FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Lillard
Kontakt:

Re: Odg: FC Barcelona

Post Postao/la Lillard » 01 jul 2015, 00:27

Pogba je glavna meta i od njega se ne odustaje. Dolazi htio to neko ili ne ;kafa:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

messilla
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la messilla » 01 jul 2015, 00:32

Problem je i ta Pogbina plata, hoće oyebina 12 miliona. :facepalm:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 01 jul 2015, 00:32

ma šuplja , oca mi
kakav crni Arda, koji ce nam q....mislim, odlican igrac, ali on nam je najmanje potreban

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 01 jul 2015, 00:41

let3 je napisao/la:ma šuplja , oca mi
kakav crni Arda, koji ce nam q....mislim, odlican igrac, ali on nam je najmanje potreban
ma nek je pogba eto potreban a arda nije :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 01 jul 2015, 00:42

ne valja Pogba, ne valja Arda
eto nek valjaju oni prosjeci S. Roberto i Rafinha "ja sam talentovaniji brat (al u qrcu)" Alcantara
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 01 jul 2015, 00:46

barca_87 je napisao/la:
Pogba je vec dugorocna investicija sa 22 godine, ima potencijal, može se dodatno razviti kao igrac....šta ce ti Arda sa 29 ;) ako ce dovesti turcina za 10 milki (a dovesce ga al u qrcu za te pare), da odigra 2-3 sezone - onda OK...ja sam za
a i da dođe sutra, ne vidim koga može istisnuti iz prvih 11

ako vec drkaju na Cholove šošone, neka zaganjaju Semira Cerića....nemoj mi Arde , života ti

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 01 jul 2015, 00:48

Niko ne kaze da ne valja, vec nije potreban toliko.
Gledaj proslu sezonu, tripleta. Sad nema Xavija, ali budimo realni, nije ni bio faktor u odlucujucim tekmama.

Rafinhu ne mozes usporedit sa Robertom i Denisom jer je daleko talentiraniji od njih. Samo da sansu dobiva i imat ces u buducnosti igraca za prvih 11, jbemu zar je tesko imat malo strpljenja. Pa ko bi se dokazao s onoliko minutazom (a on je opet pokazao da zna i moze).

Arda je super igrac, ali nije ono sto ovoj Barci treba. Iniesta je postao jbeni box2box igrac sto ovaj nije niti ce moci ikad igrat tu ulogu.

Pogba dakako valja, mislim, daj radije njega za 90 milijuna nego ovo za 40. S njim ces barem imat top veznjaka narednih 10 godina sto se kaze.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 01 jul 2015, 00:49

let3 je napisao/la:Pogba je vec dugorocna investicija sa 22 godine, ima potencijal, može se dodatno razviti kao igrac....šta ce ti Arda sa 29 ;) ako ce dovesti turcina za 10 milki (a dovesce ga al u qrcu za te pare), da odigra 2-3 sezone - onda OK...ja sam za
Polako. Robocop je koštao 20 miliona, još je bio stariji. Znači dodaj na tu svoju cifru još barem 20. :mrgreen:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 01 jul 2015, 00:51

let3 je napisao/la:
barca_87 je napisao/la:
Pogba je vec dugorocna investicija sa 22 godine, ima potencijal, može se dodatno razviti kao igrac....šta ce ti Arda sa 29 ;) ako ce dovesti turcina za 10 milki (a dovesce ga al u qrcu za te pare), da odigra 2-3 sezone - onda OK...ja sam za
Luis Suarez je stariji od Arde. Lafo ga ne bi dovodili sad, jer eto može odigrati dvije, tri sezone?

Prestanite pričati o čovjeku kao da je djed jbt. Može ugovor jedan cijeli odraditi bez problema, ali eto ni to sada nije dovoljno dobro.

Ne mora istisnuti nikoga, naigrat će se pored Inieste koji ionako igra sve manje i manje.

Fun fact: Iniesta je prošle godine startao 19 utakmica u ligi.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 01 jul 2015, 00:56

Ako dođe podijelit će minutažu on i Iniesta. A igrat će i Rafinha, samo neće imati toliko minuta u drugom dijelu sezone. Ako se vala sad ne dokaže (Rafinha), neće nikad.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 01 jul 2015, 01:00

messilla je napisao/la:Ako dođe podijelit će minutažu on i Iniesta. A igrat će i Rafinha, samo neće imati toliko minuta u drugom dijelu sezone.
Ma znam ja to, ali ja gledam vise unaprijed. Sta ce bit iduce sezone.. Vezni red nam je okej, ali zelim mladost jbga, ako vec dovodimo radije bi Gundu nego njega.

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 01 jul 2015, 01:01

Arda bi u ovom sistemu bio jos bolji igrac.Covjek je defnazivno najkorisniji igrac najkvalitetnije defanzive na Svijetu.Takticki i tehnicki je ultra potkovan a ujedno igrac koji je u stanju napraviti visak fantasticnom igrom prema naprijed.

Pogba je igrac koji ima ultra talenat a vec sada je iako mlad zreo za poziciju koju igra.Sigurno igrac koji ima potencijal postati top tema svih naslovnica i marketinski igrac od kojeg bi svaki klub imao ogromne prihode.

U sustini koga god dovedu nece pogrijesiti jer je rijec o dva potencijalno najbolja moguca pojacanja za ovaj klub kako u marketinskom tako i u fudbalskom smislu.Ne bunim se ma o kome bila rijec.Bolja rijesenja na trzistu jednostavno ne vidim.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 01 jul 2015, 01:02

messilla je napisao/la:Ako dođe podijelit će minutažu on i Iniesta. A igrat će i Rafinha, samo neće imati toliko minuta u drugom dijelu sezone.
To možda OD januara, do tada jaši po Iniesti i Rafinji ili nekom trecem....ali nije niko lud poput Vidala :crazy: da pola sezone trenira bez utakmica.
Zato i ne vjerujem u taj transfer, ne vjerujem da bi Turan pristao na to....mi možemo sad samo dogovarati nešto za januar, ali ni tu nema nikakve garancije ako se taj igrac u međuvremenu povrijedi.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 01 jul 2015, 01:06

Čisto usporedbe radi, Arda Turan ima isto godina kao sljedeći igrači kada su dolazili u Barcu: Eric Abidal, David Villa, Giovanni van Bronckhorst. Svi su ostavili i više nego dubok trag, a ostavili bi još dublji da nisu tragično okončali svoje karijere u Barceloni.

Da ne govorim o tome da je savršen igrač za ono što Lucho želi.
Lillard je napisao/la:ako vec dovodimo radije bi Gundu nego njega.
:facepalm: :facepalm: :facepalm:

Razumijem Pogbu i sl, ali ovo je...

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 01 jul 2015, 01:11

let3 je napisao/la:
To možda OD januara, do tada jaši po Iniesti i Rafinji ili nekom trecem....ali nije niko lud poput Vidala :crazy: da pola sezone trenira bez utakmica.
Zato i ne vjerujem u taj transfer, ne vjerujem da bi Turan pristao na to....mi možemo sad samo dogovarati nešto za januar, ali ni tu nema nikakve garancije ako se taj igrac u međuvremenu povrijedi.
I mislim na januar. Ne vjerujem da će ga čekati godinu dana, niti da će on čekati do slijedećeg ljeta. E sad šta će se izmajmunisati po pitanju čekanja do zime, nemam neke ideje.

Gundo je, budimo realni, najbolje rješenje u svim kombinacijama u kojima nije Arda.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 01 jul 2015, 01:17

"Mundo Deportivo", mnogi turski te britanski mediji prenijeli su vijest da je Arda Turan novi igrač FC Barcelone! Navodno, madridskom Atleticu će pripasti 41 milijun €, a cijeli posao će biti objavljen u toku dana

slika
:tokralju: :tokralju: :njanjanja:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

MisterGuardiola
Kontakt:

Post Postao/la MisterGuardiola » 01 jul 2015, 01:19

Meni nije jasno što se Vidal ne pošalje na pozajmicu negdje ?

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 01 jul 2015, 01:20

Gundu jer je Rafinha bolji igrac :mrgreen:

Ma mislim, zayebana je to situacija. Imas Rakitica, Iniestu, Busija, Roberta, Rafinhu, Vidala. Ako to nije dovoljno za sezone (a gledaj kako je prosla bila dobra).Arda moze ostavit dubok trag, to ne sporim, ali ga jednostavno ne zelim. Pogotovo jer znam da ovi mladic(i) dobivali jos manje sanse za igru.

Opet kazem, ko ce pristat doc u sijecnju, nisu svi Vidal jbga. Pogba je realno najblizi Barci, vise puta je sam spominjao gjde bi zelio najvise igrat, a i sastanci Braide i Juvea su bili najkonkretniji.

Pogba/Veratti/Koke

Nisam zahtjevan :ljepota:

Evo vidim sad post iznad.
Ako je dosao - dobrodosao! Neka mu je sa srecom. :salut:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 01 jul 2015, 01:21

Ako je Barto "potpisao" Ardu, a uz to dovede i Pogbu, nafata jos kojeg sponzora za Barcu, ja sam za njega na izborima :mrgreen:
27.10.2020

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 01 jul 2015, 01:23

leorey je napisao/la:Ako je Barto "potpisao" Ardu, a uz to dovede i Pogbu, nafata jos kojeg sponzora za Barcu, ja sam za njega na izborima :mrgreen:
Ma Barto Ardu, Laporta Pogbu :kafa:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.