Ma odakle da je Osim suspendovan zbog namjestanja...sad ce tebi mitomani objasnit da je to ustvari urota titove jugoslavije protiv jednog radnickog klubaHeller je napisao/la:Nije al dje problem sa Hatunom sta je smjesno , nije nikad bio suspendovan zbog namjestanja ko vase legende.FaraonTM je napisao/la:Najveći igrač i legenda Jusuf Hatunić
Ako cemo o sportu generalno najvece sportiste iz jedne i jedine su s ovih prostora.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma odakle da je Osim suspendovan zbog namjestanja...sad ce tebi mitomani objasnit da je to ustvari urota titove jugoslavije protiv jednog radnickog klubaHeller je napisao/la:Nije al dje problem sa Hatunom sta je smjesno , nije nikad bio suspendovan zbog namjestanja ko vase legende.FaraonTM je napisao/la:Najveći igrač i legenda Jusuf Hatunić
Ako cemo o sportu generalno najvece sportiste iz jedne i jedine su s ovih prostora.
P.S. najbolji sportas SVIH VREMENA je TUZLAK
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Cuj mi mitomani, pa eto lažete, okolina tuzla nije nikad davala vrhunske fudbalere kao Mostar npr, Osim nije osuđen i to izmisljas, znaci ako smo mi mitomani vi ste jedni mali isfrustritani evropski lažovi koji lažu da ce sloboda biti evropska
Jeste mitomani, ni čitat ne znate. Čitaj moj post slog po slog dok ne skontaš šta sam napiso. Slažem se za regiju Mostaralisander je napisao/la:Cuj mi mitomani, pa eto lažete, okolina tuzla nije nikad davala vrhunske fudbalere kao Mostar npr, Osim nije osuđen i to izmisljas, znaci ako smo mi mitomani vi ste jedni mali isfrustritani evropski lažovi koji lažu da ce sloboda biti evropska
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Da imam sta pročitati čitao bi, izmisljas u najmanju ruku i sve to radiš u nedostatku argumenata, al za kakav klub navijaš dobro imaš ista napisat
Ti izmišljaš niko nije reko da su najbolji fudbaleri nego sportiste generalno iz ovog kraja il u ovom SD napravljenelisander je napisao/la:Da imam sta pročitati čitao bi, izmisljas u najmanju ruku i sve to radiš u nedostatku argumenata, al za kakav klub navijaš dobro imaš ista napisat
Nullius in verba
A sta su fudbaleri, i općenito kosarkasa niste izbacili od Mulaomerovica i Razije, o kojem sportu pričaš svega ti, jedino ako Hukica i Mršića računaš, a od fudbalera na Enesa Mesanovica, sta vise lažete sami sebe ugasili ste kosarku i sad nesto kao ispocetka idete, ne mozetw organizovat poštene igre mladih i ti nest našao da pričaš o tuzlanskom sportu
Sloboda ima više olimpijaca nego što ti znaš nabrojat, zadnji košarkaši koje je Sloboda izbacila su Teletović i Kikanovićlisander je napisao/la:A sta su fudbaleri, i općenito kosarkasa niste izbacili od Mulaomerovica i Razije, o kojem sportu pričaš svega ti, jedino ako Hukica i Mršića računaš, a od fudbalera na Enesa Mesanovica, sta vise lažete sami sebe ugasili ste kosarku i sad nesto kao ispocetka idete, ne mozetw organizovat poštene igre mladih i ti nest našao da pričaš o tuzlanskom sportu
http://www.slovarica.com/hr/ nauči čitat ako hoćeš u diskusiju.
Nullius in verba
Teletovic manje vise, čovjek je iz Jablanice i u ono vrijeme da je otišao u Hercegovac iz Bileće napravio bi karijeru, Kikanovic????? Onda je i Svraka fudbaler.
tuzla je dala vrhunskih sportista isto kao i Mionica, nauci komunicirat argumentima nemoj izmisljat, ovde na temi se radi konkretno o fudbalu a u tom sportu niste izbacili igrača od Huseinovica, al prokletstvo vaših sportista je da se udebljaju, popiju i opale po dopingu
tuzla je dala vrhunskih sportista isto kao i Mionica, nauci komunicirat argumentima nemoj izmisljat, ovde na temi se radi konkretno o fudbalu a u tom sportu niste izbacili igrača od Huseinovica, al prokletstvo vaših sportista je da se udebljaju, popiju i opale po dopingu
Lažeš, izmišljaš da sam nešto reko, pričaš gluposti, počneš neku temu kad ti ja nešto kažem ignorišeš i pričaš gluposti, Kikan je bio u najboljem timu Rusije prošle sezone.lisander je napisao/la:Teletovic manje vise, čovjek je iz Jablanice i u ono vrijeme da je otišao u Hercegovac iz Bileće napravio bi karijeru, Kikanovic????? Onda je i Svraka fudbaler.
Idi sad divi se korovu.
Nullius in verba
Bar se imam čemu diviti, za razliku od tebe cijem je klubu najveći uspjeh Zeljino neosvajanje titule, ti lažeš da okrećem, pričaš općenito o sportu ja ti kažem da je tuzlanski sport nula od nule, uništili ste sve sto je valjalo i sad se pokušavate vaditi sa evropskom slobodom, Teletovic je tuzlanski koliko.i Delibašić sarajevski
Opet pričaš gluposti, oba igrača je napravila Sloboda, s tim da je Teletoviću usadila osnove i 75% posla je Slobodinog, a Delibašić je do kraja Slobodin.
Nullius in verba
Al kad onaj nabroja fudbalere koje su napravili

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Da vam je najveći uspjeh u historiji Zeljino neosvajanje titule ove godine je činjenica, o Delibašiću bi se moglo pričati al s tobom fakat ne vrijedi, ti si kralju moj vjetrenjaca
Ja i ti o Delibašiću nemamo šta pričat.lisander je napisao/la:Da vam je najveći uspjeh u historiji Zeljino neosvajanje titule ove godine je činjenica, o Delibašiću bi se moglo pričati al s tobom fakat ne vrijedi, ti si kralju moj vjetrenjaca
Nullius in verba
Ma nemaš ti ni s kim sta pričat, napisao sam vec sta je rasprava s tobom
Ubio te je čovjek činjenicama . . .lisander je napisao/la:Ma nemaš ti ni s kim sta pričat, napisao sam vec sta je rasprava s tobom
ŽSD Jedinstvo ima više sportista svjetske klase nego Željezničar kompletan kroz historiju.lisander je napisao/la:Ma nemaš ti ni s kim sta pričat, napisao sam vec sta je rasprava s tobom
Nullius in verba
Ovi iz Sirokog ne kukaju, ne traze sadaku od opstine, saveza, drzave nego samo grade. Teren mi je perfektan, poceli su i natkrivati tribine. Ne volim ih, al cijenim sto rade u miru. Ne traze krivca u drugim i ne cekaju da im padne s neba.
1946
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
zna se odakle im pare za sve to sto rade, ne baljezgajHead je napisao/la:Ovi iz Sirokog ne kukaju, ne traze sadaku od opstine, saveza, drzave nego samo grade. Teren mi je perfektan, poceli su i natkrivati tribine. Ne volim ih, al cijenim sto rade u miru. Ne traze krivca u drugim i ne cekaju da im padne s neba.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.