Post ti je prijavljen, ne znam odakle ti uopste pravo da ovdje komentarisesSAMOMOSTAR je napisao/la:Sretene srbine dosta je uvlačenja u guzicu prokužen si odavno
brig je napisao/la:ovo piše na službenoj od NK Široki Brijeg:
Sljedeći prijenos
01-07-2015 18:00
NK Široki Brijeg
FK Velež
tekstualni prijenos pa eto da znate ako koga zanima
Uja Vrvi Nonomo! Di si prČiJa Iruda samo da znaš da naše novo pojačanje se stvarno preziva Nuspahić i da nitTko ne ismijava tebe i pajde nemojte ga zvati Nu Nuspahić. Niste nam uopste zanimljivi, a vi non stop dolazite ovdje na nasu temu.SAMOMOSTAR je napisao/la:Sretene srbine dosta je uvlačenja u guzicu prokužen si odavno
Hvala i sretno Jedinstvu u narednoj sezoni. abd da se uskoro vratite u PL!besko je napisao/la:Sretno Ani u Veležu i pozdrav za sve navijače Veleža iz Bihaća. Ja lično jako gotivim Velež i navijače jer nikad neću zaboraviti da su ti isti prvi došli u Bihać podržati moje Jedinstvo kad je Jedinstvo igralo Intertoto kup kao prvi predstavnik BiH u nekom Euro takmičenju poslije rata. Od tad ste mi uvijek bili dragi. A što se tiče Anija, dobili ste ekstra pojačanje. Pozz
Nemanja MatićRamizBegovic je napisao/la:FK VELEŽ: Bobić, Maletić, Osmanković, Nikolić, Škaljić, Mahinić, Peco, Matić, Reljić, Demić, Haurdić. Trener: Dželaludin Muharemović.
Ja konto Saša..shaman7 je napisao/la:Nemanja MatićRamizBegovic je napisao/la:FK VELEŽ: Bobić, Maletić, Osmanković, Nikolić, Škaljić, Mahinić, Peco, Matić, Reljić, Demić, Haurdić. Trener: Dželaludin Muharemović.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.