svi se nafatate na nju, da zna bilo sta napisao bi korektno i onda se tu hvalio narednu godinu kako ima insajdere u klubu i tacne info iz kluba.
Al bas........
Jbt sinoc bila redovna sjednica predsjednistva na kojoj su dogovorene cijene karata za revans te se pocelo sa pripremama za organizaciju iste....

Diavolo
Kontakt:

Post Postao/la Diavolo » 02 jul 2015, 16:04

likusa je napisao/la:
Ambasador Republike Slovenije u BiH Iztok Grmek i ekonomski savjetnik pri Ministarstvu vanjskih poslova Slovenije Gregor Presker, boravili su u radnoj posjeti općini Visoko.
Ne bih rekao da sluzbeno diplomatsko vozilo slovenacke ambasade ima oznaku derby banana na sebi i registracije bijelo polje
Il regno del Diavolo!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 02 jul 2015, 16:07

Ma de, sta ima veze?! Nek se raja malo zabavi, nek nije dosadno. Bolje da se sta bilo pise nego da se ne pise nista.
Nego, pazite dobro kakve informacije iznosite, ovaj sa trenutno 4 aktivna nicka bi mogao da vas kritikuje :)
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 02 jul 2015, 16:08

Diavolo je napisao/la:
likusa je napisao/la:
Ne bih rekao da sluzbeno diplomatsko vozilo slovenacke ambasade ima oznaku derby banana na sebi i registracije bijelo polje
Onda ok :D :kafa:
Željeznicar za život cijeli !

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 02 jul 2015, 16:08

Ma parkirali se kod hotela Evropa i otisli u Visoko trolejbusom..
KHAJ PRICE

kb80
Kontakt:

Post Postao/la kb80 » 02 jul 2015, 16:34

Auto Izeta Rastodera ispred hotela Evropa[/quote]

Ne bih rekao da sluzbeno diplomatsko vozilo slovenacke ambasade ima oznaku derby banana na sebi i registracije bijelo polje[/quote][/quote]

To auto (BMW GT bijeli) je u Sarajevu već neko vrijeme i ko zna ko ga vozi. Vjerovatno neko od njegovih ljudi tako da ne treba dizati pricu bezz...

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 02 jul 2015, 16:44

Sta bi sa janjetom?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 02 jul 2015, 16:48

pobjeglo
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Orvel, Paromlinac i 43 gosta.