Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Evo sad ćuDex je napisao/la:momčino spavaš li ti kad, ostavi se fizike malo
i nadas se dobru ocjenumessilla je napisao/la:Evo sad ćuDex je napisao/la:momčino spavaš li ti kad, ostavi se fizike malo. Ostavio.
Šuti, pokrenut ću kampanju da dobiješ zlatnu kantu.Nerminovic je napisao/la:i nadas se dobru ocjenuuci messilla uci nema nista bez skole
Ne mogu ja nikako biti ispred tebe.Belmin6 je napisao/la:Pa zna se da je on kanta, ali mogao bi ga ti ugroziti u tom pohodu.
Neće bajo moj, nek pada kad se vratim iz gradaGreivis je napisao/la:Bela je forumas godine. Jedini koji moze da skine onog dosadnog strumfa sa vrha. Ne mogu se sjetiti nicka.
Hoce li ovo kisa danas? Unofficial javi se.
Gdje ces biti? I ja moram nesto poslovno obaviti.Dex je napisao/la:Neće bajo moj, nek pada kad se vratim iz gradaGreivis je napisao/la:Bela je forumas godine. Jedini koji moze da skine onog dosadnog strumfa sa vrha. Ne mogu se sjetiti nicka.
Šetat Vilsom, plus kafu pit negdje tamo u liniji Face/Cue/Aquarius/TitoGreivis je napisao/la:Gdje ces biti? I ja moram nesto poslovno obaviti.Dex je napisao/la:Neće bajo moj, nek pada kad se vratim iz gradaGreivis je napisao/la:Bela je forumas godine. Jedini koji moze da skine onog dosadnog strumfa sa vrha. Ne mogu se sjetiti nicka.
Neće. Ulazimo u poeriod duže stabilizcije. Do 4.7 toplo a od 4.7 vrlo toplo, ovako vrijeme bi trebalo potraati do 15.7, s tim da bi 8.7 moglo se malo destabilizovat, uz blago zahlađenje. Za vikend će biti tačnije prognoze. Do tad lijepo i toplo vrijeme, pogotovo od 4.7 gdje bi temp išle i do +36°C a u Hercegovini i do +38°C.Greivis je napisao/la:Bela je forumas godine. Jedini koji moze da skine onog dosadnog strumfa sa vrha. Ne mogu se sjetiti nicka.
Kakva je smjena sad? Ko je novi?Otelo je napisao/la:Jos 6 dana i rezultati![]()
Bivsi razrednik mi postao novi direktor Gimnazije
miki_92 je napisao/la:knock yourself outKawhi je napisao/la: