FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Aerodromsko
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
A postavili prije heftu da smo raskinuli sa Kouadiom
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
Tako je, oni su favoriti a mi samo mozemo dobiti. Svakako smo u podredenom položaju i ni približno ne ulazemo u igracki kadar kao oni, i iz ovog dvomeca samo mozemo profitirati. Kad se tu doda da nas predstavnik godinama nije prosao drugo pretkolo i prolazak bi bio korak naprijed ne samo za nas nego za nasu ligu. Koliko me sjecanje sluzi nas predstavnik od kako smo mi ucestvovali 2007 nije uspio napravit ovaj korak, ispravite me ako grijesim.joker90 je napisao/la:
Ma pritisak je na Lehvatima, mi uopste ne trebamo nasim stvarati imperati pobjede. Koliko vidim iz medija, Lehvati su sigurni u prolaz i tu ih trebamo šokirati.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
- muhamedhulk
- Kontakt:
Mislim da se salje u Bosnu zbog sporazuma..plus, zeli se napraviti jedan stabilan drugoligas, da se ne desi da odmah ispadnu iz lige..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Kallasi i Kuadio jel?muhamedhulk je napisao/la:Mislim da se salje u Bosnu zbog sporazuma..plus, zeli se napraviti jedan stabilan drugoligas, da se ne desi da odmah ispadnu iz lige..
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Kontakt:
pripremne utakmice nisu nikakvo mjerilo cak nekad nije loše ni izgubiti da ekipa vidi gdje grijesi da to popravi i da se uozbiji rad . sto se tice poljaka meni je samo krivo sto tamo nije prva mogli bi igrati mirnije ,zatvorenije sigurnije ,ovako moraš kod kuce traziti neku ofanzivu a koliko sam vidio njima to odgovara cvrsta su ekipa i vole kad ih neko napadne onda imaju vise prostora nesto slicno kao i mi . ali eto nadam se da cemo odigrati jednu cvrstu utakmicu da cemo biti kompaktni u sredini i trkacki dobri a za igru i golove ne brinem imamo kvalitete prema naprijed ,ne smije nam se ponoviti utakmica npr Zrignjski kuci gdje nas je zrinjski i trkacki i takticki nadigrao moramo biti oprezni ne smijemo srljati to ove jace ekipe najvise vole kad se krene grlom u jagode zabiju ti 2 kontre i ne okrenes se . sto se tice njihove utakmice s legiom moze biti pozitivno da ce morati razmisljati i o toj utakmici ali isto tako moze im dobo doci kao ozbiljna i dobra provjera pred nasu utakmicu .
ne sad za sad se samo Kallasi spominje u vezi Bosne, Kouadio i Plakalo u Travniku, barem vidim ovdje da pise na ss.ba a Kobiljar i za njeg se prica samo ne znam koji klub, po meni Bosna ne dolazi u obzir samo neki premijerligas, tipa Slavija, Vitez, ili eto Travnik
Pyro is not a crime !
0:0 na hasetu, ODLICAN rezultatbordobijeli je napisao/la:pripremne utakmice nisu nikakvo mjerilo cak nekad nije loše ni izgubiti da ekipa vidi gdje grijesi da to popravi i da se uozbiji rad . sto se tice poljaka meni je samo krivo sto tamo nije prva mogli bi igrati mirnije ,zatvorenije sigurnije ,ovako moraš kod kuce traziti neku ofanzivu a koliko sam vidio njima to odgovara cvrsta su ekipa i vole kad ih neko napadne onda imaju vise prostora nesto slicno kao i mi . ali eto nadam se da cemo odigrati jednu cvrstu utakmicu da cemo biti kompaktni u sredini i trkacki dobri a za igru i golove ne brinem imamo kvalitete prema naprijed ,ne smije nam se ponoviti utakmica npr Zrignjski kuci gdje nas je zrinjski i trkacki i takticki nadigrao moramo biti oprezni ne smijemo srljati to ove jace ekipe najvise vole kad se krene grlom u jagode zabiju ti 2 kontre i ne okrenes se . sto se tice njihove utakmice s legiom moze biti pozitivno da ce morati razmisljati i o toj utakmici ali isto tako moze im dobo doci kao ozbiljna i dobra provjera pred nasu utakmicu .
To sto su neki forumasi ovde podigli atmosferu i sto podcjenjuj Lech to je jako neozbiljno..
Imamo sanse, al da nekog zovemo Lechvatom, je van svake pameti..
Spustite se na zemlju, daleko je pitka voda da bi se je tako lahko napili...
Cekaj sada, zar sa Kuadiom nismo raskinuli ugovor?THEC je napisao/la:ne sad za sad se samo Kallasi spominje u vezi Bosne, Kouadio i Plakalo u Travniku, barem vidim ovdje da pise na ss.ba a Kobiljar i za njeg se prica samo ne znam koji klub, po meni Bosna ne dolazi u obzir samo neki premijerligas, tipa Slavija, Vitez, ili eto Travnik

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
mi ako izgubimo ovdje tekmu gotovo je ispali smo, Atromitos se nece ponoviti dvije godine zaredom, i slazem se i 0:0 je odlican rezultat koji ti daje nadu da nesto mozes gore napraviti a ako i ispadnemo Boze moj, okrecemo se ligi, samo se bojim da se neki ne razocaraju previse jer se o Lechu ponekad prica u najmanju ruku kao o Haugesundu
@MCMXLVI nismo ocito
@MCMXLVI nismo ocito
Pyro is not a crime !
@zip burazeru vidis da se zezamo.
A zar nije simpaticno ovo LeHvati hehehehehehehehe
Kad se uzmu derbi kola u nasoj ligi i ova utakmica jasno je svima da je to za nivo vise i da se ne moze porediti. Samo to poredenje nam govori da ce se u ovom dvomecu trebati ginuti na terenu za svaku loptu i iz dobru taktiku i hrabrost i vjeru u sebe se mozemo nadati prolazu.
Sta god da mi ovje pisemo igrace ne mozemo ubijediti da su Barselona, Real...
Ja sam optimistican, mozda i pretjerujem al burazeru ne podcjenjujem. Ja vjerujem da mozemo, vjerujem da ce zavladati ludilo a koliko vjerujem sam u potpisu napisao.
A ako ne bude ludila Boze moj ja cu opet put Koseva
A zar nije simpaticno ovo LeHvati hehehehehehehehe
Kad se uzmu derbi kola u nasoj ligi i ova utakmica jasno je svima da je to za nivo vise i da se ne moze porediti. Samo to poredenje nam govori da ce se u ovom dvomecu trebati ginuti na terenu za svaku loptu i iz dobru taktiku i hrabrost i vjeru u sebe se mozemo nadati prolazu.
Sta god da mi ovje pisemo igrace ne mozemo ubijediti da su Barselona, Real...
Ja sam optimistican, mozda i pretjerujem al burazeru ne podcjenjujem. Ja vjerujem da mozemo, vjerujem da ce zavladati ludilo a koliko vjerujem sam u potpisu napisao.
A ako ne bude ludila Boze moj ja cu opet put Koseva
- moustapha
- Kontakt:
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ne znam koji qrc znače ove posudbe, eto obojica će postati novi Robben i Drogba nakon što provedu sezonu na federalnim livadama... Zna se da nemaju kvalitet i slijedi im noga taman bili na još 3 posudbe kao u slučaju Mitrevskog i Kostića, to se riješava odmah raskidom ugovora i zdravo a ne peglanjem po posudbama. Valjda im mi nećemo još i platu davati 

1946
Kouadio je dosao u Sarajevo zbog papira... Koliko su to tacne informacije, bolje pitati insajdere..
Definitivno, to nisu cista posla.. :)
Definitivno, to nisu cista posla.. :)
Kouadio je dosao u Sarajevo zbog papira... Koliko su to tacne informacije, bolje pitati insajdere..
Definitivno, to nisu cista posla..
Definitivno, to nisu cista posla..

Meni je Plakalo poprilično solidan i možda mu baš igranje u Travniku pomogne, ima sve predispozicije za napadača, vidićemo šta će biti 

Mosa RajvoSa
Posudba za mene znaci(primjer Kallasi):
- na tim pozicijama imas Hebiba i Barica. Hebib bude standardan i Baric nezadovoljan neigranjem do kraja jesenje seuone dogovori sporazumni raskid ugovora. Međutim, poslije toga stigne ponuda za Hebiba koju klub odluci da prihvati i vratis Kallasija sa posudbe na kojoj je imao utakmica u nogama a kod nas bi bio na tribinama.
-struka odlucila da Kalasi nije na nivou koji nam je potreban, ali odluce i da mu daju jos jednu priliku i vidu posudbe. Pri tome ce na toj posudbi biti standardan i moci ce odluciti da li je napredovao dovoljno da moze biti u konkurenciji za nas zim.
-struka odluci da Kalasi nije kvalitet za nas tim, a on ne zeli da raskine ugovor. U tom slucaju klub predlaze posudbu ako za to ima interesanata i na taj nacin isposluje smanjenje troskova po pitanju plate pomenutog igraca.
- na tim pozicijama imas Hebiba i Barica. Hebib bude standardan i Baric nezadovoljan neigranjem do kraja jesenje seuone dogovori sporazumni raskid ugovora. Međutim, poslije toga stigne ponuda za Hebiba koju klub odluci da prihvati i vratis Kallasija sa posudbe na kojoj je imao utakmica u nogama a kod nas bi bio na tribinama.
-struka odlucila da Kalasi nije na nivou koji nam je potreban, ali odluce i da mu daju jos jednu priliku i vidu posudbe. Pri tome ce na toj posudbi biti standardan i moci ce odluciti da li je napredovao dovoljno da moze biti u konkurenciji za nas zim.
-struka odluci da Kalasi nije kvalitet za nas tim, a on ne zeli da raskine ugovor. U tom slucaju klub predlaze posudbu ako za to ima interesanata i na taj nacin isposluje smanjenje troskova po pitanju plate pomenutog igraca.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
najvaznije je Barica sacuvat i gledat i dalje sokantne povratne lopte glavom, pu j,bemti
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Jel Ikande potpisao. 

Mi moramo biti svjesni da je Lech favorit i kada bi mi doveli jos dva kapitalca tipa Benke. Ali ne toliki favoriti da ih ne mozemo uz ozbiljan pristup i zalaganje svih 180 minuta eliminisati.
Ono sto je opasno,a itekako je izrazeno u nasem mentalitetu,da nama malo treba da pomislimo da smo Real,pa onda pricamo o grupama i o setanju ligom.A isto tako nam malo treba da ze razocaramo i padnemo u depresiju pa nam ne valja ni uprava ni SD ni trener itd.
Treba biti realan i odmjeren. Ako prodemo bice to veliki i mozda neocekivan uspjeh,a ako i ispadnemo nije sramota. Ipak je ove godine prioritet liga i utvrdivanje superiorne pozicije u PL.
Ono sto je opasno,a itekako je izrazeno u nasem mentalitetu,da nama malo treba da pomislimo da smo Real,pa onda pricamo o grupama i o setanju ligom.A isto tako nam malo treba da ze razocaramo i padnemo u depresiju pa nam ne valja ni uprava ni SD ni trener itd.
Treba biti realan i odmjeren. Ako prodemo bice to veliki i mozda neocekivan uspjeh,a ako i ispadnemo nije sramota. Ipak je ove godine prioritet liga i utvrdivanje superiorne pozicije u PL.
Mi imamo itekako problema, sa igrackim kadrom.
Ikande jos nije šarnuo,Stepanov nije spreman,Hebibovića muce leđa,evo propusta pripreme.Delaca ni na mapi.Duljevic bio povrijeđen,pitanje u kakvom je stanju.
Niamlo bajna situacija.
Ikande jos nije šarnuo,Stepanov nije spreman,Hebibovića muce leđa,evo propusta pripreme.Delaca ni na mapi.Duljevic bio povrijeđen,pitanje u kakvom je stanju.

Niamlo bajna situacija.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.