NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Ma OK, stadion svakako nikad nije pun pa da se ljudi toliko bune, sjednes ispod stuba i nemas problema, ali mislim svakako da se moglo odraditi drugacije za istu cijenu.
Nisi u pravu s obzirom na položaj stadiona, ovo je jedina moguća ispravna solucijaSignore je napisao/la:Ma OK, stadion svakako nikad nije pun pa da se ljudi toliko bune, sjednes ispod stuba i nemas problema, ali mislim svakako da se moglo odraditi drugacije za istu cijenu.
Pogledaj ove nosace u Cacku. Nema stubova na pola tribine, a ni na ulici kako se govorilo da bi kod vas moralo biti. Takvi isti nosaci su se mogli postaviti i u Sirokom, a u slucaju potrebe su se mogli pojacati sajlom.
Tu na ovoj slici vidim 7 nosaca a na pola tribini je i daleko je manja tribina nego u Širokom. Na Pecari će sveukupno biti 7 ili 8. To su te cake. Vise stubova vise zeljeza, financijski se diže. Ovo će biti tip-top kada se završi.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Znaš da pratim stadione po cijelom svijetu, a kako znam kakav je stadion u Širokom, nema šanse da se to izvede drukčije za ovu lovu.Signore je napisao/la:Ma OK, stadion svakako nikad nije pun pa da se ljudi toliko bune, sjednes ispod stuba i nemas problema, ali mislim svakako da se moglo odraditi drugacije za istu cijenu.

Dobro je ovo, samo neka se napravi.
Hayley <3
Postavljao sam ja na drugu temu razne mogućnosti kako se moglo uraditi dosta bolje nego u Širokom Brijegu, ali naša standardna boljka je da ne pregledamo sva rješenja, već gledamo samo ona najjeftinija. A nisam siguran da je to mnogo jeftinije nego ono što se moglo odraditi a da bude bolje.
Stadion Novog Pazara. Isto tako skučen prostor kao oko Pecare, i vidi rješenja. Svi sretni, svi zadovoljni.

Stadion Novog Pazara. Isto tako skučen prostor kao oko Pecare, i vidi rješenja. Svi sretni, svi zadovoljni.

ovako je na Pecari južna tribina ali mislim da je ovo sada najjeftinija i najbolja verzija..vidjet ćemo kako će ispast na kraju
Znam i aj nek ti budebadblueboylivno je napisao/la:Znaš da pratim stadione po cijelom svijetu, a kako znam kakav je stadion u Širokom, nema šanse da se to izvede drukčije za ovu lovu.Signore je napisao/la:Ma OK, stadion svakako nikad nije pun pa da se ljudi toliko bune, sjednes ispod stuba i nemas problema, ali mislim svakako da se moglo odraditi drugacije za istu cijenu.
Dobro je ovo, samo neka se napravi.

-
- Kontakt:
NIje mi jasno kome uopce smetaju ovi stubovi na vrhu tribine,eo da su na sredini ili na dnu pa hajde ali gore more to proc.

EDIT: brig me preduhitrio sa slikama, ali evo ih jos

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- primasquadra
- Kontakt:
ima li u vas ikakve šanse da se napravi neka mala 4. tribina , mislim da vam je to zapad . tad bi stadion bio fantazija , a i vako je fin .
Ne moze se to uraditi, odmah iza je cesta
HRHB
HRHB
Nek' bude klub fer prema navijacima i ukloni ove sjedalice iza stubova koje izravno gledaju u njega ili im narusava pogled. Mogu tu postaviti neki stand za prodaju tipa sokova ili hrane. Inace stadion izgleda zaista super.
-
- Kontakt:
Jao gledaj tepiha ,aje Zrinjevci igrajte EL od početka na Pecari ,da imam šta gledat, 12 godina ljeti gledam nekoga na Pecari ,tek sad vidim koliko je ružno ovo ispalo ove sezone
Najave za pojačanja su obeshrabrujuca ,opet će se sve svesti na čudotvorca Wagnera i to je to

Najave za pojačanja su obeshrabrujuca ,opet će se sve svesti na čudotvorca Wagnera i to je to

Sad kad je jos uradjeno i ne cini mi se lose, ali bi se svakako slozio s Anelom da tu naprave nesto 

- SamoTravnik
- Kontakt:
Ja ne znam sto toliko pravite problema oko par stolica na koje i onako nikad niko nece sjesti jer nije posjecenost u nasoj ligi toliko dobra da ce nekog bas iza stuba zapasti da sjedne.
Tko tu bude sjedio, dobit ce dres na poklonSignore je napisao/la:Sad kad je jos uradjeno i ne cini mi se lose, ali bi se svakako slozio s Anelom da tu naprave nesto

HRHB
HRHB
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Bravo momci. Izgleda da Vasi iako su uzeli najjeftiniju varijntu, opet svatili ozbiljno ovo smanjenje lige, ujedno pojacanje kriterija za istu.
Sta god da se radi, ja imam za Vas samo pohvalne rijeci.
Kakvo je stanje sa ovom tribinom iza gola? Hoce li se ona natkrivati?
Sta god da se radi, ja imam za Vas samo pohvalne rijeci.
Kakvo je stanje sa ovom tribinom iza gola? Hoce li se ona natkrivati?
- hskzmostar
- Kontakt:
brig je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ljepota !

2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Antikloc, Jurica95, Orvel i 45 gostiju.