FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Jos ljepsih vijesti ne bitno da li ce se igrati EL ili LS
stadion pocinje da se radi, sinoc su mi tri covjeka iz uoprave rekla istu stvar
stadion pocinje da se radi, sinoc su mi tri covjeka iz uoprave rekla istu stvar
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
sta ce vam titula i kup kad svakako nemozete u evropu nema nista od licence ni vama ni zrinskom evo pa procitajte http://www.sportskenovosti.ba/
- Simpatizer
- Kontakt:
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
ma sala bolan jos je april vidim samo se svadjate pa bolje se salitBrigateBL je napisao/la:Ne valja ti link
Nemoj se salit sa tim vidis da je borba 
na svim poljima pa tako i medijska

gledam malo tabelu, i vidim da borac ima 16 pobjeda i gol razliku +13, sa te strane nikako ne zasluzuje titulu, pogotovo ako se uzme u obzir da je barem tri utakmice na svome terenu rijesio golovima u sudijskom vremenu..
Zadnja izmjena: xavi26, dana/u 26 apr 2010, 13:30, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te Bosno!!!
-
- Kontakt:
i to što kažeš, ne pamtim ovoliki interes i borbu na svim poljima oko prvaka premijer ligeBrigateBL je napisao/la:Nemoj se salit sa tim vidis da je borba
reklo bi se udario tuk na luk

TREĆI PUT ČASTIMO !
Vi svi koji kazete da ne zasluzuje sjetite se jesenjih partija pa onda pricajte...
Borac igra proljece losije zahvaljujuci svojim greskama ali je jbg. jos na diobi prvog mjesta. Momci su se sinoc borili do kraja i isplatilo se..
Borac igra proljece losije zahvaljujuci svojim greskama ali je jbg. jos na diobi prvog mjesta. Momci su se sinoc borili do kraja i isplatilo se..
-
- Kontakt:
jel susac sinoc branio??kakav je bio??
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
-
- Kontakt:
nije se imao priliku pokazati, sem u samom pocetku jedno izletanje, inace bez ama bas ikakvog poslarudarprijedor je napisao/la:jel susac sinoc branio??kakav je bio??

TREĆI PUT ČASTIMO !
Imace prilike da se znoji protiv zelje,zelim mu mnogo posla,imace priliku da pokaze sve sto znaborcev_navijac je napisao/la:nije se imao priliku pokazati, sem u samom pocetku jedno izletanje, inace bez ama bas ikakvog poslarudarprijedor je napisao/la:jel susac sinoc branio??kakav je bio??

-
- Kontakt:
Ono što sam , u to malo što je bio na golu, mogao vidjeti, NEMA VIŠE GOLOVA DEBILNIH IZ PETERCA, moracete se vise potruditisedra je napisao/la:Imace prilike da se znoji protiv zelje,zelim mu mnogo posla,imace priliku da pokaze sve sto znaborcev_navijac je napisao/la:nije se imao priliku pokazati, sem u samom pocetku jedno izletanje, inace bez ama bas ikakvog poslarudarprijedor je napisao/la:jel susac sinoc branio??kakav je bio??

TREĆI PUT ČASTIMO !
Momak je perspektiva i biće tu i grešaka,mlad je i ne treba ga pokopavati i ako bude imao kikseva,sve i jedan golman na svijetu mora proći taj period sazrijevanja,zato moja puna podrška Mariću za hrabar potez.
nije se imao priliku pokazati, sem u samom pocetku jedno izletanje, inace bez ama bas ikakvog posla
[/quote]
Imace prilike da se znoji protiv zelje,zelim mu mnogo posla,imace priliku da pokaze sve sto zna
[/quote]
Ono što sam , u to malo što je bio na golu, mogao vidjeti, NEMA VIŠE GOLOVA DEBILNIH IZ PETERCA, moracete se vise potruditi
[/quote]

Imace prilike da se znoji protiv zelje,zelim mu mnogo posla,imace priliku da pokaze sve sto zna

Ono što sam , u to malo što je bio na golu, mogao vidjeti, NEMA VIŠE GOLOVA DEBILNIH IZ PETERCA, moracete se vise potruditi

Zadnja izmjena: nick, dana/u 26 apr 2010, 14:11, ukupno mijenjano 1 put.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
- Kontakt:
svi grijese, s tim da su golmanove greske najgore jer to znaci go.Schlager je napisao/la:Momak je perspektiva i biće tu i grešaka,mlad je i ne treba ga pokopavati i ako bude imao kikseva,sve i jedan golman na svijetu mora proći taj period sazrijevanja,zato moja puna podrška Mariću za hrabar potez.
medjutim, juce ona intervencija, jes da je bila jedna samo, pokazuje da mali ima herca i samopouzdanja, i sto je jnajvaznije mirnocu stalozenost i dfobru procjenu, jer tesko bi koji golman izuzev bas iskusnih istrcao na onu loptu, Milinovic sigurno n e bi, i to bi bilo opasno.
Sasvim sam siguran da ce mali kupiti visoke lopte u petercu iz kornera i skracenih kornera pogotovo.
On je dobio priliku i mislim da je dovoljno kurcevit i kurazan da je iskoristi
TREĆI PUT ČASTIMO !
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
quote="borcev_navijac"]
[/quote]
Jesi siguran da nema, to ti vidovit ili da nisi Milan Tarot mozda? Nemam vremena sad tražiti tvoje postove ali ti svaki vikend neka druga priča pa zauzmi jedan stav više tako ti boga ako imaš imalo karaktera!
PS "Najjača odbrana lige"
Smiješan si 
Ono što sam , u to malo što je bio na golu, mogao vidjeti, NEMA VIŠE GOLOVA DEBILNIH IZ PETERCA, moracete se vise potruditisedra je napisao/la:Imace prilike da se znoji protiv zelje,zelim mu mnogo posla,imace priliku da pokaze sve sto znaborcev_navijac je napisao/la:nije se imao priliku pokazati, sem u samom pocetku jedno izletanje, inace bez ama bas ikakvog poslarudarprijedor je napisao/la:jel susac sinoc branio??kakav je bio??

Jesi siguran da nema, to ti vidovit ili da nisi Milan Tarot mozda? Nemam vremena sad tražiti tvoje postove ali ti svaki vikend neka druga priča pa zauzmi jedan stav više tako ti boga ako imaš imalo karaktera!

PS "Najjača odbrana lige"

U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
-
- Kontakt:
istina je da sam rekao i da i danas tvrdim da su tri gola od cetri na grbavici greska odbrane, samo je cetvrti po meni milinovicev, medjutim, dobar golman koji nije linijas bi kompenzovao tu gresku odbrane upravo zato sto je bilo u petercu.otpravnik_vozova je napisao/la:quote="borcev_navijac"]
Jesi siguran da nema, to ti vidovit ili da nisi Milan Tarot mozda? Nemam vremena sad tražiti tvoje postove ali ti svaki vikend neka druga priča pa zauzmi jedan stav više tako ti boga ako imaš imalo karaktera!![]()
PS "Najjača odbrana lige"Smiješan si
prema tome nema kontradiktornosti .
P.S
drago mi je sto te nasmijavam, produzavam ti zivot

TREĆI PUT ČASTIMO !
- Simpatizer
- Kontakt:
Puzigaća od naredne sezone u
Vojvodini?Piše: A. Beganović
Ponedjeljak, 26.04.10. 14:10.
Fudbaler banjalučkog Borca Bojan Puzigaća od naredne sezone mogao bi nositi dres novosadske Vojvodine.
Nakon što je u zimskom prelaznom roku iz redova Borca u Vojvodinu otišao mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Nemanja Bilbija, kako sada stvari stoje isto će u ljetnom prelaznom roku uraditi i nekadašnji kapiten Banjalučana Bojan Puzigaća.
Naime, SportSport.ba saznaje da skauti Vojvodine već duže vrijeme prate Puzigaću, te da su zadovoljni sa onim što su vidjeli u nekoliko utakmica koje su posmatrali.

Vojvodini?Piše: A. Beganović
Ponedjeljak, 26.04.10. 14:10.
Fudbaler banjalučkog Borca Bojan Puzigaća od naredne sezone mogao bi nositi dres novosadske Vojvodine.
Nakon što je u zimskom prelaznom roku iz redova Borca u Vojvodinu otišao mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Nemanja Bilbija, kako sada stvari stoje isto će u ljetnom prelaznom roku uraditi i nekadašnji kapiten Banjalučana Bojan Puzigaća.
Naime, SportSport.ba saznaje da skauti Vojvodine već duže vrijeme prate Puzigaću, te da su zadovoljni sa onim što su vidjeli u nekoliko utakmica koje su posmatrali.

-
- Kontakt:
sad baš ne znam čim su mogli biti tako zadovoljni, al eto 
to malo govori i o vjerodostojnosti informacije, a i cisto sumnjam da bi puzigaca htio da ode iz EVROPSKOG BORCA pred evropske utakmice

to malo govori i o vjerodostojnosti informacije, a i cisto sumnjam da bi puzigaca htio da ode iz EVROPSKOG BORCA pred evropske utakmice
Zadnja izmjena: borcev_navijac, dana/u 26 apr 2010, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.
TREĆI PUT ČASTIMO !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.