Paul Pogba is willing to postpone the decision on his future until after Barcelona elections. Will only talk with next president. [sport]

Zamisli za godinu dana, Pogba, Arda, Iniesta, Raketa. Luchu nek je Bog na pomoći.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Paul Pogba is willing to postpone the decision on his future until after Barcelona elections. Will only talk with next president. [sport]
Ako dođe, restartujem anketu da pređeš u pravu raju.barca_87 je napisao/la:ma samo nek arda dodje pa nek ga i gaspart dovede
nema potrebe da se sad odjednom pljuje po Iscu, ni krivom ni dužnom, samo da bi se preko njega izdizao Turan ...ja se nadam da je ova vijest u vezi njega šuplja prica.Furymaker je napisao/la:Turcin je zvijer od igraca , tehnicki je sami vrh nogometa , sto se Iscu dupe lize zbog njegovih magija , tako treba i Ardi .
Puno je korisniji defanzivno od Isca , realno gledajuci slican su stil igraca , samo eto , Isco je puno mladji i dosta je lijen u usporedbi sa Ardom koji je pod Luchom letio 90min .
Definitivno mi on izgleda kao Luchov izbor veznjaka , puno vise nego da ga je Barto sam birao , ako se dovede , pun pogodak .
Samo eto , kad ce tek moci zaigrati , kako ce se uklopiti , vec je i u godinama standardnim , to su neki problemi s kojim se susrece Arda , ali bez sumnje u ovaj stil igre kad bi sutra zaigrao , uklopio bi se perfektno .
ne pljujem isca samo ih usporedjujem , slican stil igraca ofanzivno , defanzivno arda na drugom levelu totalno .let3 je napisao/la:nema potrebe da se sad odjednom pljuje po Iscu, ni krivom ni dužnom, samo da bi se preko njega izdizao Turan ...ja se nadam da je ova vijest u vezi njega šuplja prica.Furymaker je napisao/la:Turcin je zvijer od igraca , tehnicki je sami vrh nogometa , sto se Iscu dupe lize zbog njegovih magija , tako treba i Ardi .
Puno je korisniji defanzivno od Isca , realno gledajuci slican su stil igraca , samo eto , Isco je puno mladji i dosta je lijen u usporedbi sa Ardom koji je pod Luchom letio 90min .
Definitivno mi on izgleda kao Luchov izbor veznjaka , puno vise nego da ga je Barto sam birao , ako se dovede , pun pogodak .
Samo eto , kad ce tek moci zaigrati , kako ce se uklopiti , vec je i u godinama standardnim , to su neki problemi s kojim se susrece Arda , ali bez sumnje u ovaj stil igre kad bi sutra zaigrao , uklopio bi se perfektno .
vidjecemo sutra
ne vjerovati katalonskim medijima ni kad darove nosemessilla je napisao/la:Kako ja skontah ove sa MD-a. Ardin transfer bi trebao biti ozvaničen u petak, samo bi se čekalo da novi predsjednik završi formalnosti. Otprilike 35 miliona, te bi Arda mogao polusezonu odigrati u Galati ili Barci B.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.