PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Head
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Head » 01 jul 2015, 12:49

Kako se odmah pronadjose. :rol:
1946

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 01 jul 2015, 12:51

Zato što su poduzetni, jer imaju žicu za to ko i Tešnjaci, glaj Violete šta radi. Al nemaju Ajfela u gaćama jbg :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 01 jul 2015, 13:08

Samo cu reci, rahmetli Mustafa Hukic-Huka.

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 01 jul 2015, 13:25

lisander je napisao/la:Cuj mi mitomani, pa eto lažete, okolina tuzla nije nikad davala vrhunske fudbalere kao Mostar npr, Osim nije osuđen i to izmisljas, znaci ako smo mi mitomani vi ste jedni mali isfrustritani evropski lažovi koji lažu da ce sloboda biti evropska

On 27 August 1965 the Yugoslav FA's disciplinary body (disciplinski sud) presided over by Svetozar Savić handed out the following punishment:
FK Željezničar, NK Hajduk Split, and NK Trešnjevka Zagreb were instantly relegated to the Yugoslav Second League.
FK Željezničar's board members, including club president Nusret Mahić, got lifelong bans on performing any football-related official functions.
FK Željezničar's head coach at the time Vlatko Konjevod got a lifetime ban from football.
FK Željezničar's players Ivica Osim and Mišo Smajlović each got a one-year ban from football.
Disciplinary body president Svetozar Savić also announced that the investigation revealed that Željezničar was paid YUD1.5 million by Hajduk Split while Željezničar got YUD4 million from Trešnjevka, which was obtained by Trešnjevka board members that were employed at Zagreb Fair.[1] For perspective, the price of a daily newspaper at the time was YUD40 :shhh: :shhh: :shhh: :salut:

https://en.wikipedia.org/wiki/1965%E2%8 ... rst_League
Zadnja izmjena: crvenocrnitz, dana/u 01 jul 2015, 13:32, ukupno mijenjano 1 put.
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 01 jul 2015, 13:30

lisander je napisao/la:Bar se imam čemu diviti, za razliku od tebe cijem je klubu najveći uspjeh Zeljino neosvajanje titule, ti lažeš da okrećem, pričaš općenito o sportu ja ti kažem da je tuzlanski sport nula od nule, uništili ste sve sto je valjalo i sad se pokušavate vaditi sa evropskom slobodom, Teletovic je tuzlanski koliko.i Delibašić sarajevski
Gdje ti je KK Bosna, KK Željezničar, RK Bosna, gdje vam je odbojka... Da nije Malezijskih para (FK Sarajevo) i Džekinog transfera (FK željezničar) sta bi imali od "Sa" sporta? FKS bi nešto i značio ali FKž bi bio pred gasenjem, ne bi ni imali sta uložit u omladinski pogon... :salut:
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 01 jul 2015, 13:32

crvenocrnitz je napisao/la:
lisander je napisao/la:Bar se imam čemu diviti, za razliku od tebe cijem je klubu najveći uspjeh Zeljino neosvajanje titule, ti lažeš da okrećem, pričaš općenito o sportu ja ti kažem da je tuzlanski sport nula od nule, uništili ste sve sto je valjalo i sad se pokušavate vaditi sa evropskom slobodom, Teletovic je tuzlanski koliko.i Delibašić sarajevski
Gdje ti je KK Bosna, KK Željezničar, RK Bosna, gdje vam je odbojka... Da nije Malezijskih para (FK Sarajevo) i Džekinog transfera (FK željezničar) sta bi imali od "Sa" sporta? FKS bi nešto i značio ali FKž bi bio pred gasenjem, ne bi ni imali sta uložit u omladinski pogon... :salut:
Propali ko Grcka :urnebes:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 01 jul 2015, 13:36

lisander je napisao/la:Cuj mi mitomani, pa eto lažete, okolina tuzla nije nikad davala vrhunske fudbalere kao Mostar npr, Osim nije osuđen i to izmisljas, znaci ako smo mi mitomani vi ste jedni mali isfrustritani evropski lažovi koji lažu da ce sloboda biti evropska

On 27 August 1965 the Yugoslav FA's disciplinary body (disciplinski sud) presided over by Svetozar Savić handed out the following punishment:
FK Željezničar, NK Hajduk Split, and NK Trešnjevka Zagreb were instantly relegated to the Yugoslav Second League.
FK Željezničar's board members, including club president Nusret Mahić, got lifelong bans on performing any football-related official functions.
FK Željezničar's head coach at the time Vlatko Konjevod got a lifetime ban from football.
FK Željezničar's players Ivica Osim and Mišo Smajlović each got a one-year ban from football.
Disciplinary body president Svetozar Savić also announced that the investigation revealed that Željezničar was paid YUD1.5 million by Hajduk Split while Željezničar got YUD4 million from Trešnjevka, which was obtained by Trešnjevka board members that were employed at Zagreb Fair.[1] For perspective, the price of a daily newspaper at the time was YUD40 :shhh: :shhh: :shhh: :salut:

ta ces....legende :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 01 jul 2015, 13:38

Gasenje Bosni nije smjesno sekunde, RK Zeljeznicar i KK nikad i nisu bili bitni, na nivou Jarceva i Zmaja od Bosne
Nullius in verba

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 01 jul 2015, 13:39

staragarda je napisao/la:

ta ces....legende :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol:

S koljena na koljeno :urnebes: :urnebes: :urnebes:
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 01 jul 2015, 13:39

NYKnicks Fan je napisao/la:
Propali ko Grcka :urnebes:
Tuzno jest kao i Sloboda Dita, sve nasi velikani a danas niko i nista...
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 01 jul 2015, 13:42

naravno, ne radujem se tome i svako normalan se ne moze tome radovati nego samo onom doticnom strumfu da odgovorim na njegovu konstataciju
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 01 jul 2015, 13:45

Znam, inace sve sto si napisao je nazalost tacno.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 01 jul 2015, 13:58

Kad im se spomenu legende njihovog kluba oni se lagano prebace na legende BH sporta i nekakve suspenzije i kažu nemoj im se smijati :urnebes:

Klub bez historije, Zrinjski je za vas Real :rol:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 01 jul 2015, 14:01

FaraonTM je napisao/la:Kad im se spomenu legende njihovog kluba oni se lagano prebace na legende BH sporta i nekakve suspenzije i kažu nemoj im se smijati :urnebes:

Konjić says hi, najveće poslijeratne legende su vam Hasagić i Višća znači ništa bolji od naših :wave: a lik iz vašeg tabora il si ti je započeo priču o talentu s loptom i sportom.
Nullius in verba

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 jul 2015, 14:02

Heller je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Kad im se spomenu legende njihovog kluba oni se lagano prebace na legende BH sporta i nekakve suspenzije i kažu nemoj im se smijati :urnebes:

Konjić says hi, najveće poslijeratne legende su vam Hasagić i Višća :wave:
A Dzeko je ponikao u slobodi :urnebes:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 01 jul 2015, 14:04

dzeko, zukanovic,stilic, cocalic djeca slobode

bazdarevic, bukal, katalinski, stanic legende slatine
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 01 jul 2015, 14:06

Nisu oni legende sigurno al' su definitivno veće legende od vaše najveće ako je imate uopšte :urnebes:

Koji ste vi insekti ne vjerujem znači :lol: :lol:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 01 jul 2015, 14:07

Kako vam je Džeko legenda, lik odigro 30 utakmica isto ko i Stilic i ostali, u Selji poniko naravno. Naucite razliku između poniko i legenda kluba :wave: :facepalm:
Nullius in verba

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 01 jul 2015, 14:08

[youtube][/youtube]

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 jul 2015, 14:09

Mnogo legendi Sloboda ima care mnogo mi o nasim mozemo orocati..ne zivimo od titula, ali je Sloboda dala mnogo dobrih igraca orije rata..o sportu u nasem gradu ne trebam ni spominjati sve se zna ..ali eto vidim da ovdje valjate gluposti kao obicno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.