FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

messilla
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la messilla » 02 jul 2015, 01:11

let3 je napisao/la:Zanima me da li je ovaj eventualni transfer Turana onaj obecani "predsjednicki poklon" Bartomeua, ono pred izbore da se dodatno kupi glasova (ala nekada nepromišljeni transfer Zlatana kojem je Pep jedva cekao da vidi leđa) ili se ovdje nešto i sam Enrique kao šef struke pitao :?
Enrique insistira na Ardi. Postojao je i dogovor sa Gundom, ali je Enrique zahtjevao da se dovede pravi Turčin. :mrgreen:

A Zlatan ti je bio Pepova i Cruyffova želja.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 02 jul 2015, 01:17

malo je falilo da mu ta zelja zvana Zlatan presudi :mrgreen:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 jul 2015, 01:18

messilla je napisao/la:
let3 je napisao/la:Zanima me da li je ovaj eventualni transfer Turana onaj obecani "predsjednicki poklon" Bartomeua, ono pred izbore da se dodatno kupi glasova (ala nekada nepromišljeni transfer Zlatana kojem je Pep jedva cekao da vidi leđa) ili se ovdje nešto i sam Enrique kao šef struke pitao :?
Enrique insistira na Ardi. Postojao je i dogovor sa Gundom, ali je Enrique zahtjevao da se dovede pravi Turčin. :mrgreen:

A Zlatan ti je bio Pepova i Cruyffova želja.
:nene: Pepova nije sigurno, dok ga je nogirao vec nakon prve sezone (onaj balkanoid ga htio udaviti :mrgreen: )...za Krojfa ne znam
Transfer Zlatana je bio razvratnikov odgovor na agesivne transfere Florentina kad je dovodio Kaku i Ronalda...kad se mjerilo cija je kita duža.
Toga se bojim u ovom slucaju Arde....da ne bude još jedan "predsjednicki transfer".

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 02 jul 2015, 01:25

let3 je napisao/la: :nene: Pepova nije sigurno, dok je nogirao vec nakon prve sezone (onaj balkanoid ga htio udaviti :mrgreen: )...za Krojfa ne znam
Transfer Zlatana je bio razvratnikov odgovor na agesivne transfere Florentina kad je dovodio Kaku i Ronalda...kad se mjerilo cija je kita duža.
Toga se bojim u ovom slucaju Arde....da ne bude još jedan "predsjednicki transfer".
Da se ne lažemo, bilo je, daj Čigrinskog - slijedeće sezone prodaj Čigrinskog
daj Zlatana - slijedeće sezone nabij nogom Zlatana (oni su to dogovorili dok su igrali još golf zajedno :kafa:, mislili su da će donijeti potpuno novu dimenziju Barcinoj igri, mislim dakako na trojku Pep, Lapo i Cruyff)
daj Cesca - i onda ga je htio odmah nabiti nogom iduće ljeto, ali to mu je bila posljednja sezona pa nije stigao.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 02 jul 2015, 02:55

Cruyff je priznao, pamtim dobro izjavu "Pep i ja smo nagovorili Laportu da kupi Ibru"
I što je najbitnije to nije bilo pred izbore nego godinu ranije, pred izbore je Laporta kupio Villu i tada se dala naslutiti Zlatanova sudbina, mada je Pep onako hinjski čekao zadnje dane transfer roka pa tek izabranoj upravi rekao neću ja više Zlatana.
Zato ga i jesu onako kretenski poslali na posudbu i prodali kako su prodali.
Don't hate what you don't understand.

miki_92
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Barcelona

Post Postao/la miki_92 » 02 jul 2015, 09:02

xaviesta je napisao/la:Cruyff je priznao, pamtim dobro izjavu "Pep i ja smo nagovorili Laportu da kupi Ibru"
I što je najbitnije to nije bilo pred izbore nego godinu ranije, pred izbore je Laporta kupio Villu i tada se dala naslutiti Zlatanova sudbina, mada je Pep onako hinjski čekao zadnje dane transfer roka pa tek izabranoj upravi rekao neću ja više Zlatana.
Zato ga i jesu onako kretenski poslali na posudbu i prodali kako su prodali.
Upravo tako, samo sto ljudi imaju potrebu da amnestiraju Pepa od odgovornosti za sve nesto losije stvari koje su se desile u tom periodu

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 02 jul 2015, 09:56

Sutra će Enrique da priča

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 02 jul 2015, 10:20

Rajaz je napisao/la:Sutra će Arda da priča
ispravio sam ti post, nema na cemu :kafa:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 02 jul 2015, 10:58

miki_92 je napisao/la:
:kafa:

[youtube][/youtube]

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 02 jul 2015, 11:10

miki_92 je napisao/la:
slika

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 02 jul 2015, 11:13

Ne gađa dobro, nije za nas. :kafa:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 02 jul 2015, 11:22

slika
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 02 jul 2015, 12:27

La Gestora del FC Barcelona ha recibido presiones externas para que no firme el contrato para la incorporación del jugador turco del Atlético de Madrid, Arda Turan. A pesar de que existe un acuerdo con el futbolista, con el club y es una petición expresa de Luis Enrique, el presidente de la Gestora, Ramos Adell, tiene miedo de realizar esa operación, porque ha recibido indicaciones de personas allegadas a algún precandidato de que podría perjudicarle.

El Barça tiene poco tiempo para actuar. Las gestiones están hechas y solo falta que la Gestora lo firme. Caso de no hacerlo será muy difícil explicarle al técnico y a los aficionados blaugrana que se ha dejado escapar la posibilidad de fichar a un jugador de la calidad de Turan. De momento, aun queda tiempo para que la operación se lleve a cabo, a pesar del temor de una parte de los miembros de la Gestora. Los Estatutos dicen que la Gestora “ejercerá las funciones de gobierno, administración y representación que competen a la Junta Directiva, pero limitadas a los actos necesarios e imprescindibles para el mantenimiento de las actividades normales del club y la protección de sus intereses”. En esta última frase parece claro que si escapa Turan no se estarán protegiendo los intereses del FC Barcelona.
:damn: :facepalm:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 02 jul 2015, 12:33

Šta piše? Mrsko mi čitati. :mrgreen:
Arda Turan is in Ibiza now, waiting for transfer to be confirmed. Will sign 5-year deal at Barcelona. Transfer fee 35M+incentives. [sport]

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 02 jul 2015, 12:34

ne mrzi te nego ne znas spanski :rol:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 02 jul 2015, 12:36

Ko ne zna španski, evo prijevod na finski.
Johtaja FC Barcelona on saanut ulkoista painetta ei allekirjoittaa sopimuksen sisällyttämistä Turkin Atletico Madrid, Arda Turan. Vaikka sopimus pelaaja, seura ja on erityisestä pyynnöstä Luis Enrique puheenjohtaja Management, Ramos Adell, uskalla Toimintoa, koska se on saanut viitteitä ihmisiltä lähellä tahansa ehdokasta jotka voivat vahingoittaa sinua.

Barca on vähän aikaa toimia. Pyritään, ja meidän täytyy vain allekirjoittaa Management. Muutoin on hyvin vaikea selittää teknisiä ja Barca faneja, jotka ovat menettäneet mahdollisuuden allekirjoittaa pelaaja laadun Turan. Tällä hetkellä on vielä aikaa, jotta niitä voidaan toteuttaa, vaikka pelkoja johtoryhmän. Perussääntö sanovat, että johtaja "on noudatettava tehtäviä hallituksen, hallinnon ja edustuksen, jotka kuuluvat hallituksen, mutta rajoittuen edellyttämiä säädöksiä ja välttämättömiä normaaleista klubin toiminnan ja heidän etujensa suojaaminen." Tässä viimeisessä virkkeessä näyttää selvältä, että jos pakenee Turan olla edut turvataan FC Barcelona.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 02 jul 2015, 12:39

Klosari jedni, spanjolski je bar lak :lol:
samo gledajte tekme sa spanjolskim komentatorom, slusaj njihove pjesme i naucit ces za par mjeseci ..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 02 jul 2015, 12:39

messilla je napisao/la:Šta piše? Mrsko mi čitati. :mrgreen:
Arda Turan is in Ibiza now, waiting for transfer to be confirmed. Will sign 5-year deal at Barcelona. Transfer fee 35M+incentives. [sport]
sve spremno za potpis al sad ovaj menadzment sto je ostao na funkciji jedini u klubu i koji mjenja ovo vodstvo koje je podnijelo ostavke do izbora ima problem ,vrse pritisak ovi neki kandidati na predsjednika tog tijela i ko govore da ne moze to tijelo da ima velike ovlasti ,da potpisuje igrace ,da ako potpisu igraca da bi ga moglo kostat posla ,ko nije to po statutu dozvoljeno .sad su ti u dilemi sta da rade
statut glasi da taj odbor moze djelovat i imat vece oblasti kad je potrebno da se zastite interesi fc barcelone

eto nesto ukratko

joj ako budu sjebali transfer ovim smijesnim izborima **** cu im sve po spisku

MES QUE UN CLUB !!!

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 02 jul 2015, 12:43

Lillard je napisao/la:Klosari jedni, spanjolski je bar lak :lol:
samo gledajte tekme sa spanjolskim komentatorom, slusaj njihove pjesme i naucit ces za par mjeseci ..
gledaj sapunice ha ya.
uz esmeraldu i mujer da judas došao u situaciju da razumijem većinu stvari. lagan jezik stvarno.

nego zar vama ban na transfere ne ističe tek na zimu? ozbiljno pitam, jer čini mi se da je do tad ona kazna izrečena :hmmmmm:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 02 jul 2015, 12:46

Clutch je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Klosari jedni, spanjolski je bar lak :lol:
gledaj sapunice ha ya.
uz esmeraldu i mujer da judas došao u situaciju da razumijem većinu stvari. lagan jezik stvarno.

nego zar vama ban na transfere ne ističe tek na zimu? ozbiljno pitam, jer čini mi se da je do tad ona kazna izrečena :hmmmmm:
istice u zimu zabrana registrovanja igraca ,nije nikad to bio ban na transfere nego zabrana reg igraca ,mozes potpisat igraca al ne moze igrat do januara
zato mogu dovoditi pa ce posudit ga gdje il da trenira sa njima ko suarez sto je prosle godine

MES QUE UN CLUB !!!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.