FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Što se tiče Lecha NAJBITNIJE je da se ne stvara pritisak na igrače i klub u slučaju neprolaza.Moramo shvatiti da je poljski šampion favorit.Oni su ljudi šampioni jedne značajno jače lige od naše.Ekipa u naletu,puna ambicija.Treba davati izjave da su oni favoriti a spremati se za eventualno iznenađenje.Na nama je da dupke napunimo 3 tribine Haseta,napravimo ludu atmosferu pa šta bude.Ako prođemo u 3 kolo bit će podvig a ako ne okrećemo se našem šampionatu gdje moramo odbranit titulu.
-
- Kontakt:
Ljudi ne pricajte o lechu kao levatima sa kojima cemo se poigrati i proci. Citaju i drugi ovaj pdf pa ionako postavljau jucerasnju pobjedu ko pobjedu nad Barcom u najmanju ruku. Jedva cekaju jadnici da kopiraju vase optimisticne postove....
Lech je favorit i nase sanse su nekih 30% da cemo ih proci...to je jedina istina. I ja bih volio da su nase sanse 90% ali to nije tako i moramo biti realni
Lech je favorit i nase sanse su nekih 30% da cemo ih proci...to je jedina istina. I ja bih volio da su nase sanse 90% ali to nije tako i moramo biti realni
Bas tako! I ako ne prodemo nije katastrofa niti treba ocajavati. Naravno ne treba ih podcijeniti,ali ni precijeniti. Sto kaze Dzeno pribati odigrati dobro,kvalitetno pa sta bude. Posvetiti se ligi maximalno i to je to.Oploditelj je napisao/la:Ljudi ne pricajte o lechu kao levatima sa kojima cemo se poigrati i proci. Citaju i drugi ovaj pdf pa ionako postavljau jucerasnju pobjedu ko pobjedu nad Barcom u najmanju ruku. Jedva cekaju jadnici da kopiraju vase optimisticne postove....
-
- Kontakt:
Probati sve , ne podcijeniti ih...odigrati u kost...ako bude jos malo srece , mozemo ici dalje- Naglasak na mozemo
Bolji mozda jesu, al siguran sam da smo mi ta ekipa sa individualcima. Ko zna, mozda nam bas to donese prolaz. Bude sve gutavo nesto, cijela tekma i Dulji pukne film, zabije im u po Poznana. Bezze se tolko to nesto moralise. Lopta je okrugla. Vjerujem u prolaz isto ko sto sam vjerovo i u prolaz u Gladbahu posle prvog poluvremena kad je bilo 3-0 za Gladbah. Ocu sam govorio, gledaj sa kad ih Dzeno nalozi da igraju ko ludi. Zayebo sam se, Gladbah je za nas preprepreprevelik zalogaj. Ovi nisu isto sto i Gladbah.
PROLAZ ABD!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
PROLAZ ABD!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Ako tatko bude igrao u poznanu necemo prociamorovski je napisao/la:Bolji mozda jesu, al siguran sam da smo mi ta ekipa sa individualcima. Ko zna, mozda nam bas to donese prolaz. Bude sve gutavo nesto, cijela tekma i Dulji pukne film, zabije im u po Poznana. Bezze se tolko to nesto moralise. Lopta je okrugla. Vjerujem u prolaz isto ko sto sam vjerovo i u prolaz u Gladbahu posle prvog poluvremena kad je bilo 3-0 za Gladbah. Ocu sam govorio, gledaj sa kad ih Dzeno nalozi da igraju ko ludi. Zayebo sam se, Gladbah je za nas preprepreprevelik zalogaj. Ovi nisu isto sto i Gladbah.
PROLAZ ABD!

Pravda za Ivana

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ivan ima kartoneesprit24 je napisao/la:Ako tatko bude igrao u poznanu necemo prociamorovski je napisao/la:Bolji mozda jesu, al siguran sam da smo mi ta ekipa sa individualcima. Ko zna, mozda nam bas to donese prolaz. Bude sve gutavo nesto, cijela tekma i Dulji pukne film, zabije im u po Poznana. Bezze se tolko to nesto moralise. Lopta je okrugla. Vjerujem u prolaz isto ko sto sam vjerovo i u prolaz u Gladbahu posle prvog poluvremena kad je bilo 3-0 za Gladbah. Ocu sam govorio, gledaj sa kad ih Dzeno nalozi da igraju ko ludi. Zayebo sam se, Gladbah je za nas preprepreprevelik zalogaj. Ovi nisu isto sto i Gladbah.
PROLAZ ABD!
Pravda za Ivana![]()
![]()

Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Decko citaj post, napisao sam u poznanu :pamorovski je napisao/la:Ivan ima kartoneesprit24 je napisao/la:Ako tatko bude igrao u poznanu necemo proci"amorovski" je napisao/la:Bolji mozda jesu, al siguran sam da smo mi ta ekipa sa individualcima. Ko zna, mozda nam bas to donese prolaz. Bude sve gutavo nesto, cijela tekma i Dulji pukne film, zabije im u po Poznana. Bezze se tolko to nesto moralise. Lopta je okrugla. Vjerujem u prolaz isto ko sto sam vjerovo i u prolaz u Gladbahu posle prvog poluvremena kad je bilo 3-0 za Gladbah. Ocu sam govorio, gledaj sa kad ih Dzeno nalozi da igraju ko ludi. Zayebo sam se, Gladbah je za nas preprepreprevelik zalogaj. Ovi nisu isto sto i Gladbah.
PROLAZ ABD!
Pravda za Ivana![]()
![]()
@amorovski zovi tatka na termin ako igras negdje ako ti je toliko drag 
Salim se, i ja licno msm da je tatko opcija no.1 dok se ova dvojica ne uhodju. Nepravedno je sto vecina nas odmah leti da ga izbaci nakon sto smo doveli ove dvije trafike

Salim se, i ja licno msm da je tatko opcija no.1 dok se ova dvojica ne uhodju. Nepravedno je sto vecina nas odmah leti da ga izbaci nakon sto smo doveli ove dvije trafike

Ma djeca nisu normalna, ko da se s horsa skidaju. Sramotaesprit24 je napisao/la:@amorovski zovi tatka na termin ako igras negdje ako ti je toliko drag
Salim se, i ja licno msm da je tatko opcija no.1 dok se ova dvojica ne uhodju. Nepravedno je sto vecina nas odmah leti da ga izbaci nakon sto smo doveli ove dvije trafike![]()
![]()
Btw zvao bih ga ja, al mu zena ne da maknut iz kuce ko i svima

Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Ne treba toliko omalovažavati Tatka. Nije on toliko loš, i još pure i Kovacevic i Mihojevic moraju jesti sa budu ko Tatko. On zasluzuje biti u Sarajevu ali po mom misljenju kao prva izmjena pravim stoperima. Ne treba biti dzon i zaboraviti da je Tatko uvijek ginuo kad su drugi glumili manekene. Plus sto je ko covjek ljudina.
Ma jašta. S tim sto nam je on odbranu drzo i kad je Dupovac bio, pa sad ka ga nema. Ne moze on igrat i za Dzemu i za sebe. Covjek ima pad forme, ocigledno. Dzemo nije bio neka sila ni u prvom mandatu a kamo li sad kad je djed posto.revolt je napisao/la:Ne treba toliko omalovažavati Tatka. Nije on toliko loš, i još pure i Kovacevic i Mihojevic moraju jesti sa budu ko Tatko. On zasluzuje biti u Sarajevu ali po mom misljenju kao prva izmjena pravim stoperima. Ne treba biti dzon i zaboraviti da je Tatko uvijek ginuo kad su drugi glumili manekene. Plus sto je ko covjek ljudina.
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
-
- Kontakt:
situacija je sasvim ok ,zadrzali smo kostur ekipe doveli par pojacanja i opet smo favoriti za titulu a sto se tice evrope da su svi spremni i da još dovedemo dva kapitalca pitanje kako ce to izgledati na terenu . 14 na kosevo pa sta bude kako god zavrsi klub ide prema naprijed tako da mislim da smo u jako dobroj situacijiamypitar je napisao/la:Mi imamo itekako problema, sa igrackim kadrom.
Ikande jos nije šarnuo,Stepanov nije spreman,Hebibovića muce leđa,evo propusta pripreme.Delaca ni na mapi.Duljevic bio povrijeđen,pitanje u kakvom je stanju.![]()
Niamlo bajna situacija.

-
- Kontakt:
lave ne znam zasto njihovu ligu toliko dizes u nebo, jaca je zbog infrastrukture i mozda klubovi imaju bolji budzet i posjetu, ali masa nasih igraca iz nase lige odlazila je upravo u njihovu ligudr.van nostrand je napisao/la:to nije dobro, kad sampiona jedne troduplo jace lige potcjenjujes, onda bas nesto nije uredu

Ljudi moji Tatko je ipak dokazan i solidan stoper i sto je najvaznije uigran i ukomponiran sa ekipom. Mislim da je trenutno siguran u prvih 11,bez obzira sto su (vjerovatno) i Stefanov i Barbaric kvalitetniji,njima (posebno Stefanovu) treba vremena da udu u formu i da se uigraju sa ekipom. Ipak mislim da ce u narednom periodu najbolja opcija biti i za Tatka i za klub da se proda. Njemu da nesto i zaradi,a klub vec ima dovoljno kvalitetnih stopera koji ce ga moci zamijeniti i cak donijeti kvalitet vise.
To je neko moje misljenje,isti stav imam i kada su u pitanju Puzigaca i Stojcev pa i Velkoski.
To je neko moje misljenje,isti stav imam i kada su u pitanju Puzigaca i Stojcev pa i Velkoski.
- Aerodromsko
- Kontakt:
Jeko Stefanov 

The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ajde da mi spustimo loptu malo. Zar ne mislite da previše tražimo i od uprave i od igrača?
Sabrine mi moje!
Jbt ja ne mogu da vjerujem da se ovako pise o jednom IVANU TATOMIROVICU. Pa ljudi moji, covjek je drugi dio sezone odigrao u paru sa: jednim juniorom par utakmica (Mihojevic), jednim igracem koji je u karijeri vise vremena proveo na poziciji zadnjeg veznog (Kovacevic), jednim desnim bekom koji prinudno igra stopera (Berberovic). Na to dodati da mu desnu stranu osigurava igrac koji je cesto sklon kiksevima (Baric) a lijevu bek sa vecim afinitetom prema ofanzivi nego prema defanzivi (Puzigaca). Na to takodje dodajmo i Bandovica koji je dosta vremen unosio nervozu u zadnju liniju. Covjek je doslovno iznio nasu odbranu ove sezone (Dupovac je isto bio klimav).
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
nasa posla ,covjek je borac gine na terenu i to je ono sto trazimo a ne samo to i jedan je od najboljih igraca Sarajeva u protekle 3 sezone ne znam sta ovom momku se moze zamjeriti .Sabinho je napisao/la:Jbt ja ne mogu da vjerujem da se ovako pise o jednom IVANU TATOMIROVICU. Pa ljudi moji, covjek je drugi dio sezone odigrao u paru sa: jednim juniorom par utakmica (Mihojevic), jednim igracem koji je u karijeri vise vremena proveo na poziciji zadnjeg veznog (Kovacevic), jednim desnim bekom koji prinudno igra stopera (Berberovic). Na to dodati da mu desnu stranu osigurava igrac koji je cesto sklon kiksevima (Baric) a lijevu bek sa vecim afinitetom prema ofanzivi nego prema defanzivi. Covjek je doslovno iznio nasu odbranu ove sezone (Dupovac je isto bio klimav).
- PeppermintSA
- Kontakt:
čuj o JEDNOM IVANU TATOMIROVIĆUSabinho je napisao/la:Jbt ja ne mogu da vjerujem da se ovako pise o jednom IVANU TATOMIROVICU. Pa ljudi moji, covjek je drugi dio sezone odigrao u paru sa: jednim juniorom par utakmica (Mihojevic), jednim igracem koji je u karijeri vise vremena proveo na poziciji zadnjeg veznog (Kovacevic), jednim desnim bekom koji prinudno igra stopera (Berberovic). Na to dodati da mu desnu stranu osigurava igrac koji je cesto sklon kiksevima (Baric) a lijevu bek sa vecim afinitetom prema ofanzivi nego prema defanzivi (Puzigaca). Na to takodje dodajmo i Bandovica koji je dosta vremen unosio nervozu u zadnju liniju. Covjek je doslovno iznio nasu odbranu ove sezone (Dupovac je isto bio klimav).