Ako si ! Davno sam ja ovo gledao.solinas je napisao/la:neletih na ovo pa reko da podijelim..
Ne zaboravi i 13. izgubljeno12 zidovskih plemena

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ako si ! Davno sam ja ovo gledao.solinas je napisao/la:neletih na ovo pa reko da podijelim..
Ne zaboravi i 13. izgubljeno12 zidovskih plemena
Koji je to tačno film?solinas je napisao/la:holivud je meni zakon,sto se tice tih istorijskih sranja..poznato je da se iz Rima do recimo,krajnje granice u galiji putovalo 3-4 sedmice,na konjima.
pjeske i duze..
najjaca mi scena iz filma IMPERIJA..oktavijan se treba boriti protiv antonija,utaborili se..onaj cita pred senatom vec pismo,sutra je odlucujuca bitka,neka bogovi cuvaju mladog oktavijana...ono,stigo postar![]()
posalju postara,i cekaju dva mjeseca da se ovaj vrati,pa ono,u svitanje ozezi![]()
ili su ipak putovali cater letom...kopenhagen-rim
Dejan Lucic " Kraljevstvo Hazara 1", " Kraljevstvo Hazara 2".OnlyUnited je napisao/la:Hazari.
Samo bi valjalo da ima jos nesto o pomenutim sem Kestlerovog 13. plemena.
ukucaj serija Imperija.Donnie Darko je napisao/la:Koji je to tačno film?solinas je napisao/la:holivud je meni zakon,sto se tice tih istorijskih sranja..poznato je da se iz Rima do recimo,krajnje granice u galiji putovalo 3-4 sedmice,na konjima.
pjeske i duze..
najjaca mi scena iz filma IMPERIJA..oktavijan se treba boriti protiv antonija,utaborili se..onaj cita pred senatom vec pismo,sutra je odlucujuca bitka,neka bogovi cuvaju mladog oktavijana...ono,stigo postar![]()
posalju postara,i cekaju dva mjeseca da se ovaj vrati,pa ono,u svitanje ozezi![]()
ili su ipak putovali cater letom...kopenhagen-rim
Odlicno. Da li je dostupna free pdf verzija ili?Dejan Lucic " Kraljevstvo Hazara 1", " Kraljevstvo Hazara 2".
Yebem li ga. Proveri, a mogu da ti bacim link na pp u vezi toga, on u nekoj emisiji prica o toj knjizi. Ja imam 1. deo , drugi jos nisam nabavio.OnlyUnited je napisao/la:Odlicno. Da li je dostupna free pdf verzija ili?Dejan Lucic " Kraljevstvo Hazara 1", " Kraljevstvo Hazara 2".
Saznaces polako, nije bas svaka uticajna licnost bila Hazarskog porekla ali dobar deo jeste , inace Hazari i Askenazi ti je jedno isto.muamerc je napisao/la:Toliko sam se načitao ovih teorija, da ne kažem zavjera, da više ne znam ni gdje je niti šta je prava istina. Evo upravo sam čitao nešto od ovog Lučića u vezi uticaja Rotchilda, masona, Kvazara, Aškenaza da više ne mogu da pohvatam. Svaka osoba koja je nešto politički i ekonomski bila uticajna je kvazar...? Tito neki Vajs? Previše je meni ovo fantastike bez činjenica.
Ima deset godina nije bilo knjige teorije zavjere ili alternative koje nisam pročitao. To su tako zanimljive teorije da te tjeraju da sve više istražuješ i to sebi predstavljaš kao istinu. To sve ide dobro do granice dok ne dođeš do teorija o nastanku čovjeka. Do tad si spoznao sve sisteme, načine zaključivanja, rezone, način baratanja činjenicama tih teoretičara, a na taj način su i teoretičari nastanka svijeta i čovjeka rezonovali, i dovoljna ti je iskra da ti to sve urušiš od vrha do kraja. Kad pročitaš da su ljudi nastali od nekih reptila, nekih janjadi, bogova okruglih glava i sl. onda moraš da se zapitaš i ispituješ o tim svjetonazorima. I kad kritički i sitemski počneš da se pitaš i stavljaš na probjeru onda sve to lagano oboriš bez po muke. I tada shvatiš da si uz to pušio sindrom balkanskog špijuna. Neka hvala.Tribalian je napisao/la:Saznaces polako, nije bas svaka uticajna licnost bila Hazarskog porekla ali dobar deo jeste , inace Hazari i Askenazi ti je jedno isto.muamerc je napisao/la:Toliko sam se načitao ovih teorija, da ne kažem zavjera, da više ne znam ni gdje je niti šta je prava istina. Evo upravo sam čitao nešto od ovog Lučića u vezi uticaja Rotchilda, masona, Kvazara, Aškenaza da više ne mogu da pohvatam. Svaka osoba koja je nešto politički i ekonomski bila uticajna je kvazar...? Tito neki Vajs? Previše je meni ovo fantastike bez činjenica.Pravi Jevreji su Sefardi.
Tito nije neki Vajs nego mu je to kodno ime bilo za jednu od sluzbi. Na rotsilde ne gubi vreme to ti je samo poslednji vidljiv trag , trenutno, koji vodi kao onima koji stvarno upravljaju svetom. I nisu ti to teorije zavere nego cinjenice zavere, prelistaj par stranica unazad sta se pisalo na ovoj temi. I ne moras striktno Lucica da pratis, imas tu i Fulforda i jos nekoliko njih.
Ahahahahahhahaha. Znaci, ne vjerujem.... Ahahaha.Najda je napisao/la:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=p4nhRekArEg[/youtube]
![]()
![]()
![]()
pa ne mogu vjerovati šta kod nas ljudi podrazumjevaju pod NLO.. origigi text:
http://www.****/clanak/184999/video- ... lovili-nlo