BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

scorpion
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la scorpion » 18 apr 2010, 16:57

Valdezzzzzzzz 1:0 8-) 8-)
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 apr 2010, 17:01

Uh, da li je ovo povratak Milionera tamo gdje im je i mjesto, u CL? Iako ne igraju dobro(mislim na tekmu protiv Hoffenheima), igraju dovoljno za 3 boda. Barem se nadam da će osvojiti bodove na Westfalenu. Jurgen C. je majstor svog zanata. Sa obdaništem i par nešto iskusnijih igrača igrati ovako je nemoguće. Nema mu se šta prigovoriti. Cijela sezona je maestralna; ne znam kakav je raspored do kraja šampionata, ali svim srcem sam uz Dortmund pa da dođu do kvalifikacija za LP.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 18 apr 2010, 17:13

Do kraja prvenstva gosti Nurnbergu,pa čekamo Džeku i društvo i na kraju gosti davljeniku Freiburg-u.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 apr 2010, 17:17

scorpion je napisao/la:Do kraja prvenstva gosti Nurnbergu,pa čekamo Džeku i društvo i na kraju gosti davljeniku Freiburg-u.
Uh, pa težak raspored, jbt. Svima su prijeko potrebni bodovi osim Wolfsburgu. Teško će biti tu doći do pobjede, dakle ipak će im se trebati poklopiti rezultati Werdera i Leverkuzena.

Evo, dok ovo pišem, primiše gol od ovih Hoffenheimovaca.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 18 apr 2010, 17:20

I to Ibisevic koliko se ne varam :evil: :evil:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 19 apr 2010, 20:04

2 velika boda izgubismo jucer-bas steta,mogli smo do trece pozicije...dosta lose odigrana utakmica...mozda nije ni moglo bolje bez 3 veoma vazna igraca u veznom redu(Kehl,Sahin,Zidan). Sto je najgore Zidan ce pauzirati cak 6 mjeseci. Ostaju jos 3 kola,protivnici su takvi da je moguce sve-od 0 do 9 bodova

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 20 apr 2010, 01:10

Pa koji smo pehovi postali u zdanje vrijeme :( :( :( , ovo je stvarno previše, TSG jedan udarac u okvir gola i to u 89-oj minuti i još po belaju onaj jednonogi Ibe...Teško ćemo do LP-a, ali može i ova EL nekih para donijeti, ali smo stvarno veliku priliku propustili...Zidan je definitivmo out, Sahin će vjerovatno igrati, nidje veze slomljen nos i nije neka povreda ;) ...Onaj Hajnal me stvarno iznerviro, bespotrebno izgubi loptu na svojoj polovini i zabiju nam ga..
Valjda ćemo uspjet doci do bodova u Nurnbergu,i njima gori pod nogama, ali vrijeme je da se i nama sreća nasmiješi.... Opet nam čist gol ponistiše, stvarno ne pamtim kad su nas sudije ovoliko zakinule, 5 čistih golova nam je poništeno, a da ne pričamo o neregularnim golovima koje smo primili (npr. u Munchenu 2)i nedosudjenim penalima :x :x
Der Mann für die entscheidenden Tore.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 24 apr 2010, 18:18

Lucaaaaaaaaaaaaaaas kralj...3 gola za pobjedu u Nurneberg-u od 3-2...europska liga je skoro pa osigurana a ostajemo i u trci za trece mjesto i ligu prvaka

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 24 apr 2010, 21:17

Odlična utakmica danas i Lucasov prvi hattrick u BL :D :D za veoma vrijednu pobjedu i praktično osiguranje plasmana u europska takmičenja naredene sezone (8 bodova ispred HSV-a koji ima još 3 meča do kraja). Nurnberg se pokazao danas kao vrlo kvalitetna ekipa i mislim da zaslužuju opstanak.Inače u Nurnbergu je samo Schalke pobjedio od prvih 5 ekipa što dovoljno govori kako je bila bitna ova pobjeda danas. Ponovo smo popustili u finišu utakmice i bespotrebno sebi zakomplikovali kod vodstva 3-1 primivši gol u 84-oj minuti ali su na kraju rutinski priveli utakmicu kraju..Leverkusen razbio slabašni Hannover, a najviše žalim što Bremen zabi gol za pobjedu u sudijskom vremenu iz penala,Fringsje pogodio....Uz malo sreće moglo bi se do kvalifikacija za LP ali teško s obzirom da Leverkusen čeka Herthu kući i u zadnjem kolu gostuju u M'gladbachu, a Bremen ima gostovanje kod Schalkea u narednom kolu, a u zadnjem igra veliki derbi preotiv HSV-a u Bremenu....

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 26 apr 2010, 12:12

Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 26 apr 2010, 12:53

Eh što bi to fino bilo ali mislim da je preskup za čelnike BVB-a, ali sve zavisi od toga da li ćemo izboriti kvalifikacije za LP..Trenutno je najrealnija opcija mladi napadač iz Lech Poznana Robert Lewandowski čija je cijena oko 5 mil eura...radi se o veoma dobrom igraču koji je prvi strijelac u Poljskoj a vjerovatno bi zamjenio povrijeđenog Zidana na poziciji polušpica.....Ekipa se sigurno mora pojačati za nastup u Europi pa je i sam Zorc rekao da će budžet za transfere zavisiti od takmičenja koje izborimo....

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 26 apr 2010, 13:11

Hare_BvB je napisao/la:
Eh što bi to fino bilo ali mislim da je preskup za čelnike BVB-a, ali sve zavisi od toga da li ćemo izboriti kvalifikacije za LP..Trenutno je najrealnija opcija mladi napadač iz Lech Poznana Robert Lewandowski čija je cijena oko 5 mil eura...radi se o veoma dobrom igraču koji je prvi strijelac u Poljskoj a vjerovatno bi zamjenio povrijeđenog Zidana na poziciji polušpica.....Ekipa se sigurno mora pojačati za nastup u Europi pa je i sam Zorc rekao da će budžet za transfere zavisiti od takmičenja koje izborimo....

Ja bi bio najsretniji covjek na svijetu kada bi se on vratio. Njemu istice ugovor sa Arsenalom tako da bi on mogao doci bez odstete...jedini su problem primanja ali vjerujem da bi se mogli dogovoriti...
Sto se tice Lewandowskog on je zelja u Dortmundu vec duze vrijeme ali kazu da u Lech-u i dalje nisu zainteresovani za prodaju

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 26 apr 2010, 15:11

adnan24 je napisao/la:
Hare_BvB je napisao/la:

Ja bi bio najsretniji covjek na svijetu kada bi se on vratio. Njemu istice ugovor sa Arsenalom tako da bi on mogao doci bez odstete...jedini su problem primanja ali vjerujem da bi se mogli dogovoriti...
Sto se tice Lewandowskog on je zelja u Dortmundu vec duze vrijeme ali kazu da u Lech-u i dalje nisu zainteresovani za prodaju
Ako mu ugovor ističe na kraju sezone, onda postoje velike šanse da se vrati na Westfallen pogotovo sada kad je osiguran nastup u Europi naredne sezone, a ako se dvoumi između VFB-a i nas mislim da smo mnogo bliži da se vrati a pogotovo ako bi se plasirali u LP :D :D :D ...finansije u klubu su poprilično stabilne u posljednje dvije sezone tako da je moguće očekivati veći budžet u narednoj sezoni i dovodjenje nekih veoma kvalitetnih igrača

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 27 apr 2010, 14:45

Hare_BvB je napisao/la:
Ako mu ugovor ističe na kraju sezone, onda postoje velike šanse da se vrati na Westfallen pogotovo sada kad je osiguran nastup u Europi naredne sezone, a ako se dvoumi između VFB-a i nas mislim da smo mnogo bliži da se vrati a pogotovo ako bi se plasirali u LP :D :D :D ...finansije u klubu su poprilično stabilne u posljednje dvije sezone tako da je moguće očekivati veći budžet u narednoj sezoni i dovodjenje nekih veoma kvalitetnih igrača

Ugovor mu 100% istice...bilo je govora oko produzetka ugovora ali malo se stisala prica oko toga...nadam se samo da nece otici u neki drug klub,volio bi ili da dodje nazad u Dortmund ili da ostane u Arsenalu.
Sto se tice LP mislim da imamo sanse ako bi dobili oba meca koja su preostala.Nece biti lako s obzirom na novu povredu i to Bendera ali sve je moguce...Leverkusen ima mec sa Herthom i Gladbachom gdje ocekujem kiks u Gladbachu dok Werder gostuje Schalke-u sljedece kolo pa se nadam bar da bude 1x a i u zadnjem kolu igraju derbi sa Hsv-om

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 28 apr 2010, 20:20

Izgleda da je Lewndowski već dogovorio sve za čeknicima BVB-a :D :D , jedino je problem odštetna klauzula koja je 5 mil eura koju su postavili čelnici Lech-a, ali čini mi se da je dogovor veoma izvjestan između čelnika dva kluba....

http://www.clubcall.com/blackburn-rover ... 56528.html

Dino-BVB
Kontakt:

Post Postao/la Dino-BVB » 30 apr 2010, 15:44

-Pozdrav ja sam novi na forumu i od djetinjstva kad su igrali Ligu prvaka pratim ih i otada sam ih zavolio.Drago mi je da nisam jedini navijač Borussie Dortmund na Balkanu.Tražio sam na internetu ima li fan klub borrusie balkan,ali nisam našao,dok nisam nabasao na sportsport.ba gdje sam našao grupu o Dortmundu.POZDRAV!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 30 apr 2010, 20:56

Dino-BVB je napisao/la:-Pozdrav ja sam novi na forumu i od djetinjstva kad su igrali Ligu prvaka pratim ih i otada sam ih zavolio.Drago mi je da nisam jedini navijač Borussie Dortmund na Balkanu.Tražio sam na internetu ima li fan klub borrusie balkan,ali nisam našao,dok nisam nabasao na sportsport.ba gdje sam našao grupu o Dortmundu.POZDRAV!

Dobrodosao Dino...ovdje je mali broj navijaca BvB-a tako da je svaki novi veoma vazan :D

Sutra vazan dan za nas...tezak mec protiv Dzeke i Misketa a onda i utakmice Bayer-a i Werdera,nasih konkurenata za ligu prvaka...od bayera ipak ocekujem pobjedu a od werdera apsolutno ne

Dino-BVB
Kontakt:

Post Postao/la Dino-BVB » 30 apr 2010, 20:58

adnan24 je napisao/la:
Dino-BVB je napisao/la:-Pozdrav ja sam novi na forumu i od djetinjstva kad su igrali Ligu prvaka pratim ih i otada sam ih zavolio.Drago mi je da nisam jedini navijač Borussie Dortmund na Balkanu.Tražio sam na internetu ima li fan klub borrusie balkan,ali nisam našao,dok nisam nabasao na sportsport.ba gdje sam našao grupu o Dortmundu.POZDRAV!

Dobrodosao Dino...ovdje je mali broj navijaca BvB-a tako da je svaki novi veoma vazan :D

Sutra vazan dan za nas...tezak mec protiv Dzeke i Misketa a onda i utakmice Bayer-a i Werdera,nasih konkurenata za ligu prvaka...od bayera ipak ocekujem pobjedu a od werdera apsolutno ne
-Hvala Adnane........uglavnom dobro je što nas ima :D

Sutra samo pobjeda dolazi u obzir

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 apr 2010, 23:29

slika

Za sledecu sezonu,malo ruzna kragna al isotalo je dobro
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.