FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nešto kontam ako 2000 ljudi kupi dres za 50 KM, to je 100 hiljada KM, a naravno da bih volio da nas što više kupi i dres, i člansku i godišnju. Mi navijači kupovinom ovih stvari direktno pomažemo našem klubu 

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
AsharaK je napisao/la:Senad1921 je napisao/la:AsharaK je napisao/la:A jel moze info? Koliko ima nas klub udjela u fanshopu? Jel u 100% vlasnistvu? I jel te pare idu na neki poseban racun ili direktno na racun kluba?
Klub nije imo finansijskih ulaganja, dao je samo prostor. Od ukupne dobiti ide 70% klubu. Ti ko da radis u finansijskoj policiji pa te interesuje na koji racun se uplacuju pare....
Pito sam brate, čemu takva reakcija? Kome ide ostalih 30%?
Halali.

30% gong, firma zaduzena za sve sto se tice fan shopa.
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Senad1921 je napisao/la:AsharaK je napisao/la:Senad1921 je napisao/la:
Klub nije imo finansijskih ulaganja, dao je samo prostor. Od ukupne dobiti ide 70% klubu. Ti ko da radis u finansijskoj policiji pa te interesuje na koji racun se uplacuju pare....
Pito sam brate, čemu takva reakcija? Kome ide ostalih 30%?
Halali.![]()
30% gong, firma zaduzena za sve sto se tice fan shopa.
Aham hvala, to me interesovalo. Zivio.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
crn je, ali najljepši.
A narod zna 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
-
- Kontakt:
A meni niko ne odgovori
Kad igraju Mađari i Holanđani
- corleone87
- Kontakt:
Sutra u 20:00bojamora je napisao/la:Kad igraju Mađari i Holanđani
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
sutrabojamora je napisao/la:Kad igraju Mađari i Holanđani
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
Re: RE: Re: FK Željezničar
Nema jos a da li ce biti stvarno ne znam.rodom s Mejtaša je napisao/la:A meni niko ne odgovori
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
ako ko bude isao sutra u fan shop neka slika neke nove stvari, tipa kosulje i sorceva kao sto je neko rekao da ima 

" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
valjda će biti direktnih crvenih kartonacorleone87 je napisao/la:Sutra u 20:00bojamora je napisao/la:Kad igraju Mađari i Holanđani

Kad pricamo o cjenama Bajica i Memije. Njihova cjena je koliko je neko spreman dati, ne koliko mi zelimo. Iskustvo nam govori da je ovo zadnja sansa da Bajica prodamo kako treba, svaki iduci prelazni rok bi bio spasi sta se spasit da, jer u ocima kupca on ce biti sest mjeseci ili godinu dana stariji igrac kojeg jos niko nije izvukao iz ove lige, koja nam
svojim ugledom itekako odmaze. Memija ima tu jos mozda godinu fore da napreduje ovdje, da se dokazuje, ali on ide poslije Evrope po mojim informacijama. Baja je dohvatio plafon, najbolji strijelac lige, mladi reprezentativac, na A spisku, a nikad mladji. Ne smijemo ponoviti Svraku, Tomica..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
svojim ugledom itekako odmaze. Memija ima tu jos mozda godinu fore da napreduje ovdje, da se dokazuje, ali on ide poslije Evrope po mojim informacijama. Baja je dohvatio plafon, najbolji strijelac lige, mladi reprezentativac, na A spisku, a nikad mladji. Ne smijemo ponoviti Svraku, Tomica..
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
ma ne trebamo mastati o nekim ciframa nismo m ina tom nivou prije svega mislim na ligu,ali ne treba davati igrace za sicu po cijenu svega,ako cemo ga mi prodati za 100 hiljada eura a Dinamo sljedece godine uzme za njega 5 miliona onda koja je svrha svega,odrediti neku realnu cijenu bez pretjerivanja pa ako ne zele zahvaliti im se i to je to 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Treba mi vrijeme sutrasnjeg treninga, naravno poslijepodne.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- samogrbavica
- Kontakt:
Ma ko kaze da je ovo zadnja sansa Bajica. To ovdje neko provalio da ako sad ne ode propast ce zaBoga oni znajuexbabilon je napisao/la:Kad pricamo o cjenama Bajica i Memije. Njihova cjena je koliko je neko spreman dati, ne koliko mi zelimo. Iskustvo nam govori da je ovo zadnja sansa da Bajica prodamo kako treba, svaki iduci prelazni rok bi bio spasi sta se spasit da, jer u ocima kupca on ce biti sest mjeseci ili godinu dana stariji igrac kojeg jos niko nije izvukao iz ove lige, koja nam

KHAJ PRICE
Ma ne mora biti zadnja, ali pitanje je li on postaje konkurentniji na trzistu ili ne? Ako zaigra ispred Dzeke ili Ibisevica onda postaje, ako zabije 5 golova za mladu takodjer. Ali sta ako i on psihicki padne ko Svraka pa zabije 5 golova u sezoni, sta ako ga neki mesar na piroti posalje godinu van terena? Po meni je idealan trenutak za prodaju, i za nas i za njega, za 400 000 eura nek ide.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Znam da ima ujutro u 10...tm8782 je napisao/la:Treba mi vrijeme sutrasnjeg treninga, naravno poslijepodne.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- samogrbavica
- Kontakt:
Pa to je sve do njega. Ako nema mozga propast ce kao Svraka. Ne bi bio ni prvi ni zadnji koji je propao. Samo ako Bajic opet bude u vrh liste strijelaca prvu polusezonu mozda ces ga moci prodati za vise para.exbabilon je napisao/la:Ma ne mora biti zadnja, ali pitanje je li on postaje konkurentniji na trzistu ili ne? Ako zaigra ispred Dzeke ili Ibisevica onda postaje, ako zabije 5 golova za mladu takodjer. Ali sta ako i on psihicki padne ko Svraka pa zabije 5 golova u sezoni, sta ako ga neki mesar na piroti posalje godinu van terena? Po meni je idealan trenutak za prodaju, i za nas i za njega, za 400 000 eura nek ide.
Jedino sto mu moze biti problem povreda prepona koja se tesko lijeci, ali ako bude zdrav mogao bi on puno vise vrijediti nego da ga sad prodamo. Malo je za nas da samo jednu sezonu imamo dobrog napadaca, a onda opet u potragu za nekim ko ce dati 20-25 golova.
Meni su to premale pare, moje misljenje ionako se ne pitam nista..ali

KHAJ PRICE
Naravno da je idealan trenutak za prodaju, pusti Aldina i njegove nebuloze. Nismo se jednom opekli u sličnim situacijama.exbabilon je napisao/la:Po meni je idealan trenutak za prodaju, i za nas i za njega, za 400 000 eura nek ide.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Ideneide, kulinban1189 i 23 gosta.