Dobro, Cufre je bio dobar, al' ipak je Krznar bio ispred, trajao je. Sto se tice Livakovica mogu ti reci da sam govorio i predsjedniku Sarajeva prije vec se Delac vratio da za malog vrijedi lovu. Osobno mislim uz Kaleta da je najveca perspektiva na vratarskoj poziciji u Hrvatskoj.Signore je napisao/la:Opet se povlace price o dovodjenju Livakovica. Bila bi steta propustit ga. Bolje njega da su doveli nego Roga. Eduardo bi svakako osta broj jedan, ali bi on mogao ostati na posudbi u Zagrebu i normalno se razvijati. Mislim da bi mu to bilo bolje nego da se seli u Lokomotivu ili Dinamo 2 u 2.HNL.
@UltrasNotRed - Rekao bi od Cufrea
GNK Dinamo Zagreb
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Re: GNK Dinamo Zagreb
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Ne rekoh da je Cufre bio bolji od Krznara, ali je bio poslije njega i bio je igrac za Dinamo. Iskupio se u svakom smislu i on je posljednji koji je valjao. Ima igraca i prije Krznara koji su bili bolji od njega pa onda odosmo daleko u proslost, a trazimo zadnjeg.
Kale? Tvrtko Kale?
Kale? Tvrtko Kale?

- Schneiderlin
- Kontakt:
spajk je napisao/la:Mene samo čudi kako to svi sve znaju. Ako je već 'pranje love' kako ti kažeš, zašto je nisu oprali i preko Rebića prije dvije godine kad ga je Dinamo htio nego su ga poslali u Italiju? Tad isto nije bilo HDZ-a na vlasti da im 'štima poslove'.
bilo je još tad love u zalihama,ali nema novih namještenih poslova i sve im ode u pm,najbolji dokaz za to je neplaćanje igrača u zadnje vrijeme

vode se pregovori oko livakovića,to bi bio pravi transfer uz opciju da ostane još sezonu u zg a nakon toga dođe u dinamo
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Ne, iz Hajduka Kalinic, to je stvarno kvalitetan golman. Treba i branit kad imas Milovica i Malocu ispred. Gle Kaleta, koji je to kreten, kako si se njega sjetioo?Signore je napisao/la:Ne rekoh da je Cufre bio bolji od Krznara, ali je bio poslije njega i bio je igrac za Dinamo. Iskupio se u svakom smislu i on je posljednji koji je valjao. Ima igraca i prije Krznara koji su bili bolji od njega pa onda odosmo daleko u proslost, a trazimo zadnjeg.
Kale? Tvrtko Kale?
http://www.ntv.ba/tvrtko-kale-hrvat-koj ... niti-gazu/
Vita est militia
Ma znam na kog mislis, al se sprdam malo s Tvrtkom jer je covjek lud 
Meni je Kalinic skroz OK golman, rekao bi i predobar za Hajduka, ali vec ima 25 godina, to vec vise nije potencijal, to vec treba biti gotov golman. Livakovic ima 20 i kroz 2-3 godine ce biti puno bolji nego sto je sada. On je mozda cak i sad ispred Kalinica, a gdje ce tek biti za neko vrijeme.

Meni je Kalinic skroz OK golman, rekao bi i predobar za Hajduka, ali vec ima 25 godina, to vec vise nije potencijal, to vec treba biti gotov golman. Livakovic ima 20 i kroz 2-3 godine ce biti puno bolji nego sto je sada. On je mozda cak i sad ispred Kalinica, a gdje ce tek biti za neko vrijeme.
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Stvarno taj Kale, pravi Kale, za njega se ne moze reci dobar covjek, al'je golman. Sto se tice Kalinica on ulazi u najbolje golmanske godine za eksplodirat, jedini mu je hendikep sto je u Hajduku.
Vita est militia
Ma Kaleta su zidovi unistili. Covjek je odbio Hrvatskoj dati informacije o reprezentaciji Izraela. Navodno je promjenio i ime, postao zidov i sta ti ja znam
Covjeku je ispran mozak, a i nije jedini, ima jos takvih sa slicnim poremecajem kad odu negdje i odjednom kao da su rodjeni tamo.
Sto se Kalinica tice, u njemu vidim neka fina dva milijuncica eura za Hajduk. Sve bolje i bolje stoje financijski, jos par jacih transfera i vjerujem da ce se izvuci. Nadam se da ce i Sibeniku platit dugove, pa da se ljudi vrate u drugu ligu barem
Hajduka je*e to sto nema renome Dinama i sto mu najbolji igraci odlaze za cijenu tri puta manju nego sto bi odlazili iz Dinama.

Sto se Kalinica tice, u njemu vidim neka fina dva milijuncica eura za Hajduk. Sve bolje i bolje stoje financijski, jos par jacih transfera i vjerujem da ce se izvuci. Nadam se da ce i Sibeniku platit dugove, pa da se ljudi vrate u drugu ligu barem

- UltrasNotRed
- Kontakt:
Hajduk nema renome, ne renome Dinama, njih je jos Hajduk Sirio pokrao, zapravo oni su jos uvijek u 90 tim, protiv svih. Mamic je cigan, al'jednu stvar vrlo lijepo kaze, dok je Brbic u Hajduku oni su mali klub, prije njega su imali onog Malesa, prokazivaca. Kad jednom nekog drukas, cinkas ili kako Sarajlije kazu smekas, tesko da mozes za istim stolom piti. Volio bi da se ugase, supacki klub. Da oni nisu stelili dok su imali moc ajde. Sjecam se da je bilo perioda kada su proljev u Splitu dobijali kad je Hajduk isao uzivo na TV, ljudi se zalili zasto idu uzivo da se vide kradje u korist njih i onda dodje mali Males kao puta o postenju.
Vita est militia
I to sve napiše čovjek koji u nicku ima "Ultras" 

Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
Nema nikih problemaPolicija je u četvrtak rano ujutro počela pretraživati kuće i stanove izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića, njegova brata, sportskog direktora i trenera Dinama Zorana Mamića, izvršnog predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza te dugogodišnjeg direktora i izvršnog direktora Dinama Damira Vrbanovića i službene prostorije GNK Dinama. Akciju je pokrenuo PN USKOK, a braću Mamić sumnjiče za utaju poreza.

Izbori

Brand slavi!
U medijima pise da Mamice ceka uhicenje cim prijedju granicu, znaci u najmanju ruku je tu 30 dana pritvora, a za ostalo ce se vidjeti...
U medijima pise da Mamice ceka uhicenje cim prijedju granicu, znaci u najmanju ruku je tu 30 dana pritvora, a za ostalo ce se vidjeti...

- UltrasNotRed
- Kontakt:
Zasto mislis da to nije ispravno, zar mislis da izmisljam, da je Hajduk bez grijeha?bazero je napisao/la:I to sve napiše čovjek koji u nicku ima "Ultras"
Vita est militia
Hajduk je možda najvoljeniji klub na Balkanu, sa armijom navijača, cijela Dalmacija + ostali.UltrasNotRed je napisao/la:Hajduk nema renome, ne renome Dinama, njih je jos Hajduk Sirio pokrao, zapravo oni su jos uvijek u 90 tim, protiv svih. Mamic je cigan, al'jednu stvar vrlo lijepo kaze, dok je Brbic u Hajduku oni su mali klub, prije njega su imali onog Malesa, prokazivaca. Kad jednom nekog drukas, cinkas ili kako Sarajlije kazu smekas, tesko da mozes za istim stolom piti. Volio bi da se ugase, supacki klub. Da oni nisu stelili dok su imali moc ajde. Sjecam se da je bilo perioda kada su proljev u Splitu dobijali kad je Hajduk isao uzivo na TV, ljudi se zalili zasto idu uzivo da se vide kradje u korist njih i onda dodje mali Males kao puta o postenju.

embrace the chaos
-
- Kontakt:
hahahaha jos jedna bitka iz koje ce tata izaci kao pobjednik
Samo necete mene pokorit!
Samo necete mene pokorit!
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Hajduk kao prvo nije na balkanu, Hrvatska je SE. To sto je voljen od nekog automatizmom ne znaci da ga treba postivati ili respektirati, a to ga definitivno ne svrstava u klubove koji se nisu gurali i od saveza i politike.Denno je napisao/la:Hajduk je možda najvoljeniji klub na Balkanu, sa armijom navijača, cijela Dalmacija + ostali.UltrasNotRed je napisao/la:Hajduk nema renome, ne renome Dinama, njih je jos Hajduk Sirio pokrao, zapravo oni su jos uvijek u 90 tim, protiv svih. Mamic je cigan, al'jednu stvar vrlo lijepo kaze, dok je Brbic u Hajduku oni su mali klub, prije njega su imali onog Malesa, prokazivaca. Kad jednom nekog drukas, cinkas ili kako Sarajlije kazu smekas, tesko da mozes za istim stolom piti. Volio bi da se ugase, supacki klub. Da oni nisu stelili dok su imali moc ajde. Sjecam se da je bilo perioda kada su proljev u Splitu dobijali kad je Hajduk isao uzivo na TV, ljudi se zalili zasto idu uzivo da se vide kradje u korist njih i onda dodje mali Males kao puta o postenju.
Vita est militia
Ja daleko više gotivim Dinamo, al ne možeš reći da su mali klub, da nemaju renome, ne možeš nikako. Balkan=ex Yu, od klubova iz ex Yu zasigurno najvoljeniji, ima navijača svih vjera, nacija.
embrace the chaos
imaju manje navijača od partizana a od zvezde da ne govorimo... od velike 4 oni su baš 4.. naravno zadnjih godina su najuspešniji... i ne vole ih sve nacije... teško ćeš među srbina naći simpatizera dinama dok hajdukovce hoćeš..Denno je napisao/la:Ja daleko više gotivim Dinamo, al ne možeš reći da su mali klub, da nemaju renome, ne možeš nikako. Balkan=ex Yu, od klubova iz ex Yu zasigurno najvoljeniji, ima navijača svih vjera, nacija.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ovo sve sto sam ispisao je bilo vezano za 'ajduka, za Dinamo samo da ih vise gotivim.
embrace the chaos
Dinamo na pripremama dobio Vardara 4-1, u utakmici koja se radi isprobavanja igrača igrala na 2*60 minuta. Za modre su, u premijeri Marka Roga u modrom dresu broj 30, golove zabili na pripremama vidno raspoloženi Soudani i Junior Fernandes, uz još jedan pogodak Gojaka i autogol. Nova sezona brzo se bliži početku, jer već za 10 dana Dinamo u prvom kolu novoga prvenstva ugošćuje stare rivale splitski Hajduk, dok samo 3 dana nakon toga igraju susret drugog pretkola Lige Prvaka kontra Fole Esch, isto na Maksimiru.
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!
Balkan nije politički nego geografski pojam, dakle nije određen državnim granicama. A sve južno od Save je Balkan, pa tako i Dalmacija.UltrasNotRed je napisao/la:Hajduk kao prvo nije na balkanu, Hrvatska je SE.Denno je napisao/la:Hajduk je možda najvoljeniji klub na Balkanu, sa armijom navijača, cijela Dalmacija + ostali.UltrasNotRed je napisao/la:Hajduk nema renome, ne renome Dinama, njih je jos Hajduk Sirio pokrao, zapravo oni su jos uvijek u 90 tim, protiv svih. Mamic je cigan, al'jednu stvar vrlo lijepo kaze, dok je Brbic u Hajduku oni su mali klub, prije njega su imali onog Malesa, prokazivaca. Kad jednom nekog drukas, cinkas ili kako Sarajlije kazu smekas, tesko da mozes za istim stolom piti. Volio bi da se ugase, supacki klub. Da oni nisu stelili dok su imali moc ajde. Sjecam se da je bilo perioda kada su proljev u Splitu dobijali kad je Hajduk isao uzivo na TV, ljudi se zalili zasto idu uzivo da se vide kradje u korist njih i onda dodje mali Males kao puta o postenju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.