FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Taman ovih dana kad budem isao da obnovim clansku, moglo se i do fan shopa svratiti. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946

Treba vise furati ovaj znak/loptu

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Cimi ce igrat Evropu, a ako se u kojem slucaju plasiramo u istu, onda ce vjerovatno ostati do zime
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Da postoji prava ponuda za njega, to ne bi tako bilo vec bi on davno otisao put inostranstva, budimo realni. Uzimam u obzir da ga zele ozbiljni timovi koji su spremni da ponude novac i koja ga jako zele, ne bi oni cekali da vide kako ce Sarajevo odigrati neke dvije utakmice pa da se eto opet jave.Amca007 je napisao/la:Cimi ce igrat Evropu, a ako se u kojem slucaju plasiramo u istu, onda ce vjerovatno ostati do zime
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nisu te brate Bgm, ove objesene odmah dole na ulazu, meni prejakee bile, ici cu uskoro opet pa slikam aBd...dr.van nostrand je napisao/la:ovakveBeSha1992 je napisao/la:Danas ja bio u fan shopu, neka raja se podmiruje ( valjda iz dijaspore ) imaa neka majica pravo dobra 30KM nisam vidio sliku uopste na stranicama FKS![]()
I ove dole polo su dobre, ali ova mi je najbolja sto sam vidio do sada...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Besha obavezno nam slikaj 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Tatko je za našu ligu extra igrač. Drugo kada spominješ Tatka u kontekstu sa Zebom pogledaj zadnju utakmicu protiv Slobode kada je Zeba dao gol Berberović se je prvo odbio od Zebe koji je sa loptom u nogama, odbio se je kao da je u zid udario i pao kao klovn nakon toga Tatko klizećim startom nije uspio da spriječi gol Zebe.amypitar je napisao/la:I vecina trenera misli da Tatko nema kvalitete za Sarajevo.Srcanošću i borbom to pokusava nadoknaditi,i u Premijer ligi mu to nekako i ide.Ali kad se sjetim Zebe i one šprdancije,mene stid majkemi.U posleratnoj historiji FK.Sarajeva, teško je naći goreg stopera.
Upkos svemu Tatko je naš kapiten,i tako se snjim treba i ophoditi.
SRETAN BROJ - 1725
Evo gubi nam leš hehe 

- Aerodromsko
- Kontakt:
Fudbalski klub Sarajevo i dvadesetdvogodišnji fudbaler Adnan Hrelja, sporazumno su raskinuli ugovor. Hrelja, koji je u protekloj sezoni boravio na posudbama u Rudaru iz Kaknja i Mladosti Doboj-Kakanj, vrijeme provedeno u redovima Fudbalskog kluba Sarajevo za njega predstavlja nezaboravan period.
"Vrijeme koje sam proveo u prvom timu Fudbalskog kluba Sarajevo za mene predstavlja nezaboravan period, iako sam godinu dana bio tu, a potom godinu i pol proveo na posudbi u Rudaru, te u posljednjem periodu u ekipi Mladosti, gdje sam bio dio tima koji je osvojio Prvu ligu Federacije BiH i plasirao se u BH Telecom Premijer ligu Bosne i Hercegovine. Svakako, za mene će uvijek u sjećanju ostati četiri zvanična nastupa koja sam imao za svoj voljeni klub, a koja za mene predstavljaju ispunjenje dječačkog sna.", kazao je Hrelja, te dodao:
"Od srca Fudbalskom klubu Sarajevo želim mnogo uspjeha u nadolazećem periodu, počevši od utakmica kvalifikacija za Ligu Prvaka sa Lechom, gdje se nadam pobjedi, a potom i u borbi za odbranu trofeja prvaka Bosne i Hercegovine.", zaključio je Hrelja.
"Vrijeme koje sam proveo u prvom timu Fudbalskog kluba Sarajevo za mene predstavlja nezaboravan period, iako sam godinu dana bio tu, a potom godinu i pol proveo na posudbi u Rudaru, te u posljednjem periodu u ekipi Mladosti, gdje sam bio dio tima koji je osvojio Prvu ligu Federacije BiH i plasirao se u BH Telecom Premijer ligu Bosne i Hercegovine. Svakako, za mene će uvijek u sjećanju ostati četiri zvanična nastupa koja sam imao za svoj voljeni klub, a koja za mene predstavljaju ispunjenje dječačkog sna.", kazao je Hrelja, te dodao:
"Od srca Fudbalskom klubu Sarajevo želim mnogo uspjeha u nadolazećem periodu, počevši od utakmica kvalifikacija za Ligu Prvaka sa Lechom, gdje se nadam pobjedi, a potom i u borbi za odbranu trofeja prvaka Bosne i Hercegovine.", zaključio je Hrelja.
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
Nakav Bucko im dao golade43 je napisao/la:Evo gubi nam leš hehe

SRETAN BROJ - 1725
hahahaah vidi bas nakav piter bucko ..to mu nadimak valjda ,buckopitic je napisao/la:Nakav Bucko im dao golade43 je napisao/la:Evo gubi nam leš heheKada može Bucko može i Benko

Ma ja lego od smijeha sada kada sam vidioade43 je napisao/la:hahahaah vidi bas nakav piter bucko ..to mu nadimak valjda ,buckopitic je napisao/la:Nakav Bucko im dao golade43 je napisao/la:Evo gubi nam leš heheKada može Bucko može i Benko
![]()

edit: 1 - 1
SRETAN BROJ - 1725
Pa ko su ovi druga liga Poljske ? I to donji dio druge lige
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 01 jul 2015, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- Aerodromsko
- Kontakt:
Lech 2:1
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
Ovo im je kombinovani sastav?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Izgleda,po TM kostaju 2,1M...moguce da Lech igra sa drugim timom,nasa je velika prednost njihova tekma protiv Legije,tu ce biti zestoko i igraci ce im se dobro istrositi..Koliko fizicki,toliko i psihicki..paulus je napisao/la:Pa ko su ovi druga liga Poljske ?

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Znam cudi me da im savez nije premjestio ekmu , samo tri dana prije nase jel ?mma_hz je napisao/la:Izgleda,po TM kostaju 2,1M...moguce da Lech igra sa drugim timom,nasa je velika prednost njihova tekma protiv Legije,tu ce biti zestoko i igraci ce im se dobro istrositi..Koliko fizicki,toliko i psihicki..paulus je napisao/la:Pa ko su ovi druga liga Poljske ?![]()
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
sudiš na osnovu jedne utakmice, interesantnopitic je napisao/la:Tatko je za našu ligu extra igrač. Drugo kada spominješ Tatka u kontekstu sa Zebom pogledaj zadnju utakmicu protiv Slobode kada je Zeba dao gol Berberović se je prvo odbio od Zebe koji je sa loptom u nogama, odbio se je kao da je u zid udario i pao kao klovn nakon toga Tatko klizećim startom nije uspio da spriječi gol Zebe.amypitar je napisao/la:I vecina trenera misli da Tatko nema kvalitete za Sarajevo.Srcanošću i borbom to pokusava nadoknaditi,i u Premijer ligi mu to nekako i ide.Ali kad se sjetim Zebe i one šprdancije,mene stid majkemi.U posleratnoj historiji FK.Sarajeva, teško je naći goreg stopera.
Upkos svemu Tatko je naš kapiten,i tako se snjim treba i ophoditi.

Tatomirović, naš kapiten i najpožrtvovaniji igrač je u proteklim sezonama(posebno nakon odlaska Vuleta) bio najbolji igrač odbrane, vrlo konstantan i siguran, u probleme je dolazio više nezalaganjem drugih igrača odbrane(posebice bekova) ili kad bi se pored njega našao neiskusan mlad igrač(Mihojević, Kovačević), ne treba zaboraviti da je na polusezoni otišao Dupovac s kojim je već bio dobro uigran...
ko Ivana potcjenjuje kao igrača vjerovatno je i za Delača imao isto mišljenje...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
4 dana ja mislim..al kad tu dodas put,pa malo da se priviknu..vamo tamo,gore dole.sanse rastu..paulus je napisao/la:Znam cudi me da im savez nije premjestio ekmu , samo tri dana prije nase jel ?mma_hz je napisao/la:Izgleda,po TM kostaju 2,1M...moguce da Lech igra sa drugim timom,nasa je velika prednost njihova tekma protiv Legije,tu ce biti zestoko i igraci ce im se dobro istrositi..Koliko fizicki,toliko i psihicki..paulus je napisao/la:Pa ko su ovi druga liga Poljske ?![]()

FK SARAJEVO.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ja imam osjecaj da cemo proci ove levate.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!