NK Zvijezda Gradačac
- gradacacka zvijezda
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
naprijed zvijezdo samo naprijed...akbogda ostajemo u eliti...ZVIJEZDA U SRCU
-
- Kontakt:
jasko_juve je napisao/la:dobice Dominkovic 2 ili 3 hiljade ko protiv Celika i opusteno ba..2-1![]()
![]()
![]()
joj sto volim kad i rezultat pogodim..

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Cestitke Zvijezdi na pobjedi i puno srece i iduce godine u premijer ligi.
-
- Kontakt:
hvalaAlipasino je napisao/la:Cestitke Zvijezdi na pobjedi i puno srece i iduce godine u premijer ligi.
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
E ne znam kako vam je ovo najbolja utakmica. Po ovom snimku pite su se dobro ispromašivale. Anyway, čestitke.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
-
- Kontakt:
Prodanovic,Sehric, Omeragic bili van kadra za ovu utakmicu i kad tome dodas povredu Vasilica u prvom poluvremenu i kad na to sve dodas pobjedu protiv ekipe koja se bori za "Evropu" i uz ravnopravno sudjenje onda FAKAT mozes reci da je ovo bila jedna od najboljih utakmica Zvijezde na " Banja Ilidzi "čamac je napisao/la:E ne znam kako vam je ovo najbolja utakmica. Po ovom snimku pite su se dobro ispromašivale. Anyway, čestitke.

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Naravno da su imali i oni svojih prilika, ali to što je na snimku to je i bilo sve od njih što su uradili. Mi smo držali loptu u svom posjedu, bilo je tu dosta poluprilika, sve u svemu bili smo bolji od ove ekipe Sarajeva. Zanimljivo je i to da opet nisu napadači postizali golovečamac je napisao/la:E ne znam kako vam je ovo najbolja utakmica. Po ovom snimku pite su se dobro ispromašivale. Anyway, čestitke.

Dragon Town
-
- Kontakt:
KAkvi napadaci???????????? onaj Kovacevic i onaj Stankovic ne mogu igrati u drugoj kantonalnoj ligi a kamoli u PL.. Zvijezda ima problema s napadom i to dugo vremena.. al eto Curguz ih doveo pa haman moraju igrat..zmaj_Bosne je napisao/la:Naravno da su imali i oni svojih prilika, ali to što je na snimku to je i bilo sve od njih što su uradili. Mi smo držali loptu u svom posjedu, bilo je tu dosta poluprilika, sve u svemu bili smo bolji od ove ekipe Sarajeva. Zanimljivo je i to da opet nisu napadači postizali golovečamac je napisao/la:E ne znam kako vam je ovo najbolja utakmica. Po ovom snimku pite su se dobro ispromašivale. Anyway, čestitke.
- gradacacka zvijezda
- Kontakt:
nasi napadaci da izvines ko qurac nebi cak ni omladinac htjeo u svojim redovima...da nnema hamze i savica davno bi bili odpisani
napadaci su na prva ligagradacacka zvijezda je napisao/la:nasi napadaci da izvines ko qurac nebi cak ni omladinac htjeo u svojim redovima...da nnema hamze i savica davno bi bili odpisani

Nk Zvijezda
Sta vam je sa onom 15-tkom, ne vidjam ga vec 2 zadnje tekme. mislim da je on dobar deffanzivac...
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB
Kakav je ovaj mali NERMIN HUSEINBAŠIĆ što je najbolji strijelac (19 golova) među kadetima u grupi sjever? Ima li materijala za Želju? Istina, naš Hodžić je zabio 33 gola u grupi jug.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- zvijezdica
- Kontakt:
Vidjet ćeš da li ima materijala kad bude zabijao Želji.čamac je napisao/la:Kakav je ovaj mali NERMIN HUSEINBAŠIĆ što je najbolji strijelac (19 golova) među kadetima u grupi sjever? Ima li materijala za Želju? Istina, naš Hodžić je zabio 33 gola u grupi jug.
Raz_ba je napisao/la:Može li Zvijezda danas do boda u Laktašima?

Šališ se?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Ne šalim se, ozbiljan sam ko rahmetlija! Daleko sam od čašije pa ne znam prilike. Pitanje je ozbiljno!MinistaR je napisao/la:Raz_ba je napisao/la:Može li Zvijezda danas do boda u Laktašima?![]()
![]()
![]()
Šališ se?
A đe da znam?!
Raz_ba je napisao/la:Ne šalim se, ozbiljan sam ko rahmetlija! Daleko sam od čašije pa ne znam prilike. Pitanje je ozbiljno!MinistaR je napisao/la:Raz_ba je napisao/la:Može li Zvijezda danas do boda u Laktašima?![]()
![]()
![]()
Šališ se?
Sanse su takve ko da tom pobjedom izbije na prvo mjesto.

- gradacacka zvijezda
- Kontakt:
u laktasima 0:0 prvo poluvrijeme...nedaj se zvijezdo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.