PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Smiješno je to što smo mi poslije rata odigrali oko 35 utakmica u Evropi, gdje smo u par utakmica doživjeli debakl od boljih protivnika. Zbog toga je još smješnije kad ti to prigovara navijač kluba koji je 1977. prvi i posljednji put igrao Evropsko takmičenje. Intertoto kup ne brojim, to je u rangu ovog UEFA Regions kupa na kojem učestvuje Tuzla Canton.
FK Željezničar 56 18 13 25
Ovo iznad je Željin skor u Evropi, a ovo ispod Slobodin,
FK Sloboda 2 1 0 1
Nadam se da ti je sad jasnije šta je smiješno. Treba oznoiti muda, pa stići recimo Borca ili Veleža, pa onda diskutovati o Želji, Sarajevu, Zrinjskom ili Širokom.
FK Sloboda 2 1 0 1
Nadam se da ti je sad jasnije šta je smiješno. Treba oznoiti muda, pa stići recimo Borca ili Veleža, pa onda diskutovati o Želji, Sarajevu, Zrinjskom ili Širokom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ispravka krivog navoda:Virtu4l je napisao/la:Smiješno je to što smo mi poslije rata odigrali oko 35 utakmica u Evropi, gdje smo u par utakmica doživjeli debakl od boljih protivnika. Zbog toga je još smješnije kad ti to prigovara navijač kluba koji je 1977. prvi i posljednji put igrao Evropsko takmičenje. Intertoto kup ne brojim, to je u rangu ovog UEFA Regions kupa na kojem učestvuje Tuzla Canton.
FK Sloboda 2 1 0 1
O 8 P 2 N 2 PO 4
Jest da je ITC, ali...
A vi se uhvatili "europe" kao da ste 12 puta igrali grupnu fazu, batalite to, prvo neka se bilo koji klub iz Bosne i Hercegovine kvalifikuje u grupnu fazu nekog takmicenja, pa onda palamudite do tada... yebo ova pretkola i te zayebancije
PS Naravno govorim od rata pa naovamo...
Zadnja izmjena: NYKnicks Fan, dana/u 02 jul 2015, 13:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Naglasio sam ITC.
Takmičenje koje ti za prolazak u drugo pretkolo donese nešto više od 800.000 KM nije nikakva zajebancija.NYKnicks Fan je napisao/la: yebo ova pretkola i te zayebancije
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Naravno,valjda se ove godine ne osramotite... ipak, bitne su samo pare ha ya.Virtu4l je napisao/la:Naglasio sam ITC.
Takmičenje koje ti za prolazak u drugo pretkolo donese nešto više od 800.000 KM nije nikakva zajebancija.NYKnicks Fan je napisao/la: yebo ova pretkola i te zayebancije
Naravno da su bitne, ova cifra će recimo pokriti 40% godišnjeg budžeta kluba.NYKnicks Fan je napisao/la:Naravno,valjda se ove godine ne osramotite... ipak, bitne su samo pare ha ya.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Sretno.Virtu4l je napisao/la:Naravno da su bitne, ova cifra će recimo pokriti 40% godišnjeg budžeta kluba.NYKnicks Fan je napisao/la:Naravno,valjda se ove godine ne osramotite... ipak, bitne su samo pare ha ya.
Hvala.
To je mnogo bitno za klub koji se sam finansira i koji ne zavisi od milostinje Husića, Gracića, Tana i sl...
To je mnogo bitno za klub koji se sam finansira i koji ne zavisi od milostinje Husića, Gracića, Tana i sl...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zavisi i te kako..dugovi nisu samo porez...
A ukupan dug zeljeznicara prelazi 5 mil.Sto znaci da imate veci u k u p a n dug öd nas.
Nasi su dosli na naplatu.docete i vi nared..
Jedino da i vas uzme neko tan i husic i udjeli sadake..
Ali Niko nece ulagat da bude manjina za rodjene pare.tako da...
A ukupan dug zeljeznicara prelazi 5 mil.Sto znaci da imate veci u k u p a n dug öd nas.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ti si bas neki nadri covjek znas koliko je Zeljo duzan a ovi uposleni u klubu ne znaju.Inace tih pet miliona koje spominjes je pretpostavka i spominjan je taj iznos sa ukupnim dugom tj porezom sa kamatama a kamata je bila veca od glavnice s tim da je kamata otpisana reprogramom. Uzivaj sadsolinas je napisao/la:Zavisi i te kako..dugovi nisu samo porez...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Virtu4l je napisao/la:Hvala.
Ajd priznaj da bi i ti kakve milostinje za selju. . .
Vidjećemo, milostinja od UEFA-e je već tu pred nosom, a moglo bi se desiti da uleti i od Džeke, Bajića i Memije. To je u ovom trenutku nedostižan način finansirana za gigante poput Slobode.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Slabo vas finansiraju/izvlače te milostinje čim se grebete od HusićaVirtu4l je napisao/la:Vidjećemo, milostinja od UEFA-e je već tu pred nosom, a moglo bi se desiti da uleti i od Džeke, Bajića i Memije. To je u ovom trenutku nedostižan način finansirana za gigante poput Slobode.
Za 150 000 km.i 20 posto öd sledeceg transfera zeljo je bio spreman prepustiti bajica husicu...i zbog toga je husic bio na grbavici a ne zbog statuta .in van je nakaradan.
Toliko o milostinji..ja ne zelim propast nikom.Ali finansijska situacija u zeljo je daleko öd idealne.
Oper kazem...porez je jedno..Ali dobavljaci igraci Bänke povjerioci raznorazni..fatate vazduh na slamku..
Toliko o milostinji..ja ne zelim propast nikom.Ali finansijska situacija u zeljo je daleko öd idealne.
Oper kazem...porez je jedno..Ali dobavljaci igraci Bänke povjerioci raznorazni..fatate vazduh na slamku..
"Modra boja,na bijelome platnu,
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ma za 50 000 nemoj pretjerivatsolinas je napisao/la:Za 150 000 km.i 20 posto öd sledeceg transfera zeljo je bio spreman prepustiti bajica husicu...i zbog toga je husic bio na grbavici a ne zbog statuta .in van je nakaradan.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Virtu4l je napisao/la:Hvala.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
solinas je napisao/la:Za 150 000 km.i 20 posto öd sledeceg transfera zeljo je bio spreman prepustiti bajica husicu...i zbog toga je husic bio na grbavici a ne zbog statuta .in van je nakaradan.
Kaze 150000 i 20 posto od sljedeceg transfera
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Gasi internet, zakuco !solinas je napisao/la:Za 150 000 km.i 20 posto öd sledeceg transfera zeljo je bio spreman prepustiti bajica husicu...i zbog toga je husic bio na grbavici a ne zbog statuta .in van je nakaradan.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
To je samo zato sto sloboda pravi milionske transfere vec godinama pa se nadaju da ce uzeti pravu cifru ksd bude iz slobode isao.Problem je u slijedecem odbijena je ponuda za njega jos prosle godine od plzena 250 000 eura samo zbog toga sto Bajic nece da ide iz nase lige i sanja da jednog dana obuce dres slobode.solinas je napisao/la:Za 150 000 km.i 20 posto öd sledeceg transfera zeljo je bio spreman prepustiti bajica husicu...i zbog toga je husic bio na grbavici a ne zbog statuta .in van je nakaradan.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.