PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Heller
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Heller » 01 jul 2015, 14:34

pile87 je napisao/la:
Heller je napisao/la:Said, nosio je ekipu tada, bio najbolji igrač i vodio nas do dva finala kupa. Po meni se može smatrat legendom.
Znaci ako je neko odigrao dvije godine u slobodi moze se smatrati legendom a ako je odigrao u Zelji ne moze jer je to prekratko.Interesantno vidjenje situacije :urnebes:
Naravno da nije zbog vremena nego zbog traga koji je ostavio, al priznacu da si 75% upravu. A ti lisander imaš činjenice u malom prstu, daj mi jednu osobu iz BiH koja je u svom polju sto je Kiticka u svom.
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 01 jul 2015, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 01 jul 2015, 14:36

:[/quote]

momak ti napisao za poslijeratne legende a ti stavio poslijeratne al WW 2, nije na odmet procitati sta citiras i na sta odgovor dajes, smiri se, opusti se... :kafa:[/quote]
Klocino kad vec ulazis u raspravu ovi i jesu igrali poslije rata.[/quote]

bazdarevic, bukal, katalinski, stanic o njima je rijec bila
bukal 1945 godiste, nije sigurno s 50 god igrao fudbal
katalinski 1948 godiste
mario stanic (ako na njega misli) imao 20 god kad je otisao iz zelje, ne znam ko s 20 godina postaje legenda. legenda je vise čelzija...

ne zelim se spustati na tvoj nivo ali cu ti reci da prosjecni bukov panj ima veci iq nego ti i budi mi pozdravljen :wave:
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 01 jul 2015, 14:38

Heller je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Heller je napisao/la:Said, nosio je ekipu tada, bio najbolji igrač i vodio nas do dva finala kupa. Po meni se može smatrat legendom.
Znaci ako je neko odigrao dvije godine u slobodi moze se smatrati legendom a ako je odigrao u Zelji ne moze jer je to prekratko.Interesantno vidjenje situacije :urnebes:
Naravno da nije zbog vremena nego zbog traga koji je ostavio. A ti lisander imaš činjenice u malom prstu, daj mi jednu osobu iz BiH koja je u svom polju sto je Kiticka u svom.
Imala više brakova nego utakmica za Jedinstvo

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 jul 2015, 14:39

Mirza Delibašić, najbolji košarkaš BiH ikada, rođen u Tuzli
Mirza Teletović, kao klinac došao u Tuzlu, Sloboda Dita ga učinila košarkašem
Razija Mujanović, najbolja košarkašica BiH ikada, dalo je Jedinstvo Aida
Mara Lakić (Jedinstvo Aida, generacija sa Razijom Mujanović)
Svetlana Kitić, GOAT, rođena u Tuzli, igrala za Jugoslaviju, bila sportski direktor rukometne repke BiH
Damir Mršić, legenda košarkaške repke BiH, ali eto, ovdje na temi ga je neko uspio omalovažit'
Jasmin Hukić, isto kao i Damir Mršić
Damir Mulaomerović, košarkaška legenda, zahvaljujući panjevima iz našeg Saveza, bivši reprezentativac Hrvatske
Nađa Avdibašić-Vukadinović, atletičarka
Zlatan Saračević
Dževad Šećerbegović
Mersed Kovačević-Meske
Jusuf Hatunić
Nedžad Verlašević
Rizah Mešković
Cvijan Milošević
(ima ih još, ali kao neko ko je mlad, ne znam sve starije igrače Slobode)
Adnan Osmanhodžić

jednostavno, Tuzla je uvijek bila grad košarke, košarka ispred fudbala, kad su u pitanju dvoranski sportovi, Tuzla nije imala premca, najveće legende i najbolje sportiste dvoranskih sportova, dali su Tuzla i tuzlanski klubovi ;)

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 01 jul 2015, 14:41

Haj ti objasni lisanderu, cuj imala vise brakova, Kiticka se vratila i zavrsila karijeru, dvije godine u Jedinstvu igrala sa kćerkom. Al zahvaljujuci lisanderu ova glupa priča se ne završava, jer da ga opališ kurcem po čelu on bi ti objašnjavo da ga nisi ti opalio kurcem po čelu nego neko drugi motkom po ruci.
Nullius in verba

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 01 jul 2015, 14:46

Zahvaljujući tebe promovisacemo u Tuzlu u Meku bh sporta,a Slobodu u respektabilan klun jer ćorave oči me progledase kolko god namigivao
Al šega si čovjek sjeba se objašnjavajuci :lol:
Zadnja izmjena: lisander, dana/u 01 jul 2015, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 01 jul 2015, 14:47

Chinaglia je napisao/la:Mirza Delibašić, najbolji košarkaš BiH ikada, rođen u Tuzli
Mirza Teletović, kao klinac došao u Tuzlu, Sloboda Dita ga učinila košarkašem
Razija Mujanović, najbolja košarkašica BiH ikada, dalo je Jedinstvo Aida
Mara Lakić (Jedinstvo Aida, generacija sa Razijom Mujanović)
Svetlana Kitić, GOAT, rođena u Tuzli, igrala za Jugoslaviju, bila sportski direktor rukometne repke BiH
Damir Mršić, legenda košarkaške repke BiH, ali eto, ovdje na temi ga je neko uspio omalovažit'
Jasmin Hukić, isto kao i Damir Mršić
Damir Mulaomerović, košarkaška legenda, zahvaljujući panjevima iz našeg Saveza, bivši reprezentativac Hrvatske
Nađa Avdibašić-Vukadinović, atletičarka
Zlatan Saračević
Dževad Šećerbegović
Mersed Kovačević-Meske
Jusuf Hatunić
Nedžad Verlašević
Rizah Mešković
Cvijan Milošević
(ima ih još, ali kao neko ko je mlad, ne znam sve starije igrače Slobode)
Adnan Osmanhodžić

jednostavno, Tuzla je uvijek bila grad košarke, košarka ispred fudbala, kad su u pitanju dvoranski sportovi, Tuzla nije imala premca, najveće legende i najbolje sportiste dvoranskih sportova, dali su Tuzla i tuzlanski klubovi ;)
Mustafa Hukić, Mesud Nalić, Đorđe Gerum, Muhamed Konjić, Vedin Musić, Zlatan Nalić (kao trener eto uze i U-21 EP sa Švedskom), Jovan Geca. Baš smo bez legendi i historije. :kafa:

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 01 jul 2015, 14:50

Jel mene neko zajebava ili ja stvarno čitam postove gdje se porede Sloboda i Željo te čiji su igrači bili uspješniji u prošlosti :urnebes: :urnebes:
Džeko nije Željin :lol: :lol: :lol:
Spominjete Ivicu Osima ali zaboravljate jednu jako važnu stvar, da nije njega bilo mi bi se dan danas ganjali samo po livadama, niti bi Željo jučer igrao na Malti, niti bi Sarajevo prošle godine dočekalo Borussiju a ove Lech niti bi Sloboda... Dobro vama ne bi teško palo.. Mislite da bi Tan uložio u klub koji ne igra Europu, merhamet nije i naravno da očekuje povrat uloženog novca + zaradu nakon čega bi mogao još više investirati a upravo je igranje Europe najveća zarada. Mislite da bi vam Azmir uložio pare u Slobodu a da nema namjeru napasti Europu? Bravo idioti :clap:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 01 jul 2015, 14:55

Ajzea je napisao/la: Spominjete Ivicu Osima ali zaboravljate jednu jako važnu stvar, da nije njega bilo mi bi se dan danas ganjali samo po livadama, niti bi Željo jučer igrao na Malti, niti bi Sarajevo prošle godine dočekalo Borussiju a ove Lech niti bi Sloboda... Dobro vama ne bi teško palo.. Mislite da bi Tan uložio u klub koji ne igra Europu, merhamet nije i naravno da očekuje povrat uloženog novca + zaradu nakon čega bi mogao još više investirati a upravo je igranje Europe najveća zarada. Mislite da bi vam Azmir uložio pare u Slobodu a da nema namjeru napasti Europu? Bravo idioti :clap:
:mrgreen: :mrgreen:

Aerodromsko
Kontakt:

Post Postao/la Aerodromsko » 01 jul 2015, 15:37

Manijaci dobili po nosu :lol:

Napali ih Grobari,pobjegli su u hotel i zvali muriju,tom prilikom pala im je i jedna majica..

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... c56d4a8f31

Zasto uvijek ? :cry:
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 01 jul 2015, 15:41

Realno govoreći, najbolji košarkaš sa prostora BiH je Dražen Dalipagić.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 01 jul 2015, 15:53

Baader je napisao/la:Realno govoreći, najbolji košarkaš sa prostora BiH je Dražen Dalipagić.
Tanka je linija između Delibašića i Dalipagića, al mislim da je ipak bliže Delibašiću jer je Delibašić sa Bosnom osvojio EL što je podvig. Samo što je Delibašić zbog bolesti imo kratku karijeru.
Nullius in verba

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 01 jul 2015, 15:56

Aerodromsko je napisao/la:Manijaci dobili po nosu :lol:

Napali ih Grobari,pobjegli su u hotel i zvali muriju,tom prilikom pala im je i jedna majica..

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... c56d4a8f31

Zasto uvijek ? :cry:
Aha, uživo si sve to gledao?
To da se dešava uvijek i ne baš, na pamet mi odma padne zadnji derbi ;)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 01 jul 2015, 16:07

Sta ovo, sve protiv Koldze pricaju a Koldzo s njima u avionu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
1946

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 01 jul 2015, 16:09

Head je napisao/la:Sta ovo, sve protiv Koldze pricaju a Koldzo s njima u avionu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reko ako glasaju kupice im 2 litra herbicida i pancir :think:
Nullius in verba

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 01 jul 2015, 17:16

Head je napisao/la:Sta ovo, sve protiv Koldze pricaju a Koldzo s njima u avionu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Što nebi otišao kada mu je sve džaba. Mjesto da je ispunio bilo koje od svih silnih obećanja koje im je dao on se još grebe na njihov račun :lol:
SRETAN BROJ - 1725

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 01 jul 2015, 17:21

slika

:bih: :bih:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 01 jul 2015, 17:32

I HZ su skandirale pjesmu manijaka zadnji derbi pa ne dobise aplauz. :urnebes:
Grbavica baza bez poraza. :rol: :rol: :rol: :rol:

Mislim, ne mozes ih za ovo zezati jer je ovo zajebancija. I HZ su skandirale u BL Ubij Turcina. :D
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 jul 2015, 17:32

Head je napisao/la:I HZ su skandirale pjesmu manijaka zadnji derbi pa ne dobise aplauz. :urnebes:
Grbavica baza bez poraza. :rol: :rol: :rol: :rol:

Mislim, ne mozes ih za ovo zezati jer je ovo zajebancija. I HZ su skandirale u BL Ubij Turcina. :D
:urnebes: :urnebes:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 01 jul 2015, 17:34

I pjevale Vidovdan u Lukavici. :mrgreen:
1946

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.