tako sam cuo od ljudi povezanih u klubu, Delac je pojacanje tipa Said Husejinovic samo sto je matej golman i ja se osjecam potpuno sigurnim kad je na goli a mislim da ostaje kod nas, ali jos jednom kazem ne uzimajte nista zdravo za gotovo, kod nas u klubu uvijek nista nije sigurnopaulus je napisao/la:Pa ono cuo iz ljudi povezanih u klubu il preko foruma ? Meni licno sad je Delac ko da jos jednog Benku dovodimo, toliko mi je vazan na golu.Bas sam pratio prosle polusezone koliko je siguran na prekidima i kako nesta sto sam drhto kad je Bandovic bio sad gledam kako Delac kupi ko s poslom , na liniji dobar . Mislim da jedina prava greska je bio onaj gol protiv Celika , al i Pavic ( jel ono Pavic bi ) je odlicno smekno da je izasao i pogodio. Delac stvarno moze bit razlika prolaska i neprolaska. Ostalo sve imamo manje vise pokriveno i sve je do toga ko ce iskoristii sanse. Ne treba podcjenjivat , jesu favoriti , al ni precjenivat. Poljska liga jest jaca , al Sarajevo je izbacivalo Levski , Helsinburg,Trnavu , Genk , sve jace lige sa znatno tanjim kadrom. Jedva cekam tekmu .ajdohordas je napisao/la:Danas ce bit ozvanicena saradnja sa Celzijem, rijesit ce se za Delaca ,vjerovatno ostaje kod nas plus sto ce nam slati neke svoje igrace ovamo, ne uzimajte nista zdravo za gotovo, informacije nisu provjerene tako sam cuo