Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Dex
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Dex » 02 jul 2015, 12:53

reds_forever je napisao/la:
Dex je napisao/la:
Greivis je napisao/la:Jesi se slikao sa Amelom Curicem kad je neki dan prolazio vilsom? :urnebes:

Dex ne odgovaraj ustipku.
Jedini dan kad nisam bio na Vilsu :urnebes:
Ma ne bih se ni sliko s njim, da mi kvari imidž, msm hello :mrgreen:
Sjedio Ćurić u Faceu :mrgreen:
Ne znam što se nisi uslikala s njim :mrgreen:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

nepoznat1
Kontakt:

Post Postao/la nepoznat1 » 02 jul 2015, 12:57

Tak danas sam vidio ovu temu"Nase cudne sitnice",najbolja tema na forumu :tokralju:
Admine de je otkljucaj.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 02 jul 2015, 12:59

Dex je napisao/la:
Nije mi zanimljiv :mrgreen:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 02 jul 2015, 13:11

Heller je napisao/la:Iskorijenit bilo koga zbog boje/spola/s.orijentacije/vjere/nacije se protivi ljudskom razumu.
slika

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 02 jul 2015, 13:11

Dex je napisao/la:
Razumijem te, star lik :zviz:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 02 jul 2015, 13:22

Dex je napisao/la:
Dex je napisao/la:
Razumijem te, star lik :zviz:
:lol: :lol: :lol: Upravo tako :lol:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 02 jul 2015, 13:42

Dex je napisao/la:
Redsice svidja li ti se Zayn Malik? :tokralju:

Dex dobar ti avatar. :tokralju:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 02 jul 2015, 13:45

Greivis je napisao/la:Dex dobar ti avatar. :tokralju:
:tokralju: :tokralju:

Bravo Dex. :salut:

Najda
Kontakt:

Post Postao/la Najda » 02 jul 2015, 14:18

moj uzor-S.G je napisao/la:Mozete me osudit zbog mojih stavova, ja to razumijem. Po meni je to odvratno, nepojmljivo ali je to bolest koja uzima mjesto i u nasem drustvu i kao takva ce se vjerujem dosta prosirit i kod nas. Pa ce sutra i neko od mojih jarana postat pe.der.
Zna se zasto sam ja, kao muskarac stvoren. Nije me Bog stvorio da ga primam u pakas :stop: :lol:
Pa šta ako ti jaran postane pe.der!? Ako ti je bio dobar jaran, to ćeš mu zaboraviti?
Meni su gore feministice od tih pe.dera. Posebno ove na balkanu.

Skupina lezihljebovićki, koje pod jednakopravnošću podrazumjevaju to da su povlaštenije od muškaraca u traženju posla, isisavanju fondova, a čak imaju i pravo (naravno to pravo je uvijek jednostrano) verbalnog ponižavanja, eventualno primjene fizičke sile jer je opravdano da žensko opali šamar muškarcu i to je revolt, osveta, jedino rješenje, a kad muškarac ženi opali, to je nasilje. :clap:
U većini slučajeva, na Balkanu imamo samo dvije grane tih feministica.

Jednoj pripadaju ove tzv. prepi.cke, ono na fazon, ja sam dama, izgradila tijelo, karijeru, kvarcam se 2x sedmično, negdje sam neko mudo u/na firmi/državnim jaslama, muškarci su mi smeće koje treba iskorištavati, žene su kraljice, drugi rade za mene, ja hoću visoku platu, moje je samo da se sredim i pružim jezičinu, imam auto, skup telefon, živim sama, eventualno imam pudlicu i furam se da treniram

A drugoj pripadaju ove alternativuše, ono na fazon, one prihvataju različito, totalnu slobodu zahtjevaju (a nemaju vlastitu duševnu slobodu), slušaju Queen, obično su martinke na nogama, punkerske majice na njima i neizostavne cigare u rukama.. obično neka "fensi" frizura itd.. :zviz: takve na fakultet, iako malih sisa, dolaze bez grudnjaka, jer su ipak one slobodne, ali su prve u generalizaciji svih muškaraca, kao svi smo mi svinje (except gays) i samo mislimo na jedno, sve žene gledamo kao 'rave..., po fejZbuku, instagramu i sl., reklamiraju sličice u halterima, pa se pojavi neka "slobodnija" slika s neta, ono k'o one žene po ukrajini što protestuju gole, al na umjetnički fazon, s natpisima od karmina.... Da dodam, preziru svaki drugi oblik žene koja ne liči njima.. I otvorene su za biseksualne odnose. :guz:

Ove dvije grane feministica su vječito u nekim sukobima..
Tako da ti je mene više njih "strah", u društvenom pogledu naravno. Šta ti pe.der može? Na silu ti ga ne može zabiti, a i ako krene nešto uvijek ga možeš opaučiti.. Dok ovo "ženskinje" u obliku feministica vječito ima podršku od svih organizacija (moraju se uvlačiti EU), čak i ako ne znaju za šta će im. Spremne su te nagaziti ako im samo ukažeš na propuste, jer one znaju najbolje.. A pune su sebe. I daleko odmakle od onog za šta su se borile, a borile su se za

Kod: Označi sve

društvenu, političku i ekonomsku jednakost
.
FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 02 jul 2015, 14:27

Nemam nista protiv gay osoba sve dok to u javnosti ima dozu kulture. Ako se zele poljubiti na pra sekundi to je u redu, drzati za ruke u redu ali da se zvalje 2min to je vec pretjerivanje, no to je pretjerivanje u svakom smislu. Gay parade ce vrememon prestajati ili gubiti na znacaju jer ce to postati sasvim normalno i prihvaceno u drustvu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 02 jul 2015, 14:42

Najda je napisao/la:
moj uzor-S.G je napisao/la:Mozete me osudit zbog mojih stavova, ja to razumijem. Po meni je to odvratno, nepojmljivo ali je to bolest koja uzima mjesto i u nasem drustvu i kao takva ce se vjerujem dosta prosirit i kod nas. Pa ce sutra i neko od mojih jarana postat pe.der.
Zna se zasto sam ja, kao muskarac stvoren. Nije me Bog stvorio da ga primam u pakas :stop: :lol:
Pa šta ako ti jaran postane pe.der!? Ako ti je bio dobar jaran, to ćeš mu zaboraviti?
Takve osobe niti su, niti bi mogli biti moji jarani. Pa zamisli bolan jaran ti ode u pe.dere i startuje te :nedam:
A i ovi sto brane takve osobe, i oni su mi malo sumnjivi :tralala:
ZZ

Najda
Kontakt:

Post Postao/la Najda » 02 jul 2015, 14:50

Pa hajmo reć' da imam jarana koji je pe.der. Mislim nismo sad najbolji jarani al' ga poznajem. Nit' mi je kad šta rek'o nit' išta, a kamoli da me je startov'o..
Sasvim normalan lik, čak i kulturniji od većine strejt junačina, ne glupira se i meni ne smeta. A i nije mi konkurencija za žene :mrgreen:
FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 02 jul 2015, 14:51

moj uzor-S.G je napisao/la:
Najda je napisao/la:
Takve osobe niti su, niti bi mogli biti moji jarani. Pa zamisli bolan jaran ti ode u pe.dere i startuje te :nedam:
A i ovi sto brane takve osobe, i oni su mi malo sumnjivi :tralala:
Pa nije lik glup da te startuje jer zna da nisi gay. Najzad, kao sto ti prepoznas trebu koja je tvoj tip tako i on prepozna osobu koja je gay.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 02 jul 2015, 15:00

Nek rade to što rade između svoja 4 zida, al brate nemoj mi paradirati po gradu i tražiti neka svoja prava , što se tiče braka recimo,, HEEJJJ pa to nije normalno !!! i u medicini je to bilo proglašeno kao bolest, dok nije došao na čelo **** i rekao da je to normalno.... Imao sam ja milion rasprava po kafama s nekim osobama koje njih podržavaju, pa najgore što više ne možeš ni ljudima pričati, odmah će te proglasiti da si homofob il kako se to već naziva.. Kao ti si latentni homoseksualac ;) gluho i daleko bilo !!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 02 jul 2015, 15:11

Otelo je napisao/la: Pa nije lik glup da te startuje jer zna da nisi gay. Najzad, kao sto ti prepoznas trebu koja je tvoj tip tako i on prepozna osobu koja je gay.
Znam malo bolje kako stvari hodaju. Kazem ti, najveci nagovaraci na prostituciju u Sarajevu i Beogradu.

@Zagor

To im je standardna prica :rol: Smijesno i jadno...

I opet koliko vidim, nas 95% je ovdje za "neka rade sta hocu, neka budu sta hoce, ali u svoja 4 zida". Tako je najnormalnije. Tako isto govorite i za vjeru, slazem se, hajde neka sad oni ovo ispostuju jer da se ne lazemo, ovo ipak iskace iz okvira standardnog bez obzira na propagandu koja nam se podvaljuje kroz mas medije ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 02 jul 2015, 15:21

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Otelo je napisao/la: Pa nije lik glup da te startuje jer zna da nisi gay. Najzad, kao sto ti prepoznas trebu koja je tvoj tip tako i on prepozna osobu koja je gay.
Znam malo bolje kako stvari hodaju. Kazem ti, najveci nagovaraci na prostituciju u Sarajevu i Beogradu.

@Zagor

I opet koliko vidim, nas 95% je ovdje za "neka rade sta hocu, neka budu sta hoce, ali u svoja 4 zida". Tako je najnormalnije. Tako isto govorite i za vjeru, slazem se, hajde neka sad oni ovo ispostuju jer da se ne lazemo, ovo ipak iskace iz okvira standardnog bez obzira na propagandu koja nam se podvaljuje kroz mas medije ;)
Kako si samo prostituciju uveo u pricu :rol:
Ako sve zene ne kategorisem kroz to sto je jedna od njih prostitku necu ni gay osobe.

Smeta mi i kad se hetero parovi zvalje duze od par sekundi na javnom mjestu tako da mi i smeta kad to gay parovi rade. Jednostavno u javnosti sve ima neke svoje mjere koje ne bi trebalo prelaziti a sta ce oni raditi u sobi to me iskreno nije briga.

miki_92
Kontakt:

Re: RE: Re: Chat

Post Postao/la miki_92 » 02 jul 2015, 15:25

Najda je napisao/la:
Meni su gore feministice od tih pe.dera. Posebno ove na balkanu.

Skupina lezihljebovićki, koje pod jednakopravnošću podrazumjevaju to da su povlaštenije od muškaraca u traženju posla, isisavanju fondova, a čak imaju i pravo (naravno to pravo je uvijek jednostrano) verbalnog ponižavanja, eventualno primjene fizičke sile jer je opravdano da žensko opali šamar muškarcu i to je revolt, osveta, jedino rješenje, a kad muškarac ženi opali, to je nasilje. :clap:
U većini slučajeva, na Balkanu imamo samo dvije grane tih feministica.

Jednoj pripadaju ove tzv. prepi.cke, ono na fazon, ja sam dama, izgradila tijelo, karijeru, kvarcam se 2x sedmično, negdje sam neko mudo u/na firmi/državnim jaslama, muškarci su mi smeće koje treba iskorištavati, žene su kraljice, drugi rade za mene, ja hoću visoku platu, moje je samo da se sredim i pružim jezičinu, imam auto, skup telefon, živim sama, eventualno imam pudlicu i furam se da treniram

A drugoj pripadaju ove alternativuše, ono na fazon, one prihvataju različito, totalnu slobodu zahtjevaju (a nemaju vlastitu duševnu slobodu), slušaju Queen, obično su martinke na nogama, punkerske majice na njima i neizostavne cigare u rukama.. obično neka "fensi" frizura itd.. :zviz: takve na fakultet, iako malih sisa, dolaze bez grudnjaka, jer su ipak one slobodne, ali su prve u generalizaciji svih muškaraca, kao svi smo mi svinje (except gays) i samo mislimo na jedno, sve žene gledamo kao 'rave..., po fejZbuku, instagramu i sl., reklamiraju sličice u halterima, pa se pojavi neka "slobodnija" slika s neta, ono k'o one žene po ukrajini što protestuju gole, al na umjetnički fazon, s natpisima od karmina.... Da dodam, preziru svaki drugi oblik žene koja ne liči njima.. I otvorene su za biseksualne odnose. :guz:

Ove dvije grane feministica su vječito u nekim sukobima..
Tako da ti je mene više njih "strah", u društvenom pogledu naravno. Šta ti pe.der može? Na silu ti ga ne može zabiti, a i ako krene nešto uvijek ga možeš opaučiti.. Dok ovo "ženskinje" u obliku feministica vječito ima podršku od svih organizacija (moraju se uvlačiti EU), čak i ako ne znaju za šta će im. Spremne su te nagaziti ako im samo ukažeš na propuste, jer one znaju najbolje.. A pune su sebe. I daleko odmakle od onog za šta su se borile, a borile su se za

Kod: Označi sve

društvenu, političku i ekonomsku jednakost
.
Hoce ravnopravnost a nece na mjesalicu

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 02 jul 2015, 15:41

Otelo je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:

@Zagor

Kako si samo prostituciju uveo u pricu :rol:
Ako sve zene ne kategorisem kroz to sto je jedna od njih prostitku necu ni gay osobe.

Smeta mi i kad se hetero parovi zvalje duze od par sekundi na javnom mjestu tako da mi i smeta kad to gay parovi rade. Jednostavno u javnosti sve ima neke svoje mjere koje ne bi trebalo prelaziti a sta ce oni raditi u sobi to me iskreno nije briga.
Kako sam uveo ? Pa citaj zadnjih par stranica pasa :facepalm: I pazi da ti mozda ne ispricam detalje mozda na javnom forumu, evo recimo Tribalianu sam prije par dana naveo imenom ko je ukljucen u to u Beogradu (pored toga i organizacije koji su paravani). Tako da nemoj zapocinjati nesto o cemu ne znas nista, dobronamjeran savjet.

Sa drugim dijelom posta se apsolutno slazem, dijelim misljenje, kako god hoces
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 02 jul 2015, 16:39

Dex, je l' se to bojis Greivisa? :think:
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 02 jul 2015, 16:40

Najljepše bi bilo kad bi svi sve u svoja 4 zida. Što reče Ljiljan u drugom pasusu svog predzadnjeg posta. Ali kad i neke pogubnije grupe po ljudsku zajednicu od pede.ra imaju totalnu javnu slobodu što ne bi i homoseksualci.
Parade su idiotluk, ali i to će prestati kad ih društvo bude spremno prihvatiti kao ravnopravne članove. A ne da se ovaj iznad pita "šta bi ti uradio da ti jaran postane ****?" :rol:

I za kralj. Ljiljane ti očigledno poznaješ te pe.dere što uzimaju pare jer se eto bore za prava. Bil oni bili u prilici da uzimaju te pare da homoseksualci imaju ista prava kao i heteroseksualci? Ista stvar kao i s marihuanom. Dok nije legalna razni ološ uzima pare na tome.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.