Dopisujem se sa trebom, bla, bla i bla i kazem joj da ide gledati Pokemone sa mnom i ona rece da su glupi........
Bila je lijepa
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Najda je napisao/la:Keš vam je na odmoru, taj nikog ne dira bar 20 dana.. čuvajte se @insidera haha
E onda još gore. @insider bi nas pustio da se posvađamo svi kulturno i onda niko ni s kim na forumu ne bi pričao. On bi sjutra obrisao postove, zapravo možda i ne bi.
Keš meni dolazi na pivu ovih dana, tako da imam imunitet ko da se Izetbegovic prezivam. A RTE je jedan smrad iskompleksirani koji se posro na jedinog turcina u historiji koji je valjo
Nerminovicu haj u Bosnu na basket da ti pokazem dribling
Ljut sam na @Dexa. Čekam ga da zajedno idemo s Kešom na pivu i on zbog ispita ne može. Kao da će pasti ispit zbog toga što jednu noć ne bi visio na forumu.
I @Heller bilo bi lijepo kad ubuduće ne bi spominjao tu dvojicu u istom postu. Od jednog mi je muka, zamisli šta mi bude kad vidim oba. kuknjava
Zadnja izmjena: Kawhi, dana/u 02 jul 2015, 01:22, ukupno mijenjano 1 put.
Kawhi je napisao/la:Ljut sam na @Dexa. Čekam ga da zajedno idemo s Kešom na pivu i on zbog ispita ne može. Kao da će pasti ispit zbog toga što jednu noć ne bi visio na forumu.
I @Heller bilo bi lijepo kad ubuduće ne bi spominjao tu dvojicu u istom postu. Od jednog mi je muka, zamisli šta mi bude kad vidim oba. kuknjava
Kawhi je napisao/la:Ljut sam na @Dexa. Čekam ga da zajedno idemo s Kešom na pivu i on zbog ispita ne može. Kao da će pasti ispit zbog toga što jednu noć ne bi visio na forumu.
Heller je napisao/la:Keš meni dolazi na pivu ovih dana, tako da imam imunitet ko da se Izetbegovic prezivam. A RTE je jedan smrad iskompleksirani koji se posro na jedinog turcina u historiji koji je valjo
Nerminovicu haj u Bosnu na basket da ti pokazem dribling
ko vas obojcu ... Keš i ja redoviti na točenom, kafama.. kaže čo'j'k da vi nikad ne smijete
FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
Dex je napisao/la:Kakva je Turska smijurija od države, čuj policija razbila gay pride.Kakvi degenerici
Sta je izjavljivala Clintonka prije 15tak godina o pe.derima ? Pusti suplje molim pa vise ni film, seriju ne mozes pogledati, a da ne ubace neki **** par koji je uvijek to negdje. Budi sto jesi u svoja 4 zida, sta se tu sad ima paradirati koji djavo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
ko vas obojcu ... Keš i ja redoviti na točenom, kafama.. kaže čo'j'k da vi nikad ne smijete
Nisi ni ti nista bolji. Dosao pozdravio se s nama i onda s nekim drugim otisao sjesti.
Strah nas Kesa. Čuli smo da izbacuje iz kafane brze nego sto banuje s foruma.