moj uzor-S.G je napisao/la:Mozete me osudit zbog mojih stavova, ja to razumijem. Po meni je to odvratno, nepojmljivo ali je to bolest koja uzima mjesto i u nasem drustvu i kao takva ce se vjerujem dosta prosirit i kod nas. Pa ce sutra i neko od mojih jarana postat pe.der.
Zna se zasto sam ja, kao muskarac stvoren. Nije me Bog stvorio da ga primam u pakas

Pa šta ako ti jaran postane
pe.der!? Ako ti je bio dobar jaran, to ćeš mu zaboraviti?
Meni su gore feministice od tih
pe.dera. Posebno ove na balkanu.
Skupina lezihljebovićki, koje pod jednakopravnošću podrazumjevaju to da su povlaštenije od muškaraca u traženju posla, isisavanju fondova, a čak imaju i pravo (naravno to pravo je uvijek jednostrano) verbalnog ponižavanja, eventualno primjene
fizičke sile jer je opravdano da žensko opali šamar muškarcu i to je
revolt, osveta, jedino rješenje, a kad muškarac ženi opali, to je nasilje.
U većini slučajeva, na Balkanu imamo samo dvije grane tih feministica.
Jednoj pripadaju ove tzv.
prepi.cke, ono na fazon,
ja sam dama, izgradila tijelo, karijeru, kvarcam se 2x sedmično, negdje sam neko mudo u/na firmi/državnim jaslama, muškarci su mi smeće koje treba iskorištavati, žene su kraljice, drugi rade za mene, ja hoću visoku platu, moje je samo da se sredim i pružim jezičinu, imam auto, skup telefon, živim sama, eventualno imam pudlicu i furam se da treniram
A drugoj pripadaju ove
alternativuše, ono na fazon,
one prihvataju različito, totalnu slobodu zahtjevaju (a nemaju vlastitu duševnu slobodu), slušaju Queen, obično su martinke na nogama, punkerske majice na njima i neizostavne cigare u rukama.. obično neka "fensi" frizura itd..
takve na fakultet, iako malih sisa, dolaze bez grudnjaka, jer su ipak one slobodne, ali su prve u generalizaciji svih muškaraca, kao svi smo mi svinje (except gays) i samo mislimo na jedno, sve žene gledamo kao 'rave..., po fejZbuku, instagramu i sl., reklamiraju sličice u halterima, pa se pojavi neka "slobodnija" slika s neta, ono k'o one žene po ukrajini što protestuju gole, al na umjetnički fazon, s natpisima od karmina.... Da dodam, preziru svaki drugi oblik žene koja ne liči njima.. I otvorene su za biseksualne odnose.
Ove dvije grane feministica su vječito u nekim sukobima..
Tako da ti je mene više njih "strah", u društvenom pogledu naravno. Šta ti pe.der može? Na silu ti ga ne može zabiti, a i ako krene nešto uvijek ga možeš opaučiti.. Dok ovo "ženskinje" u obliku feministica vječito ima podršku od svih organizacija (moraju se uvlačiti EU), čak i ako ne znaju za šta će im. Spremne su te nagaziti ako im samo ukažeš na propuste, jer one znaju najbolje.. A pune su sebe. I daleko odmakle od onog za šta su se borile, a borile su se za
Kod: Označi sve
društvenu, političku i ekonomsku jednakost
.