Ako ima neka se javi na PP

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
nadam se i ja da cemo proci, samo ovi su sve samo ne levatiSarajlijc@ je napisao/la:Ja imam osjecaj da cemo proci ove levate.
Bice gusto. Ako zaustavimo njihovu trku onda smo na konju. Nasi igraci su tehnicki jaci i kvalitetniji od njihovih. Mogu odlucivat nijanse: sudije, bolje zamjene, golman i takve stvari. Da postoje fine sanse postoje. Da ce biti jako tesko bice.Sarajlijc@ je napisao/la:Ja imam osjecaj da cemo proci ove levate.
I ja isto dugo nisam bio ovako optimističan.Sarajlijc@ je napisao/la:Ja imam osjecaj da cemo proci ove levate.
Ma potcjenjujemo ga mi po forumu,ko nas pita za bilo sta,bitno je da ih momci shvate ozb kao i strucni stab..hvala Bogu..dr.van nostrand je napisao/la:to nije dobro, kad sampiona jedne troduplo jace lige potcjenjujes, onda bas nesto nije uredu
iči ću ja ovih dana za godišnju da uplatim pa ću potražiti baš, valjda neću zaboraviti uslikati ako vidim zanima me pravo ako je dobra ko što kažeš...BeSha1992 je napisao/la:Nisu te brate Bgm, ove objesene odmah dole na ulazu, meni prejakee bile, ici cu uskoro opet pa slikam aBd...dr.van nostrand je napisao/la:ovakveBeSha1992 je napisao/la:Danas ja bio u fan shopu, neka raja se podmiruje ( valjda iz dijaspore ) imaa neka majica pravo dobra 30KM nisam vidio sliku uopste na stranicama FKS![]()
I ove dole polo su dobre, ali ova mi je najbolja sto sam vidio do sada...
Jedva ste nas uzeli.kinosvra je napisao/la:I pioniri prvaci BiH![]()
Seniori: FK SARAJEVOBelminM23 je napisao/la:Jedva ste nas uzeli.kinosvra je napisao/la:I pioniri prvaci BiH![]()
Jedva smo uzeli.
Ma pritisak je na Lehvatima, mi uopste ne trebamo nasim stvarati imperati pobjede. Koliko vidim iz medija, Lehvati su sigurni u prolaz i tu ih trebamo šokirati.ShofaII je napisao/la:Ma ja ne podcjenjujem ove LeHvate, ali imam neku suhvu da cemo ih proci.
Sve kontam da ovi LeHvati podcjenjuju nas i da imaju raj pritisak da prođu dalje.
Halo ba ofsajd Cornelisamolotovljev je napisao/la:Hugo Broos je vjerovao da će pobijediti Sarajevo 3:0, međutim...
čist ofsajd.. uefa je trebala kazniti pomoćnog sudiju zbog propusta, a ne odgovornost pripisati nedužnom komentatoru.Sabinho je napisao/la:Halo ba ofsajd Cornelisamolotovljev je napisao/la:Hugo Broos je vjerovao da će pobijediti Sarajevo 3:0, međutim...![]()
Ma zajebavam se, govorim ovo jer je i Sloga moja, kao i Sarajevo. a finale pioniri protiv njih igrali.kinosvra je napisao/la:BelminM23 je napisao/la:
4 od 6 mogucih trofeja na drzavnom nivou, a tek se dizemo![]()
![]()
Ni kamp jos nije gotov...
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.