Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
BILD | Michael Preetz hatte positive Gespräche mit Beratern von Emir #Spahic. Auch andere Bundesliga-Klubs dran. #BSC
vest je napisao/la:ima 4 ponude na stolu jako dobre
- Hertha
- Fenerbahce
- St. Ettiene
- Schalke
Pa prodali su Heitingu i tako stvorili prostor za Spahu najvjerovatnije ako on ne uspije da dogovori neki "veci" klub. Vjerovatno bi volio da igra zadnju sezonu, dvije u klubu koji ce biti na vrhu tabele a ne ko Hertha.Principatus je napisao/la:Ovdje se sve vise pise i prica o tome da bi Spaha mogao doci u Berlin. No vidjecemo.
Kupujem sezonsku kartu.SafetSajo je napisao/la:zastupnici Lepog vidjeni na treningcentru u Berlinu
ode spaha u Herthu
Principatus je napisao/la:Kupujem sezonsku kartu.SafetSajo je napisao/la:zastupnici Lepog vidjeni na treningcentru u Berlinu
ode spaha u Herthu![]()
Kapiten i gigant. Treba da sluzi svima za primjer kako se bori za svoju poziciju u timu. Spaha nikada nigdje rezerva bio nije.Beko je napisao/la:![]()
Igrac u godinama, sa ne najboljim renomeom, ali velikim ambicijama, moze da bira klub i drzavu, gdje ce da igra. Znaci moze se kad se hoce, jelde Edine, Sejo, Vedo, ...itd. Emir je Emir. Ratnik.
Marcelinho je bio fenomenalan igrac..Chinaglia je napisao/la:ogadi mi čovjek najdraži klub u Bundesligi![]()
gotivim ih još od vremena Marcelinha, velikog majstora i igrača mog djetinjstva, Fredija Bobica
Nije se još oprostio. i ako mu je 40 godinane_znam_ko_sam je napisao/la:Marcelinho je bio fenomenalan igrac..Chinaglia je napisao/la:ogadi mi čovjek najdraži klub u Bundesligi![]()
gotivim ih još od vremena Marcelinha, velikog majstora i igrača mog djetinjstva, Fredija Bobica
Trenutno korisnika/ca: denza, TheTruth34 i 25 gostiju.