PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la staragarda » 01 jul 2015, 09:45

Heller je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Najveći igrač i legenda Jusuf Hatunić :lol:
Nije al dje problem sa Hatunom sta je smjesno , nije nikad bio suspendovan zbog namjestanja ko vase legende.

Ako cemo o sportu generalno najvece sportiste iz jedne i jedine su s ovih prostora.
Ma odakle da je Osim suspendovan zbog namjestanja...sad ce tebi mitomani objasnit da je to ustvari urota titove jugoslavije protiv jednog radnickog kluba :roll: :urnebes: ...ove strumfete bi trebalo klonirat,jbt kuknjava :urnebes: :urnebes: ...cuj,legenda a OSUDZEN za namjestanje...ahaha
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 01 jul 2015, 09:47

Heller je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Najveći igrač i legenda Jusuf Hatunić :lol:
Nije al dje problem sa Hatunom sta je smjesno , nije nikad bio suspendovan zbog namjestanja ko vase legende.

Ako cemo o sportu generalno najvece sportiste iz jedne i jedine su s ovih prostora.
Ma odakle da je Osim suspendovan zbog namjestanja...sad ce tebi mitomani objasnit da je to ustvari urota titove jugoslavije protiv jednog radnickog kluba :roll: :urnebes: ...ove strumfete bi trebalo klonirat,jbt kuknjava :urnebes: :urnebes: ...cuj,legenda a OSUDZEN za namjestanje...ahaha
P.S. najbolji sportas SVIH VREMENA je TUZLAK :wave:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 01 jul 2015, 10:41

Cuj mi mitomani, pa eto lažete, okolina tuzla nije nikad davala vrhunske fudbalere kao Mostar npr, Osim nije osuđen i to izmisljas, znaci ako smo mi mitomani vi ste jedni mali isfrustritani evropski lažovi koji lažu da ce sloboda biti evropska

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 01 jul 2015, 11:15

lisander je napisao/la:Cuj mi mitomani, pa eto lažete, okolina tuzla nije nikad davala vrhunske fudbalere kao Mostar npr, Osim nije osuđen i to izmisljas, znaci ako smo mi mitomani vi ste jedni mali isfrustritani evropski lažovi koji lažu da ce sloboda biti evropska
Jeste mitomani, ni čitat ne znate. Čitaj moj post slog po slog dok ne skontaš šta sam napiso. Slažem se za regiju Mostara
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 01 jul 2015, 11:42

Da imam sta pročitati čitao bi, izmisljas u najmanju ruku i sve to radiš u nedostatku argumenata, al za kakav klub navijaš dobro imaš ista napisat

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 01 jul 2015, 11:43

lisander je napisao/la:Da imam sta pročitati čitao bi, izmisljas u najmanju ruku i sve to radiš u nedostatku argumenata, al za kakav klub navijaš dobro imaš ista napisat
Ti izmišljaš niko nije reko da su najbolji fudbaleri nego sportiste generalno iz ovog kraja il u ovom SD napravljene :wave:
Nullius in verba

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 01 jul 2015, 11:49

A sta su fudbaleri, i općenito kosarkasa niste izbacili od Mulaomerovica i Razije, o kojem sportu pričaš svega ti, jedino ako Hukica i Mršića računaš, a od fudbalera na Enesa Mesanovica, sta vise lažete sami sebe ugasili ste kosarku i sad nesto kao ispocetka idete, ne mozetw organizovat poštene igre mladih i ti nest našao da pričaš o tuzlanskom sportu

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 01 jul 2015, 11:52

lisander je napisao/la:A sta su fudbaleri, i općenito kosarkasa niste izbacili od Mulaomerovica i Razije, o kojem sportu pričaš svega ti, jedino ako Hukica i Mršića računaš, a od fudbalera na Enesa Mesanovica, sta vise lažete sami sebe ugasili ste kosarku i sad nesto kao ispocetka idete, ne mozetw organizovat poštene igre mladih i ti nest našao da pričaš o tuzlanskom sportu
Sloboda ima više olimpijaca nego što ti znaš nabrojat, zadnji košarkaši koje je Sloboda izbacila su Teletović i Kikanović :wave:

http://www.slovarica.com/hr/ nauči čitat ako hoćeš u diskusiju.
Nullius in verba

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 01 jul 2015, 11:58

Teletovic manje vise, čovjek je iz Jablanice i u ono vrijeme da je otišao u Hercegovac iz Bileće napravio bi karijeru, Kikanovic????? Onda je i Svraka fudbaler.
tuzla je dala vrhunskih sportista isto kao i Mionica, nauci komunicirat argumentima nemoj izmisljat, ovde na temi se radi konkretno o fudbalu a u tom sportu niste izbacili igrača od Huseinovica, al prokletstvo vaših sportista je da se udebljaju, popiju i opale po dopingu

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 01 jul 2015, 12:02

lisander je napisao/la:Teletovic manje vise, čovjek je iz Jablanice i u ono vrijeme da je otišao u Hercegovac iz Bileće napravio bi karijeru, Kikanovic????? Onda je i Svraka fudbaler.
tuzla je dala vrhunskih sportista isto kao i Mionica, nauci komunicirat argumentima nemoj izmisljat, ovde na temi se radi konkretno o fudbalu a u tom sportu niste izbacili igrača od Huseinovica, al prokletstvo vaših sportista je da se udebljaju, popiju i opale po dopingu
Lažeš, izmišljaš da sam nešto reko, pričaš gluposti, počneš neku temu kad ti ja nešto kažem ignorišeš i pričaš gluposti, Kikan je bio u najboljem timu Rusije prošle sezone. :wave: :wave: Teletović je ko dijete u Tuzlu doš´o otišo ko košarkaš :wave:

Idi sad divi se korovu.
Nullius in verba

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 01 jul 2015, 12:09

Bar se imam čemu diviti, za razliku od tebe cijem je klubu najveći uspjeh Zeljino neosvajanje titule, ti lažeš da okrećem, pričaš općenito o sportu ja ti kažem da je tuzlanski sport nula od nule, uništili ste sve sto je valjalo i sad se pokušavate vaditi sa evropskom slobodom, Teletovic je tuzlanski koliko.i Delibašić sarajevski

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 01 jul 2015, 12:16

Opet pričaš gluposti, oba igrača je napravila Sloboda, s tim da je Teletoviću usadila osnove i 75% posla je Slobodinog, a Delibašić je do kraja Slobodin.
Nullius in verba

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 01 jul 2015, 12:27

Al kad onaj nabroja fudbalere koje su napravili :urnebes: :urnebes:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 01 jul 2015, 12:29

Da vam je najveći uspjeh u historiji Zeljino neosvajanje titule ove godine je činjenica, o Delibašiću bi se moglo pričati al s tobom fakat ne vrijedi, ti si kralju moj vjetrenjaca

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 01 jul 2015, 12:33

lisander je napisao/la:Da vam je najveći uspjeh u historiji Zeljino neosvajanje titule ove godine je činjenica, o Delibašiću bi se moglo pričati al s tobom fakat ne vrijedi, ti si kralju moj vjetrenjaca
Ja i ti o Delibašiću nemamo šta pričat. :wave:
Nullius in verba

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 01 jul 2015, 12:34

Ma nemaš ti ni s kim sta pričat, napisao sam vec sta je rasprava s tobom

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 01 jul 2015, 12:38

lisander je napisao/la:Ma nemaš ti ni s kim sta pričat, napisao sam vec sta je rasprava s tobom
Ubio te je čovjek činjenicama . . .

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 01 jul 2015, 12:41

lisander je napisao/la:Ma nemaš ti ni s kim sta pričat, napisao sam vec sta je rasprava s tobom
ŽSD Jedinstvo ima više sportista svjetske klase nego Željezničar kompletan kroz historiju. :wave: Što se tiče fudbala Mostarci nekad, Banjalučani danas ;)
Nullius in verba

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 01 jul 2015, 12:47

Ovi iz Sirokog ne kukaju, ne traze sadaku od opstine, saveza, drzave nego samo grade. Teren mi je perfektan, poceli su i natkrivati tribine. Ne volim ih, al cijenim sto rade u miru. Ne traze krivca u drugim i ne cekaju da im padne s neba.
1946

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 01 jul 2015, 12:48

Head je napisao/la:Ovi iz Sirokog ne kukaju, ne traze sadaku od opstine, saveza, drzave nego samo grade. Teren mi je perfektan, poceli su i natkrivati tribine. Ne volim ih, al cijenim sto rade u miru. Ne traze krivca u drugim i ne cekaju da im padne s neba.
zna se odakle im pare za sve to sto rade, ne baljezgaj
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.