FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
http://fkzeljeznicar.ba/foto-denis-zeri ... vor/15187/
Tražili ste pojačanje, dobili ste naše najveće !

Tražili ste pojačanje, dobili ste naše najveće !

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Sretno Zera. I tako nakon svih mogucih mucki od strane jednog kluba i nastojanja da nesto urade po ko zna koji put tj pokusa dovesti igraca iz naseg tima nije uspjelo. Nije vam ljudi ovo 1946. godina kada se otimalo, ne, ne... Ne moze to vise tako. Iako vlast i dalje gleda kroz prste i jos svasta nesta, opet ne mozete ono sto hocete.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Al ih momcina popisa
Sretno Zera, do titula nas vodio aBd

Sretno Zera, do titula nas vodio aBd
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ne čekati već što prije početi sa postepenim uvođenjem da bi se što bolje adaptirao a onda ga konačno i gurnuti u vatru. On što se prije uklopi u koncept to će i Željo prije biti jači za jednog ovakvog dragulja.
Bajić, Beganović, Memija, Hadžiahmetović, Žerić - samo da ne zaboravite ko će nam sanirati dugove plus odlazimo u plus uz njihovu pomoć, a rezultati trpiti neće uz ovakve momčine
Kako se obradovah ovoj vijesti
Bajić, Beganović, Memija, Hadžiahmetović, Žerić - samo da ne zaboravite ko će nam sanirati dugove plus odlazimo u plus uz njihovu pomoć, a rezultati trpiti neće uz ovakve momčine

Kako se obradovah ovoj vijesti

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
- Kontakt:
Sretno Žera lave! Pravo mi je drago. GLedao sam ga nekoliko puta, pa i sada na turniru. Bit će aBd vrhunski igrač. S obzirom da su mu ZUban i HRapa menadžeri nisam nimalo pomislio da on neće potpisati. Isto tako babo i amidža su Željini bolesnici. Mali koliko sam vidio je pravi pozitivac. Vječito nasmijan, trči u zagrljaja kad mu saigrači daju gol. Uopšte nije škrt na babu i amidžu koji su često znali cariniti loptu (Senad malo rjeđe) itd. Samo da ne skrene za trebama i ne počne se zezati. Bit će sine treba samo budi ozbiljan bar do 25-te pa onda možeš ko Džeko sjediti na klupama do 35 i žegati.
-
- Kontakt:
---Blagojević---
--Žerić---Hadžiahmetović--

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
fedeltafrotta je napisao/la:---Blagojević---
![]()

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
dado im vodu dohvacafedeltafrotta je napisao/la:---Blagojević---
![]()

" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
Sexfedeltafrotta je napisao/la:---Blagojević---
![]()

To samo u Želji ima...
Da ti tvoj igrač, 95.g,standardni mladi reprezentativac, predhodno standardan u svim mladjim selekcijama
Da ti tvoj igrač, 95.g,standardni mladi reprezentativac, predhodno standardan u svim mladjim selekcijama
Ode mi na pola...
Da nastavim : O Dadi je riječ...Postali smo potpuno nepravedni prema tom momku...to je poenta.
Da nastavim : O Dadi je riječ...Postali smo potpuno nepravedni prema tom momku...to je poenta.
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
+1FKZ1921 je napisao/la:Ode mi na pola...

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Sreca pa ne odlucujemo mi nego neko konta fudbal.FKZ1921 je napisao/la:Ode mi na pola...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Mudro zboris!zaboljisportuBiH je napisao/la:Sretno Žera lave! Pravo mi je drago. GLedao sam ga nekoliko puta, pa i sada na turniru. Bit će aBd vrhunski igrač. S obzirom da su mu ZUban i HRapa menadžeri nisam nimalo pomislio da on neće potpisati. Isto tako babo i amidža su Željini bolesnici. Mali koliko sam vidio je pravi pozitivac. Vječito nasmijan, trči u zagrljaja kad mu saigrači daju gol. Uopšte nije škrt na babu i amidžu koji su često znali cariniti loptu (Senad malo rjeđe) itd. Samo da ne skrene za trebama i ne počne se zezati. Bit će sine treba samo budi ozbiljan bar do 25-te pa onda možeš ko Džeko sjediti na klupama do 35 i žegati.

Sretno dijete i pamet u glavu.
A smradovi koji su naucili otimat tudje, pa neka ga glabaju slatko!

Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Bravo Zera, majstore!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
jest, mozda kad bi se vise potrudio i da udje u duel mozda bi bio bar za 30% boljiFKZ1921 je napisao/la:Ode mi na pola...

" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
kakve mi omladince imamo, pa to je suvišno više i pričati,
Mi smo fabrika koja konstantno izbacuje igrače, i to će da traje i traje...
Sretno Žera...

Mi smo fabrika koja konstantno izbacuje igrače, i to će da traje i traje...
Sretno Žera...

Mjera cijene, da nas bar 10 milja hoće doći, valjalo bi pravo...likusa je napisao/la:Za cijene ulaznica
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Shogun, WeekendOffender i 68 gostiju.